FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zasto ne bi razmisljali ovako : ako je ove uspjelo, zasto ne bi i sledece? Momci su ipak iskusniji, zeljni igre i prodaje.
Ne kazem ja da ne treba, ali treba gledati i timski duh, spremnost..nije sve u plati od 5000 KM
Ne kazem ja da ne treba, ali treba gledati i timski duh, spremnost..nije sve u plati od 5000 KM
Ja ne znam ko dolazi, to cu ostaviti upravi i struci, ali barem znam ko je sampion iduce sezone

Željezničar živimo !
Re: RE: Re: FK Željezničar
A zasto bi uspjelo ako prodas najboljeg strijelca, a pola ekipe ti ode dzaba?InatSilanBosanski je napisao/la:Zasto ne bi razmisljali ovako : ako je ove uspjelo, zasto ne bi i sledece? Momci su ipak iskusniji, zeljni igre i prodaje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Zar se Baja prodao? Ima Dzenis, koji je veliki potencijal i pokazao je da zna.
Pa zar stvarno mislis da se niko nece dovesti? Hvala njima svima, ali nisu bas vanzemaljci da im nema zamjene, mladje koja bi igrala isto, a mozda cak i bolje.Stanic nije igrao, povreda..Hasanovic - meni LICNO, nije igrao kako ta pozicija zahtjeva.Varea .... , Zeljkovic je zahvalan igrac, i jedino mi je za njega zao sto nije produzio..
Fakat ne znam zasto ovoliko placete (naravno da se moze pisati o svemu, ali pitam samo), vase je da dolazite na utakmice, a struka je tu da bira i odlucuje ko ce ostati a ko ne.Nije ni pocela pauza kako treba odma se uhvatili neke negative, prozivanja.
Pa zar stvarno mislis da se niko nece dovesti? Hvala njima svima, ali nisu bas vanzemaljci da im nema zamjene, mladje koja bi igrala isto, a mozda cak i bolje.Stanic nije igrao, povreda..Hasanovic - meni LICNO, nije igrao kako ta pozicija zahtjeva.Varea .... , Zeljkovic je zahvalan igrac, i jedino mi je za njega zao sto nije produzio..
Fakat ne znam zasto ovoliko placete (naravno da se moze pisati o svemu, ali pitam samo), vase je da dolazite na utakmice, a struka je tu da bira i odlucuje ko ce ostati a ko ne.Nije ni pocela pauza kako treba odma se uhvatili neke negative, prozivanja.
I šta s njim, neka piči po strani, dobar je i trebalo ga je dovesti davno, ali ako bi ti njemu dao toliko ja bih za Ordagića dao tri puta više, taj momak će slijedeće sezone vrijediti 1 Milion minimalno.exbabilon je napisao/la:Joci se isplati dati 50 milja na ruke i 5 milja platu..on bi bio istinsko pojacanje...al kad skontam da nasi pustaju standardne igrace radi milje, skeptik sam..
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Kolko para toliko muzike,nece ni juniori igrat za dzabe,a moras imati i iskusne igrace,moras dati i plate vece nekome.
Zeljeznicar! 1921 !
U odnosu na igrački kadar od prije godinu dana odnosno pred nastupe u evropi slabiji smo za četiri igrača íz prve postave a to su Tomič Stanić Hasanović i Zeljkovič Uz malo više želje i truda uprave sva četvorica su se mogla zadržati i još odoše bez ikakve odštete U ovakvom rosteru bi imali mjesta u prvhh jedanest i teško ćemo im nači zamjene
Da ne bih replicirao opet i pisao roman ovo je bit svega. Super je stabilizacija i podmladjivanje, ali treca godina u nizu bez trofeja za Zelju bi bio neuspjeh. Uprava nek radi kako misli, ali nek ne skrenu s uma da su na celu najveceg kluba u zemlji.Format je napisao/la:Kolko para toliko muzike,nece ni juniori igrat za dzabe,a moras imati i iskusne igrace,moras dati i plate vece nekome.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Da li su navijaci svjesni da su dio najveceg kluba u zemlji? Gdje su svi kad su potrebni?
Ja sam za to da se daje sansa juniorima i da se proba od toga zivit,prodavat igrace i opet ih pravit kao i sto radimo al slabp ih prodajemo,mislim dajemo ih za nista. Ali moramo pravit i rezultate da bi klub zaradio i ovako i onako,da bi privukli simpatizere moramo pravit rezulate a sa juniorima samo,ne mozemo. Odose 4 igraca iz prve postave,4 iskusna igraca,moras dovest i igraca od 28,30 godina,da oni uce od nekoga a da se ne lazemo u Celje bi sutra svi presli a da ne govorimo dalje,tako da moras i plate dati,da produzis tu ljubav igrace prema klubu jer svi rade za pare. Tako da ja ocekujem i radovao bih se i Bekricu i Stokicu i .. A nek se bore i juniori sa njima,tako ce postat igraci .
Zeljeznicar! 1921 !
Tomica niko nije mogao nagovoriti da ostane kad je potpisao ugovor sa menadzerom iz splita... tako da ti je ta prica glupa sto njega spominjes.... Stani je nudjen ugovor novi lik odbio sta treba da se moli..... od ove dvojice sto su ostala samo bi zeljkovica ostaviobojamora je napisao/la:U odnosu na igrački kadar od prije godinu dana odnosno pred nastupe u evropi slabiji smo za četiri igrača íz prve postave a to su Tomič Stanić Hasanović i Zeljkovič Uz malo više želje i truda uprave sva četvorica su se mogla zadržati i još odoše bez ikakve odštete U ovakvom rosteru bi imali mjesta u prvhh jedanest i teško ćemo im nači zamjene
Svugdje ide bolji ugovor za igrace a kod nas Stanicu smanjuju ,Jamak ode u Osijek propali jer mu dadnu duplo vecu platu ..
Zeljeznicar! 1921 !
Pa nema para sta vi ocekujete da neko igra za klikere, naravno da ide gdje mu je bolje. Sve i jedan ce otici gdje su bolje pare samo da ugrabe priliku.
Mi treba da se prestanemo tjesiti nekom ljubavlju, djecom, i slicnim glupostima, uprava mora da ulozi napre da pronađe generlnog sponzora kao i ostale partnere jer ne moze ovo prezivljavanje vise i cekanje da se Dzeko proda ili da se Turci sjete da nam duguju pare od Sehica koje najvjerovatnije nikad necemo dobiti.
Mi treba da se prestanemo tjesiti nekom ljubavlju, djecom, i slicnim glupostima, uprava mora da ulozi napre da pronađe generlnog sponzora kao i ostale partnere jer ne moze ovo prezivljavanje vise i cekanje da se Dzeko proda ili da se Turci sjete da nam duguju pare od Sehica koje najvjerovatnije nikad necemo dobiti.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 08 jun 2015, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako sad ne nadju generalnog nek se pokupe sa pozicija i zdravo.
Zeljeznicar! 1921 !
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Stanic je htio vece pare, a povrijedjen, utakmice nije odigrao 7 mjeseci.
Nemojte mislit da ja nekog branim, nego ne razumijem zasto ovo sve nakon 2 mjesta? Postali ste kao kone, pu.Sacekajte da se stabilizujemo, bit ce titula.
Nemojte mislit da ja nekog branim, nego ne razumijem zasto ovo sve nakon 2 mjesta? Postali ste kao kone, pu.Sacekajte da se stabilizujemo, bit ce titula.
Što se to neće sa Stanom produžiti ugovor? Kako je počelo, mislim da ćemo u iduću sezonu ući sa dosta izmjenjenim sastavom, ali bitno je da ostanu važniji igrači. Ako ima istine u vezi Ordagića i Joce, bili bi strašni. Haj neka se makar nešto priča. 
Kome se treba klub obratit povodm novca od Sehica, sta mi imamo od toga sto UEFA uzme bodove ovom turskom timu ? Radi li se u klub po ovom pitanju ista ? Pravna sluzba ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Stanic je trazio bezobrazno veliku platu imao bi 6 puta vecu od Bajica recimo.Ovo sto se tice napada i veze ce se ispklapat cini mi se ali me jako zanima kako ce klub odreagovati u odbrani zanm da se traze oba beka to mi je neki pokazatelj koliko ce biti sposobni.Format je napisao/la:Svugdje ide bolji ugovor za igrace a kod nas Stanicu smanjuju ,Jamak ode u Osijek propali jer mu dadnu duplo vecu platu ..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mene najvise generalni zanima.pile87 je napisao/la:Stanic je trazio bezobrazno veliku platu imao bi 6 puta vecu od Bajica recimo.Ovo sto se tice napada i veze ce se ispklapat cini mi se ali me jako zanima kako ce klub odreagovati u odbrani zanm da se traze oba beka to mi je neki pokazatelj koliko ce biti sposobni.Format je napisao/la:Svugdje ide bolji ugovor za igrace a kod nas Stanicu smanjuju ,Jamak ode u Osijek propali jer mu dadnu duplo vecu platu ..
Zeljeznicar! 1921 !
ali mi kao navijaci smo najludji hahah,kunemo se u nasu djecu i njihovu ljubav a svaki od njih bi da mu smanje platu 50 KM,pobjegao iz kluba glavom bez obzira,ok i ljubav i sve ali ako nema para niko nece i ne zeli igrati i gledat ce prvu priliku da pobjegne 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, knoa, Levin, NerminFatic, PeppermintSA, Proximic, ristagrad, seha77 i 90 gostiju.