Dragi moj pavle nemam pojma o cemu pises. Jedino znam da su HZ i vama i njima ocitali lekciju na tribini isto kao sto su to uradili igraci na terenu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najaktivni na forumu po priču a i u gradu, dežurne pričalice hehe
Sarajevo bilo bolje čitavu utakmicu. Željo se u prvom poluvremenu nije uspio nikako povezati. U drugo malo bolje izgledalo.
Sudija odradio korektnu utakmicu. Za Muftića mogu da kažem kako je bio strašan iako se zna da meni nije ništa.
Strašno šta je Krpić promašio... jbg
Sudija odradio korektnu utakmicu. Za Muftića mogu da kažem kako je bio strašan iako se zna da meni nije ništa.
To stigla direktiva iz banjaluke i beograda da se pokusa sakriti istina?12345678922 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:29Najaktivni na forumu po priču a i u gradu, dežurne pričalice hehe
Zalite se adminu i visokom predstavniku. Tata mile je ljut na vas.
Po priču12345678922 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:29Najaktivni na forumu po priču a i u gradu, dežurne pričalice hehe

- relativizam
- Kontakt:
Još ne vjerujem šta sam gledao ,sva sreća radna mi subota bila inače bih srcani fasovao
Zeljo tanak nikakav evo drugo kolo ,oni su tu negdje slabiji od prve tri ekipe jači od ovih iz donjeg dijela i to je to.
Sarajevo prejako sa jos vidljivim musicama i u igri i kod ponekih igrača.Protiv jačih ekipa nećeš imati ovoliko izglednih prilika.
Sad da li je ovo kraj priče o tituli, ne znam .Dok se osvajaju bodovi dobro je ali ovakve utakmice kad ti se protivnik nudi moraš dobijati
Zeljo tanak nikakav evo drugo kolo ,oni su tu negdje slabiji od prve tri ekipe jači od ovih iz donjeg dijela i to je to.
Sarajevo prejako sa jos vidljivim musicama i u igri i kod ponekih igrača.Protiv jačih ekipa nećeš imati ovoliko izglednih prilika.
Sad da li je ovo kraj priče o tituli, ne znam .Dok se osvajaju bodovi dobro je ali ovakve utakmice kad ti se protivnik nudi moraš dobijati
Pa u šumadiji se tako kaze. On pise maternjim jezikom.curvanord je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:33Po priču12345678922 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:29Najaktivni na forumu po priču a i u gradu, dežurne pričalice hehe![]()
![]()
![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Gdje si na utakmici? Na forumu koliko voliš Sarajevo rekao bi čovjek na Vrbanja mostu ćeš jutros u 9 doći i čekati ostale.
Imao 20 postova od 16:00...pa ti tekmu ni na tvu gledao

Grupa iznad svakog pojedinca.
- feniksptica
- Kontakt:
Bio sam ispred juga, prodavao subare i opankeRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:37Gdje si na utakmici? Na forumu koliko voliš Sarajevo rekao bi čovjek na Vrbanja mostu ćeš jutros u 9 doći i čekati ostale.
Imao 20 postova od 16:00...pa ti tekmu ni na tvu gledao![]()

Promasaj da sa pocali na klupu do kraja sezone. Mislim, odavno je on zreo za toga.arelinho je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:32Sarajevo bilo bolje čitavu utakmicu. Željo se u prvom poluvremenu nije uspio nikako povezati. U drugo malo bolje izgledalo.
Sto je najsmjesnije i slijedecu utakmicu ce zapoceti u prvih 11

Kako ne znas? Pa zar nisi bio na derbiju? Da nisi u posjeti ofk beograd malo ili?Stabilo je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:28Dragi moj pavle nemam pojma o cemu pises. Jedino znam da su HZ i vama i njima ocitali lekciju na tribini isto kao sto su to uradili igraci na terenu.
Fk Željezničar.
Ne bre. Gledao sam zvezdu zajedno sa vasim vodjom. Samo sto on nema mobilni pa nije uspeo da se javi. Pisace veceras kad se vrati na pester.Pablo11 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:45Kako ne znas? Pa zar nisi bio na derbiju? Da nisi u posjeti ofk beograd malo ili?
Ali mučenik se polomi da izjednači to što je neko otišao da gleda utakmicu bez kontakta sa grupom i to što su domaćanski ugostili ljude 

-
- Kontakt:
Prelosi smo bili. Realan rezultat 2 : 8. Ciste lopte od pritiska/straha/neznanja nam uzimaju. Radinovicu prolaze ispod noge, Karamarko i Sukilovic fulaju sve zivo. Vile su nas pronosale. Sarajevo je bilo tri puta bolje. Odigrali smo pet utakmica protiv jacih ekipa od nas i nismo nista pokazali. Usutiti se i drzati ovo 4 mjesto, puna saka brade.godrina je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:55Dobro Real Madrid ste al su vam igraci smotani nisu ni za qrac. Eto Jel ti lakse yebem te nerealna.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:39Tako je malo bolji,tako i statistika kaze i prilike,mrvica jedna,inace izdominirate svaki derbi. Da se vratimo u realnost,ako ste sa ovim zadovoljni dno ste onda dotakli.
I da, Al Jaber je najbolji Zeljin igrac. Sto ne igra nema veze s terenom vjerovatno. Da ne zaboravim i Muftica koji ce nadam se dobiti poziv repke. Razocaran sam jer nismo konkurentni za prva tri mjesta. Ali bolje da se spustimo na zemlju odmah na pocetku.
mooglo i pretpostaviti. Jednostavno razlika u kvalitetu, znači njima fali igrač da unaprijedi igru i oni ga odmah dovedu, na svakoj poziciji po nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača, pa mi nije jasno zašto su nekih od nas razočarani. Ja nisam nezadovoljan, nisam ništa drugačije ni očekivao. Samo uz kontinuiran rad i dodatna ulaganja, mi se možemo približiti ovim timovima iznad nas, a trenutno smo na dobrom putu. Raja zaboravila gdje nas je Morž bio doveo, zaboravili da smo pare skupljali kako bismo se spasili od gašenja i oduzimanja imovine. Napredak je vidljiv u svim segmentima i ne trebamo biti nezadovoljni.
Ma naravno, ne kontam da je ovoliko raje nesvjesno razlike u kvalitetu. Prve tri ekipe su svemir za nas i svaki bod koji protiv njih uspijemo iscupati je jako veliki uspjeh.
Najbolji smo u ovom "obicnom" dijelu lige sto tabela i pokazuje. Za nesto vise treba neko s ozbiljnim parama. To da se htjelo i trebalo desiti dosad bi se desilo zato se pomirimo s nasim maksimumom i uzivajmo u slicnoj ulozi kakvu smo igrali u Ex-Yu ligi.
Prve tri ekipe su svemir za nas i svaki bod koji protiv njih uspijemo iscupati je jako veliki uspjeh.#
Ako nam je ovo prica bolje da smo ispali prosle godine taman sa Slobodom i Celikom da se loptamo, bez svrhe postojanja u ligi.
Lopta je okrugla ne igras protiv Reala da nas u 8 poluvremena protiv Sarajeva, Borca i Zrinjskog ubiju u 6 poluvremena.
Znaci u 4 derbi utakmice imas 2 poluvremena da valja.
Samo mi jos treba neko da mi objasnjava kako su ekipe sa Malte vrhunski opremljene (Amar poslije ispadanja sa Velezom ).
Igramo ko kukavice i cao zato ne mozemo dobiti nikog jaceg. Jaber udje i pocne se igrati lopte jer se ne boji i to je to od nase fudbala .
Vazi realni.
Sta kaze ovo zekic neki igraci se uvrijedili. A ocito ovom Mehmedovicu nece biti vise prilike da igra. Ili je na nekog drugog mislio.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da nije bilo Krpica, ne bi napad kako treba organizovali. Bukvalno nam je jedini dobijao skokove i spustao lopte.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:41Promasaj da sa pocali na klupu do kraja sezone. Mislim, odavno je on zreo za toga.arelinho je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:32Sarajevo bilo bolje čitavu utakmicu. Željo se u prvom poluvremenu nije uspio nikako povezati. U drugo malo bolje izgledalo.
Sto je najsmjesnije i slijedecu utakmicu ce zapoceti u prvih 11![]()
Derbi odlican sa puno sansi. Oni bolji, pogotovo na sredini i strani Gruzijca.
Steta sto je ovdje stanje kod pitara standardno, pa tesko mozes neku diskusiju o utakmici procitati. Vecinom isti pacijent sam sa sobom preko vise profila, sto samo potvrdjuje to njihovo opsesivno stanje.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovo ovaj smajli iznad transparenta Horde Zla, isti na jugu haha
Ko li je provalio sta ce raditi horde?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, perodeformero, Tatamata1946 i 23 gosta.