FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi sutra moramo uzeti. Ne nabijam pritisak nikome, već mi ako i ovu sezonu ostanemo bez trofeja, sumnjam da nas može zadovoljiti top 3 u ligi.
bošnjanin
- MokraKifla
- Kontakt:
Ma realno kiksali smo previse za ovu sezonu mi i kad dobijemo priliku da stignemo nekog kiksamo ja licno se jedino kupu nadam daj Boze da me demantujuvedranbadjun je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:08Mi sutra moramo uzeti. Ne nabijam pritisak nikome, već mi ako i ovu sezonu ostanemo bez trofeja, sumnjam da nas može zadovoljiti top 3 u ligi.
-
- Kontakt:
Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- luckystrike
- Kontakt:
Pena je napisao/la: ↑24 feb 2025, 21:37Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Uglavnom FIFA sudija koji je daleko od lošeg ali s kojim nikad nisi načisto.
Tad je sudio Peljto.

Realno, moraš biti sudija s petljom da sviraš penal u 90.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
INFICIRANI TOBOM
ZALUDJENI BORDO BOJOM
SVI NA KOSEVO
NASTAVIMO GDJE SMO STALI
ZALUDJENI BORDO BOJOM
SVI NA KOSEVO
NASTAVIMO GDJE SMO STALI
Sutra pobjedit bilo kojim rezultatom i sa 1-0 bi bio zadovoljan. Zrinjski nije zeljko oni su mnogo organizovanija ekipa sa iskusnim igracima.
Neznam, zasto se Zoranu ne produzi ugovor, jer to prvo moramo rijesit, klauzulu staviti 3 m€ ne ono sto je pisljiva rijeka stavila 100 k€
Pomeni drugi najgori problem je sto konstantno nekad planski al vecinom neplanski rasturamo ekipu.
Mi sem ROGICA SOLDO I MUSTAFICA nemamo nikog da je u prvih 11 a da jebtu 2 godine.. (mustafic rezerva). I SAD KAD pogledam nas tim ja nemogu da vidim nijednog dobrog igraca koji bi mogao biti tu sa nama narednih 5 sezona
Mozda Rogic,beganovic,unusic i SOLDO,
Od A KLASE IGRACA nema niko da bi sa sigurnocu mogao reci da ce ostat .GULASHVIKI PAVICIC BUBANJA LULIC
Neznam, zasto se Zoranu ne produzi ugovor, jer to prvo moramo rijesit, klauzulu staviti 3 m€ ne ono sto je pisljiva rijeka stavila 100 k€
Pomeni drugi najgori problem je sto konstantno nekad planski al vecinom neplanski rasturamo ekipu.
Mi sem ROGICA SOLDO I MUSTAFICA nemamo nikog da je u prvih 11 a da jebtu 2 godine.. (mustafic rezerva). I SAD KAD pogledam nas tim ja nemogu da vidim nijednog dobrog igraca koji bi mogao biti tu sa nama narednih 5 sezona
Mozda Rogic,beganovic,unusic i SOLDO,
Od A KLASE IGRACA nema niko da bi sa sigurnocu mogao reci da ce ostat .GULASHVIKI PAVICIC BUBANJA LULIC
-
- Kontakt:
+1jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:15Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.
Pardon moja greska.luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:42Pena je napisao/la: ↑24 feb 2025, 21:37Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Tad je sudio Peljto.
Tu utakmicu je bas bio pritisak za sudjenje i na stadionu je izgledalo da je bilo dosta gresaka, a kada sam pogledao snimak sudjenje je bilo bez greske.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Da nece ko iz Krajine u Sarajevo na utakmicu, da mogu i ja sa njim nazad iz Sarajeva? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ide Prošićmuhamedhulk je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:08Da nece ko iz Krajine u Sarajevo na utakmicu, da mogu i ja sa njim nazad iz Sarajeva?![]()
-
- Kontakt:
Kup nam jedino ostaje za trofej ove godine. ZNaci mora se sve okrenuti prema ovome . Bez kalkulisanja odnosno bez mehmedovica veceras krenuti
Ovu smo utakmicu dobro odigrali, bas angazovano i smisleno. Na kraju nagradjeni za trud, a penal je bio cist, nisu se ni oni bunililuckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:42Pena je napisao/la: ↑24 feb 2025, 21:37Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Tad je sudio Peljto.
-
- Kontakt:
Gledam kome istice ugovor
Ono sto bi ja produzio je Soldo i Francis ( moze mnogo pozicija pokrit) ostalo sve pustit Rogic,Mustafic,Serbecic,Balta
Ono sto bi ja produzio je Soldo i Francis ( moze mnogo pozicija pokrit) ostalo sve pustit Rogic,Mustafic,Serbecic,Balta
Rogicu obavezno produziti. Mustafica i Serbecica bi se mozda dalo i prodati u ovo ostatka ugovora sto je ostalo, makar za minimalne pare.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:33Gledam kome istice ugovor
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Isto mislim,Soldo i Francis trebaju ostati.Nije Kyeremeh neki znalac ali je za nasu ligu vrlo dobar igrac,pogotovo ako sredi papire da bude domaci.Rogic je po meni kvalitetan golman sacekati jos malo s njim.Bolje da on ostane nego Rockov.Ova trojica out,dvojica su vec otpisana.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:33Gledam kome istice ugovor
Bilo bi dobro da nekako Lulic ostane jos jednu sezonu na posudbi,za Pavicica vidjeti.Ima jos 3 mjeseca samo lagano.
Imamo mi dosta igraca na posudbi,treba vidjeti kako se Julardzija i Matanovic snalaze.Julardzija je bio solidan jedno vrijeme,Matanovic poceo davati znakove zivota kod Zekica i onda posudba.Tamo 2 gola ima.Ovo ostalo sto je na posudbi ne treba za ozbiljno uzimati,cirkusanti.
Zrinjski za razliku od proslog duela na Kosevu bez usluga 4 najbitnija igraca.Ocekujem da Bilbija bude na visini zadatka.Pobjediti moramo danas,jaci smo 100%
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mi trebamo proci ovo kolo, drugacije su ovo utakmice od prvenstva, tako da ce to biti tvrdo, oni iskusna disciplinovana ekipa, sredina i nazad su im ove godine dosta jace strane, ovdje je velika nada Zekić da to slomi taktički, jer ih je dovoljno upoznao...vedranbadjun je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:08Mi sutra moramo uzeti. Ne nabijam pritisak nikome, već mi ako i ovu sezonu ostanemo bez trofeja, sumnjam da nas može zadovoljiti top 3 u ligi.
+100jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:15Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:

SVI NA KOŠEVO
IGRA SARAJ'VO
Ja bih rogica produzio, pogotovo jer je pokazao da mu nije problem biti i drugi golman, tako da uvijek moze biti tu na klupi za ne daj boze ako dovedemo boljegjohntravolta123 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:33Gledam kome istice ugovor
Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Hajdeee, mnon46, newton_heath_lyr, Seipronto, Varijantas8, ŠTA_JE i 94 gosta.