Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Komsije i ovaj iz listice zajedno kukaju vidim. Sve ide fino, jos da Olimpic uzme kup i da se od evrope oprosti meni najmrzi tim u ligi. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cestitke travniku i radniku na izborenom opstanku! zasluzili su!
jos 5 timova se bori za 3 preostala mjesta u premijerligi!
jos 5 timova se bori za 3 preostala mjesta u premijerligi!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ja nisam ni pratio tog sudija, kakav je inace, ali ovo danas je smijesno, a onaj linijski komotno Ramiz Zmaj moze klepati viceve o njemu. Ono je pogibelj za sudjenje Premijer lige.Chinaglia je napisao/la:malo mame Bjelici, u Tuzli je izgleda bio na zadatku![]()
kako se publika naložila zbog njegovih odluka, na kraju nije ni smio navuć' gostima
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
solinas je napisao/la:cir im je napuko vec,zadnje kolo bice pune hitne sluzbe...virtu vec pise tastament
Ali TASTAMENT !!!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Nesto ne vidim da slavis, cim si na forumu.sajo10 je napisao/la:Slavim i vise nego, sa kojom ekipom svo vodili borbu za titulu... Nneboj se ti sarajlijaPosto vidim da si obicni provokator to bi bilo to od mene. Naucio sam se da ne obracam previse paznje osobama kao ti
Oj Safete, Sajo, Sarajlijo, a sto si se bolan rastuzio,
Safete, dilbere, zao mi je zbog tebe.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
izvini profa,kada se mogu javiti da popravim ocjenuPeterski je napisao/la:solinas je napisao/la:cir im je napuko vec,zadnje kolo bice pune hitne sluzbe...virtu vec pise tastament
Ali TASTAMENT !!!
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nikom se mi ne prodajemo dok je Azmira tu ( u ovom zadnjem kolu mozda i nazalost)
Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
inace sudija vam je debelo olaksao posao nakon sto nas je izmasakrirao danas
Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
inace sudija vam je debelo olaksao posao nakon sto nas je izmasakrirao danas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sta bi sa prozivkama po temama za Borac i Slobodu
. Dajte tikete
.
Cudan penal a nije cudna parada Bukvica pozzz
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ti rece nece Sarajevo biti prvak 100%! Imas li jos kakvih prognoza da ih izbjegavamo?Elegant je napisao/la:Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Strpi se do utorka pa ce vidjeti !joker90 je napisao/la:Ti rece nece Sarajevo biti prvak 100%! Imas li jos kakvih prognoza da ih izbjegavamo?Elegant je napisao/la:Cisto sumnjma da ce Husref stari pitar svojima napraviti probleme zadnje kol pred titulu i reci svojim igracima da odigraju borbeno, bice to jedna lezenra utakmica u kojoj ce Sarajevo postici gol onako ne ofirno.ultrasstyle_tz je napisao/la:Sarajevo je daleko kvalitetnije i zasluzilo je titulu , ali dobro ce se morati potruditi zadnje kolo da je potvrde ako zeljo odigra svoje u zenici..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od DeportivaBlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sarajevo je prvak, zasluzeno, dobili su utakmice koje su trebali. Siroki, Zrinjski i Zeljo su igrali ko picke na Kosevu, nisu iskoristili slabosti, zapravo sam uvjeren da ova tri kluba nemaju dovoljno jake trenere, a njih je Kodro izuzetno dobro fizicki pripremio za ovaj nivo.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
treba prijaviti UEFA-i... bice posla za istrazne organe...samirr je napisao/la:Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od DeportivaBlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ako ništa, nikada zadnje kolo nije bilo ovako raspoređeno, da zadnjih šest ekipa u međusobnom duelu kroji sudbinu. 
Zadnje kolo ce biti najpaklenije u istoriji PL-a. Sampioni smo mi tu je najmanja dilema. Listica ako ne osvoji kup protiv zrinje ide na noz za evropu. A opstanak ce biti infrakt. Ovo kolo realni rezultati su u igru vratili Zvijezdu koja bi spobjedom u Ugljeviku i sa recimo postenom igrom i pobjedom Travnika nad Vitezom obezbijedila opstanak
Imaju tu jos slavija i drina tako da ce sledeca subota biti vrela kao nikad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imaju tu jos slavija i drina tako da ce sledeca subota biti vrela kao nikad
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Rooney88 je napisao/la:Uzima Vitez danas.
Ev Vitez slavi
pukla zastavica, nestalo vode, sudija ostao zaključanBlueIsTheColor je napisao/la:treba prijaviti UEFA-i... bice posla za istrazne organe...samirr je napisao/la:Hahaha dosta cudni rezultati u Španiji... Barcelona - Zeljo xd sljedece sezone imaju 6 bodova od DeportivaBlueIsTheColor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla - SD Eibar...
šala mala vidiš da je Eibar pobijedio zadnju utakmicu, a mi popili dvicu i gdje je tu sličnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.