Provaljena setalica ne kontam sta pokusavas opravdati? Cuj ima na svakom cosku i tako su bas digli u isto vrijeme, na ovaj derbi…
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Opravdavam svako rusenje saveza, vice i milorada.Argentina je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:57Ozbiljnu dozu retardacije si vec pokazao, ali daj nam i finalnu potvrdu. Je li tebi ovo lomljenje stolica normalno i opravdavas li?Stabilo je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:38Kako su mogli unistiti nesto sto je vec unisteno?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:36Ružna strana derbija
Navijači Sarajeva uništili veliki broj stolica na sjevernoj tribini Grbavice
![]()
Srbijanska propaganda, vidi se vucicev utjecaj.

Tenkre ovo je jedan od loga Hordi sa kojim se rade majice, grafiti i ostalo odavno, da je provaljena odgovorio bi i parolu, vrlo jednostavno.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 22 feb 2025, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nastavak borde strasnoh HORDI. Ajla se ne boji. I dalje glavni potpisnik u klubu.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Nije u redu lomiti ali nije u redu ni ostaviti odvrnute stolice.Argentina je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:57Ozbiljnu dozu retardacije si vec pokazao, ali daj nam i finalnu potvrdu. Je li tebi ovo lomljenje stolica normalno i opravdavas li?Stabilo je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:38Kako su mogli unistiti nesto sto je vec unisteno?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:36Ružna strana derbija
![]()
Srbijanska propaganda, vidi se vucicev utjecaj.
Smrdo pitarski, daj mi dvije slike kad vam je ovo bilo na tribini ko koreografija. Znam i ja da je na majicama. Ali cotas li sta pise, pricalice. Neko vam je.propjevo sta se radi, kontas li. Ili se lud pravis ko za Ajlu da nije u klubu?
Odi na stranicu zavoda za zaposljavanje pa vidi ko je neki dan potpisao sufinansiranje iapred vaseg kluba.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Pitanje je samo koliko je stolica bilo formalno postavljeno na zid tj koliko stolica je bilo nepričvršćeno...? Nije prvi put da prodjes pored stolice a ona spadne sa zida.godrina je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:59Kreteni, idioti. Zbog ovakvih ojebina se pravi tampon zona od pola tribine pa i svom klubu uskracujes podršku.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:36Ružna strana derbija
![]()
DaBogda nesto izgradili u zivotu pa onda rusi tudje.
Pizda li im materina papanska.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se vec skidate Vici i prodajete ponos...de osim4tog mjesta vidite i teren da vam popravi.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Lahko je tebi izduvati na ovo,mozes li zamisliti koje su to muke na 5-6 ovakvih ili slicnih situacija ?
Npr. ovo na 5.55
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Zapitam se da li si stvarno glup ili se praviš, al onda skontam samo da si pitar.
'Horde zla' pogledaj načinom kojim je ispisanom, i pogledaj kojim je ispisano 'pričalice' isto tako i logo iznad

Danas nam je zavrsio Mehmedovica da promasi prazan gol. Hvala Vico!feniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:05Kad se vec skidate Vici i prodajete ponos...de osim4tog mjesta vidite i teren da vam popravi.
![]()
![]()
Fk Željezničar.
Jesu li cetalji iz zemuna osmislili ovu koreografiju na jugu u kojoj se ponizava Armija Republike BiH?
ZASTO PORTALI SUTE???
ZASTO PORTALI SUTE???
-
- Kontakt:
Kako je jaka spin brigada na forumu HAHAHAHAHA, jbm ti hst
Jos dok vam se vodja vrati sa marakane bicete jos jaci.12345678922 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:10Kako je jaka spin brigada na forumu HAHAHAHAHA, jbm ti hst
Ali ne vrijedi vam to nista.
ISTINU NE MOZETE SAKRITI
-
- Kontakt:
Ne znam da li su principi bili na Marakani ? "**** cigane i zvezdu štrumfove i Želju"Stabilo je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:12Jos dok vam se vodja vrati sa marakane bicete jos jaci.12345678922 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:10Kako je jaka spin brigada na forumu HAHAHAHAHA, jbm ti hst
ISTINU NE MOZETE SAKRITI

Ako je ono odgovor na provaljenu koreografiju, navijačka scena je u puno većoj krizi nego što se to čini.
Što se derbija tiče, Željezničar je imao puno sreće. Konačno otvorena utakmica sa obje strane, redale su se šanse jedna za drugom. Guliashvili i Jaber za klasu bolji od ostalih. Suđenje danas odlično, za pohvalu.
Što se derbija tiče, Željezničar je imao puno sreće. Konačno otvorena utakmica sa obje strane, redale su se šanse jedna za drugom. Guliashvili i Jaber za klasu bolji od ostalih. Suđenje danas odlično, za pohvalu.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 feb 2025, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Posto lupas i spinujes standardne vodje su danas bile, tako da opet taj spin pada u vodu. Sto nije bilo parola za zemunce, isfuralo ili?Stabilo je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:12Jos dok vam se vodja vrati sa marakane bicete jos jaci.12345678922 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:10Kako je jaka spin brigada na forumu HAHAHAHAHA, jbm ti hst
ISTINU NE MOZETE SAKRITI
Fk Željezničar.