previse pametujes , ide stream sa arena sprot 5 ne sa moja tvNydalen je napisao/la:Dajte nam te streamove, ovo preko ovog iznad linka i netraja, je sve gola **** do bola, kad su losi snimci ove bezvezne tekme, mogu mislit derbi. Najbolje je livestream.com ako neko moze napraviti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajevo29
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako uzmemo u obzir da Zrinjski i Široki Brijeg imaju međusobni meč to je i teoretski nemoguće.likusa je napisao/la:Biki je napisao/la:Samo da ih mlatnemo danas, pa makar i ne igrali Evropu!![]()
E vala se ne slazem
- samoposteno
- Kontakt:
ma to su djeca iz buca potokaElegant je napisao/la:
Podrska iz Tokya !!!

Jesu ovo djeca od Eishuna Yoshide ?likusa je napisao/la:

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Vi koji imate "mojatv" hoce li se placati prenos ili je dzaba?
Virtual i JoseMourinho vi ste nasa nada za stream, ovo je sve smijesno.
Dobijamp danas aBd,bolji smo od njih,nek grmi vajnik ko nikad
Zeljeznicar! 1921 !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Forzza Željo !
Forzza Željo !
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Raja ako niste otišli treba mi informacija, da li je Alipašina zatvorena radi kortea ili se može proći? Ili da idem tamo pored groblja ako je zatvorena...
Kontam da tamo negdje na Koševskom ili Ciglanama ostavim auto pošto sam kratak sa vremenom nemam ga nigdje dalje ostaviti pa doći.
Kontam da tamo negdje na Koševskom ili Ciglanama ostavim auto pošto sam kratak sa vremenom nemam ga nigdje dalje ostaviti pa doći.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Samo hrabro i borbeno do pobjede
Volim te Zeljo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- zubanovic89
- Kontakt:
Kad rekoste da se polazi sa Suade i Olge, u 3?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Nicol111
- Kontakt:
Zna li itko moguci sastav Zelje?
"Vecinu novca sam potrosio na kurve,kocku i alkohol...ostatak na gluposti"
George Best
George Best
Da, od 14 okupljanje.zubanovic89 je napisao/la:Kad rekoste da se polazi sa Suade i Olge, u 3?
Ne smije zatvoriti ulicuFaraonTM je napisao/la:Raja ako niste otišli treba mi informacija, da li je Alipašina zatvorena radi kortea ili se može proći? Ili da idem tamo pored groblja ako je zatvorena...

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ti iz Visokog povedi još Manijaka, ja znam da ih ima puno....ako ništa povedi profesora vjeronauke Tabak Ahmeda, on je najkorpulentniji Manijak iz Visokog 100%.FaraonTM je napisao/la:Raja ako niste otišli treba mi informacija, da li je Alipašina zatvorena radi kortea ili se može proći? Ili da idem tamo pored groblja ako je zatvorena...

Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 16 maj 2015, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Antolovic, kvesic, Bogdanovic, Kosoric, Zeljkovic, Hasanovic, Hadziahmetovic, Kokot, D. Sadikovic, Djelmic, BajicNicol111 je napisao/la:Zna li itko moguci sastav Zelje?
Dzaba..ima ovaj kanal neki za premier ligu sto se ne placa.tplink je napisao/la:Vi koji imate "mojatv" hoce li se placati prenos ili je dzaba?
Ima li ko kakav info oko ulaznica ? Kakvo je stanje oko juga,je li rasprodat ?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
To brate, hvala ti!Martinez8 je napisao/la:Dzaba..ima ovaj kanal neki za premier ligu sto se ne placa.tplink je napisao/la:Vi koji imate "mojatv" hoce li se placati prenos ili je dzaba?
- Nicol111
- Kontakt:
Hvala na sastavu.Uh valjao bi Zelji Memija,steta to ne igra...uzdam se Koku i Bajica,nekako mi je sinoc palo na pamet da bi oni mogli ovo rijesiti.Bogami,i ja sam nesto nervozan,igra mi Hajduk u 17h ali ima da gledam Zelju,ne znam zasto ali nesto mi govori "gledaj Zelju bolan".Ajmo plaaaaaaaaaaaaaaaviiiii,bez pritiska odigrati.Toga me malo strah,da se djeca ne prepadnu.Kvalitetom nimalo ne zaostaju za Tanajevom!
EDIT:steta sto Dzemo Tri Kutije Na Dan propusta derbi,valjao bi i on Zelji da igra

EDIT:steta sto Dzemo Tri Kutije Na Dan propusta derbi,valjao bi i on Zelji da igra

"Vecinu novca sam potrosio na kurve,kocku i alkohol...ostatak na gluposti"
George Best
George Best