FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pusi nama kur.ac Delacu, Delacu, Delacu, zabice ga Kokot glavom pod precku, pod precku, pod precku..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Imaju pitari pritisak zato sve i zavrsavaju sa sudijama da se osiguraju, svasta se nazalost moze cuti pi gradu. Oni nas posteno ne mogu dobiti sad me je jos vise strah lopovluka sudijskog.Babayaro je napisao/la:Damir05 je napisao/la:I da ovo je Sarajevu posljednja sansa,ali zaista tako mislim,jer ce Zeljo slijedece sezone dosta bolji biti,sigurno ce zaraditi od zlatne koke koja se zove Edin Dzeko,jer ce se sigurno na ljeto prodati,zatim ce se sigurno,htjeli mi to ili ne prodati neko od ovih mladjih igraca,ja bih volio da svi ostanu,ali kad ti dodje onuda od milion maraka,ti tu nemas sta kalkulisati,jer sigurno je da Baja,Memija i vrijede toliko a imaju i velike ugovore,mislim da imaju jos sigurno po 3-4godine jer su sa Amarom potpisali te dugometrazne ugovore,tako da ce biti svega na ljeto,Sarajevu zadnja sansa,ako izgube ponovo titule nece vidjeti zadugo,znaju oni to,tako da imaju veci pritisak............
Ogi (Valjic) je moj komsija, i jutros smo se culi. Kako mi je rekao da je siguran da ce sudjenje biti 100% regularno. Cak kaze da su dobili od Saveza posebne napomene za sudjenje sutra. Znaci, sto se toga tice ne bi smjelo biti problema.blue36 je napisao/la:Imaju pitari pritisak zato sve i zavrsavaju sa sudijama da se osiguraju, svasta se nazalost moze cuti pi gradu. Oni nas posteno ne mogu dobiti sad me je jos vise strah lopovluka sudijskog.Babayaro je napisao/la:Damir05 je napisao/la:I da ovo je Sarajevu posljednja sansa,ali zaista tako mislim,jer ce Zeljo slijedece sezone dosta bolji biti,sigurno ce zaraditi od zlatne koke koja se zove Edin Dzeko,jer ce se sigurno na ljeto prodati,zatim ce se sigurno,htjeli mi to ili ne prodati neko od ovih mladjih igraca,ja bih volio da svi ostanu,ali kad ti dodje onuda od milion maraka,ti tu nemas sta kalkulisati,jer sigurno je da Baja,Memija i vrijede toliko a imaju i velike ugovore,mislim da imaju jos sigurno po 3-4godine jer su sa Amarom potpisali te dugometrazne ugovore,tako da ce biti svega na ljeto,Sarajevu zadnja sansa,ako izgube ponovo titule nece vidjeti zadugo,znaju oni to,tako da imaju veci pritisak............
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ma džaba njima sav pritisak kad ga Zoki zabije sutra
Za mene je Željo šampion kako god sutra završilo, ovakva ekipa i borbenost ne može biti bez podrške, a svakako smo svoj primarni cilj ispunili, no kad se pružila prilika za prvim mjestom, treba je pokušati iskoristiti
SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO!
Za mene je Željo šampion kako god sutra završilo, ovakva ekipa i borbenost ne može biti bez podrške, a svakako smo svoj primarni cilj ispunili, no kad se pružila prilika za prvim mjestom, treba je pokušati iskoristiti
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vidjet cemo sta ce biti.ackeey je napisao/la:Ogi (Valjic) je moj komsija, i jutros smo se culi. Kako mi je rekao da je siguran da ce sudjenje biti 100% regularno. Cak kaze da su dobili od Saveza posebne napomene za sudjenje sutra. Znaci, sto se toga tice ne bi smjelo biti problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samogrbavica
- Kontakt:
Bas ce on nekome reci da ce gurat neku ekipu u utakmici. A prima pare za to, pa nije pomahnitao. Najgori moguci sudija koji je mogao biti delegiran. Posljednjih godina sudija koji je ima najvise suspenzija
Smijesna prica. A moje licno misljenje, iskreno libo me ko ce suditi. Nabijem i Salema i sudijsku organizaciju. Mi smo sami krivi sto kao najveci klub u BIH nemamo covjeka u savezu. To je tuga, i treba nam tako.
KHAJ PRICE
Najvecu i najbitniju utakmicu lige treba suditi sudija sa najvecim ocjenama , tako je svugdje u svijetu. Zasto to nije slucaj sutra mozda ima neku drugu opzadinu.
Ma njihov covjek 100% daj boze da ne budem u pravu.samogrbavica je napisao/la:Bas ce on nekome reci da ce gurat neku ekipu u utakmici. A prima pare za to, pa nije pomahnitao. Najgori moguci sudija koji je mogao biti delegiran. Posljednjih godina sudija koji je ima najvise suspenzijaSmijesna prica. A moje licno misljenje, iskreno libo me ko ce suditi. Nabijem i Salema i sudijsku organizaciju. Mi smo sami krivi sto kao najveci klub u BIH nemamo covjeka u savezu. To je tuga, i treba nam tako.
FK Željezničar
To onaj isti sto osteti slobodu protiv malenih, to onaj isti sto je sudio protiv slavije, to onaj isti sto dade maleticu crveni zbog prigovora.
Nemoj da on prica o postenju, bilo je ili on ili bjelica. Od dva zla ne znas koje je gore.
Nemoj da on prica o postenju, bilo je ili on ili bjelica. Od dva zla ne znas koje je gore.
U 5 godina koliko sam na ovom forumu nisam ušao na ovu temu, ali sad mi je iskreno žao.Virtu4l je napisao/la:Joj torpedovaca na temi
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Sve mi se cini da ih opasno guraju, tj da su previse para ulozili da bi na kraju pali. A svi znam da pare vrte sve a mi imamo cvjecke u savezu.Nydalen je napisao/la:To onaj isti sto osteti slobodu protiv malenih, to onaj isti sto je sudio protiv slavije, to onaj isti sto dade maleticu crveni zbog prigovora.
ja mislim da će to sutra biti u redu. oni su ekstra živote kod sudija, saveza i drugih ekipa ispucali da dođu dovde.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma oni da nije bilo sudija sad bi se borili za evropu brat-bratu.. Sudije su cudo jedno, a onaj ko ih delegira je presmijesan. Ovo nije alibi pred derbi, ovo je cinjenica lahko dokaziva..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 15 maj 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nema jugAlikusa je napisao/la:Imal na skenderiji karata ?? hitno je
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sutra im je kljucna utakmica tako da ...ChWilla je napisao/la:ja mislim da će to sutra biti u redu. oni su ekstra živote kod sudija, saveza i drugih ekipa ispucali da dođu dovde.
pa i nama je.
Ma yebat cemo sutra male smrdljive sa gorice
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- samogrbavica
- Kontakt:
Njihova odbrana ce biti kao odbrana Mladosti iz Obarske na Grbavici. Cimirot desni bek, jos rovit..
KHAJ PRICE
Hajmo momci, još vam nije kasnoManijaci ce prisustvovati na danasnjem treningu pred derbi.
Dakle, svi ste pozvani u 16:30h, stadion Grbavica. VIDIMO SE
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.