FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 mar 2025, 13:18

SamoDaKazeem je napisao/la:
09 mar 2025, 13:01
Surreal je napisao/la:
09 mar 2025, 11:03
09 mar 2025, 10:57
Ali ako u evropi ponovo pokažemo svoj luzerski mentalitet nek se gone svi u pizdu materinu više.
Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.
Kako molim te nismo imali sreće?Dobiješ Trnavu pa poslije ideš na Poljskog drugoligaša,e sad je druga stvar što bi mi neki evropski iskorak al daj da ribare i konobare prođemo.
U Trnavi bruka,nismo pogledali na go.Skinuli gaće na granici, standardno naše.
Mi smo ovdje drhtali od straha kad smo nakav Aktobe izvukli i unaprijed skinuli gace.Nas mentalitet u Evropi je go qurac i to ne treba negirati.Teze mi padne poraz od yebene Trnave nego da nas Gosk 3 puta dobije na Kosevu.Prvaci ne mozemo biti to znam ali daj brate uradi nesto u Evropi.

Svi s vremena na vrijeme naprave neko iznenadjenje i iskorak samo mi ne.Mi se samo obrukat mozemo.Zadnje respektabilno sto smo izbacili Levski i hajde eto Atromitos,nakon toga brukanje za brukanjem.Aplauz se daje igracima kad nas nekakav Bate Borisov izbaci,kad ne pogledamo na gol.Treba im mater yebat za takva ispadanja.Dat cu podrsku u ligi ali pokazite muda u Evropi.Imas otvoren put do play offa ti se glupiras i neko ti kriv
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 mar 2025, 13:29

Nije problem titula, kojoj se niko realan nije nadao.
Problem je što si u dva prelazna roka skoro promjenio cijeli igrački kadar i opet polako ideš ka 20+ bodova zaostatka za prvim.
Pripreme, igrači po želji trenera, protivnici po mjeri neki čak i ispod, uslovi pa idealni i ponovo igra ispod svakog očekivanja.
Razloga za tjeranje nema ali za kritiku apsolutno da ima i to s razlogom i opravdano.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 13:33

Pitar6785 je napisao/la:
09 mar 2025, 12:59
TrofejiSuTu je napisao/la:
09 mar 2025, 11:28
Derbi tekme

Borac….x1 3 boda (Sumnjam da cemo dobiti drugu)
Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda

9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova

Drugi razred,izuzev oba kiksa (4 boda) s Posusjem ostalo apsolvirano maksimalno.

Zaostatak 11 bodova Uzeti Borca veoma tesko i zbog nas i zbog njih,do nule nekako i mozda mozemo.

Dakle u minusu 10 bodova,ako uzmemo bod kontra Borca.
Realno ukrali smo sami sebi 10 bodova s tim da smo pokradeni u listici,ali takodje dali sami sebi dva gola.
S dva ukradena boda iz Posusja dolazimo do cifre od 12 bodova minusa.

Zakljucak i pored svega da smo bili prisebni i znali dobiti tekme koje su svi vidjeli kao dobijene osim nas,po stvorenim sansama,igra manje vise,bili bi prvi trenutno.

Dakle,sam pao,sam se ubio.

Zasto nije tako,odgovori stoje kako na terenu tako i u SS.

Tamo gdje su igraci bili na nivou,nije bio Zekic i obrnuto.

Od 10 derbija (kontam plafon x kontra Borca),ljudi moji mi smo dobili 3 tekme.

Tako se titula uzeti ne moze.

Dok se vrtila ranije prica kako se titula uzima na „malim“ utakmicama,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.

Do nas je!
Dali mozda hoces da kazes da su svi nasi kiksevi uzrok loseg rada trenera i igra igraca i da je to razlog zato sto smo na -11 bodova. ISKLJUCIVO

JA MISLIM da nije i da bi mnogo drugacije bilo bodovno stanje samo da su 3 utakmice koje igrao zrinjski zavrsene enako kako su trebale da sudije nisu dale te pobjede.

Zrinjski posusje ( 1:0 (registrovano 3:0) zato sto je posusje igralo bez u 21 igracem 3 minute a taj go koji je zrinjski dao u 93 minuti je iz NEPOSTOJECEG PENALA

ZRINJSKI BORAC
SARAJEVO ZRINJSKI
Zrinjski velez

ZRINJSKI UZEO 10 a trebao 3 boda, i pored teskih kradja koje smo dozivili u ovom trenutku bi zrinjski imao samo 3-4 bida vise i slabi medjusobni omjer
Burazeru dobar si lik i jako specifican,ali nije belaj vise puta procitati ako se nesto ne konta. To i ja radim kad mi nesto nije jasno prije nego se upustim komentarisati.

Znaci,lijepo sam rekao pored svega,a to znaci pored svih kradja prema nama i svih poguranaca prema drugima,mi da smo ostvarili bodovni saldo kakav smo realno trebali imati vise na osnovu stvorenih prilika za gol nego na konto nasih bajnih igara mi smo trebali sad biti na diobi prvog mjesta.
Samim tim mnogo bi bila drugacija atmosfera prvo medju igracima,drugo u SS,sto bi nas posebno motivisalo,i trece sad bi bio dernek ovdje na temi,i kao cetvrto ovaj derbi s Borcem bi dobili glavu na panj stavljam ako ne bi,pa cak i prosli mozda kup.

Znaci,kao sto sam prethodno rekao,domino efekat.

Pa i da ne bude nista od toga,preovladavalo bi kolektivno misljenje da smo na nivou na kojem trebamo biti,i kao takvi veoma bi bili optimisticni u evropi. Satisfakcija bi takodje bila prisutna kao i zadovoljstvo velikog levela.

Ovako,jel to sad slucaj medju svima nama,igracima,treneru,predsjedniku,navijacima??

Jesi ti zadovoljan vidjenim i ishodom na kraju sezone? Znam,jesi,ali zar moram biti i ja?

Mozda bi taj kup dosao kao mehlem na ranu!

I opet kazem,nemojmo biti supci prema samim sebi kakvih okolo ima,i dozvolimo mogucnost misljenja.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2025, 13:36

Dobro, tituli se niko nije nadao - osim vlasnika valjda
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 09 mar 2025, 13:37

Stalne promjene igraca, trenera su nas dovele do ovoga. Mi jednostavno ne mozemo da sačuvamo kostur ekipe vise od jedne sezone pa evo vec i za sljedecu sezonu Lulic, Pavicic pitanje da li ce ostati isto tako cisto sumnjam da ce guli ostati nas igrac nakon ovakve sezone i to su ti vec 3 igraca iz prvih 11 a ne treba cudit neki neocekivani odlazak tipa đuri i sl. Ovakvim radom tesko da mozemo napraviti nesto u evropi ili osvojiti titulu jedino ako budemo imali srece da sve igrace koje dovedemo budu pojačanja u pravom smislu te riječi i odmah se uklope u sistem i privuknu na ligu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 mar 2025, 13:53

U zadnje 4 sezone ćemo biti na 100-110 bodova zaostatka od titule!!!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 09 mar 2025, 13:56

NajvecaRadosti je napisao/la:
09 mar 2025, 13:18
09 mar 2025, 13:01
Surreal je napisao/la:
09 mar 2025, 11:03

Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.
Kako molim te nismo imali sreće?Dobiješ Trnavu pa poslije ideš na Poljskog drugoligaša,e sad je druga stvar što bi mi neki evropski iskorak al daj da ribare i konobare prođemo.
U Trnavi bruka,nismo pogledali na go.Skinuli gaće na granici, standardno naše.
Mi smo ovdje drhtali od straha kad smo nakav Aktobe izvukli i unaprijed skinuli gace.Nas mentalitet u Evropi je go qurac i to ne treba negirati.Teze mi padne poraz od yebene Trnave nego da nas Gosk 3 puta dobije na Kosevu.Prvaci ne mozemo biti to znam ali daj brate uradi nesto u Evropi.

Svi s vremena na vrijeme naprave neko iznenadjenje i iskorak samo mi ne.Mi se samo obrukat mozemo.Zadnje respektabilno sto smo izbacili Levski i hajde eto Atromitos,nakon toga brukanje za brukanjem.Aplauz se daje igracima kad nas nekakav Bate Borisov izbaci,kad ne pogledamo na gol.Treba im mater yebat za takva ispadanja.Dat cu podrsku u ligi ali pokazite muda u Evropi.Imas otvoren put do play offa ti se glupiras i neko ti kriv
O tome i ja pričam.Naša liga mi se smučila odavno,ali koliko para ulažemo da bi redovno ispadali od anonimusa.
Eto tu nas niko ne kolje i opet ništa.
Ode nas u Trnavu čitav sektor oni prva šansa i go prime i kraj utakmice.Predali se.
Kažu nemamo sreće u Evropi,mi sreću nismo ni zaslužili.
Nekad se moraju srce i muda pokazati.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 mar 2025, 14:01

mirzatele je napisao/la:
09 mar 2025, 13:53
Gledajuci zadnje 4 sezone (20/21-23/24) ukupan zaostatak za prvoplasiranim nam je 91 bod, dakle stotku vjerovatno probijamo u maju.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 mar 2025, 14:05

Lucas je napisao/la:
09 mar 2025, 14:01
mirzatele je napisao/la:
09 mar 2025, 13:53
Gledajuci zadnje 4 sezone (20/21-23/24) ukupan zaostatak za prvoplasiranim nam je 91 bod, dakle stotku vjerovatno probijamo u maju.
Ja računam 3 prethodne i ovu, koju ćemo izvjesno završiti sa minusom između 15 i 25 bodova

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2025, 14:05

Zoran zekic je u 26-27 utakmica (evropa prvenstvo kup) IZGUBIO 1 utakmicu REGULARNO TRNAVA, gdje se igraju dvije utakmice, u kojoj smo ako se SAGLEDAJU OBJE utakmice zasluzili da prodjemo dalje. Isto kao sto smo mi prosli GENK tako je nas prosla Tranava.. Cak i u revansu smo mi imali prvi 100% sansu JOVICA (sut glavom) mi jesmo porazeni 3:0 sa golom u 94 minuti.. Ovim PONAVLJAM nesporim da je Trnava prosla regularno ( ljudi su iskoristiili svoje sanse mi nismo)

Jedina ekipa koja nas je nadigrala i koja nas je MOGLA nakantat 0:3 jeste zrinjski na kosevu i bez obzira sto jesu bili bolji gol koji su dali je BIO NEREGULARAN..i ta utakmica je jedina utakmica u koja je krivica trenera i za koju trener ss trebaju da snose krivicu.

Dali FK SARAJEVO ima tim koji mora u 27 utakmica da bude apsulutno dominira NEMA. Zasto nemamo;

Bankrot kluba i prodaja igraca koji su osvoilu DUPLU KRUNU i totalno dominirali ligom za oko 800 k€. Prodajes raskidaj ugovore (ili ti igraci raskidaju radi dugova) 5 najbolji igrace lige

Milicevic
Tatatr
Rahmanovic
Kovacevic
Ahmetovic (povreda)

I za ovo sve dobijes nekih 600 k€, neodradis pripreme nedovedes nikoga,

Dolazi vasovski dolazi varesanovic dolazi dudic dolazi varesanovic dolazi rozman i tek onda zekic. U tom periodu do zejica diveki smo oko 50 igraca u prvi tim od kojih jedino Gulashvili igra 20 utakmica top, renan je igrao isto tako 15-20 utakmica top, i od tih igraca imas jos uz gulija beganovica i pomalo keremeha mustafica da se vrte oko prvih 11 al i oni to se vidi sad nisu za nas.. od 50 igraca 2 igraca inas standardna (zapravo 3 soldo). Dovedes 50 igraca 4 trenera i nemas okosnicu tim.

E sad dovedes ZEKICA, koji bodovno evropske utakmice PRODAJOM rekordna 2,5 m€ jednog igraca sa 18 godina tamo prodo 4 najbolja igraca LIGE za 800 k€.

Imas Zekica koji je takodje doveo 12 igraca, al koji su dvoica podbacila ROCKIV TURKES. Al koji je uozbiljio popravio ROGICA koji je bio totalna fula, koji je stvorijo dodatnu sirinu kroz akademiju MUJAKICA, koji je MEHMEDOVICU dao daje sansu da djete ozivi karijeru ( da na neki nacin tu tragediju proba potisnut po mom i nekahe) ima tu krdzalic kojeg pokusava lagano OPREZNO uvodit u igru.

Takodje desio mu se peh da dva najbolja igraca na pozicijama koji igraju gdje smo najslabije popunjeni u smislu zamjena se povrijede jedan vec 5 mjeseci (djordjevic) dok Jovic 2 dana pred prvenstvo. To su dva igraca na najvaznim pozicijama u ekipi u formaci koju igramo i situaci kad promjenis glavnog stopera prodaja Celika

Dovedes 10-12 igraca fulis dva, od tih 12 igraca jedino Butic se povrijedio na samom dolasku (znaci zdravi igraci spremni). Od 12 igraca imas Luluca pavica gojkovica paskalova bubanju jovica djordjevica najvjerovatnije butica znaci 8-9 igraca koji su striktno u prvih 11 takodje imas unusica koji je taj neka striktna zamjena, imas MUJAKICA kojeg je Zeka promovirao iz akdemije.

Pored toga tesko povrijedjenog KRDZALICA polahko ubaca i sigurno za 15-20 dana ce bit konkurent za prvih 60-70 minuta, uz to sve JATTA KRSTIC VRBAN su dobili nesto malo minuta prva dvoica su na dvojnoj registraci..

Ponavljam od 50 igraca i 4 trenera mi imamo

2 standardna Gulisa i Soldo
Imas Rogica KOJI JE BIO LOSI OD ALAIMA I BANDE zajedno Zekicovim treninzima sta vec vratio ga je da bude dobar golman al koji je svojim losim obranama kosta ss i nas klub novca, i tjeranje ss sd da dovodimo Rockova i nazalost fulamo

Pored 3 ice tih imas Keremeha koji je solidna rezerva kao i mustafica koji je i ispod keremeha i jedini igrac koji je nesto malo i pao sa igrama od dolaska Zekica

Znaci 5 igraca od koji su 3 standardni i 2 ica neka srednja izmjena..

Dok je zrinjski doveo jakirovica radulica ivanovica doveo je za 4 godine oko 25 igraca od njih 25 mozda 5 su standardni pri tom glavni igraci bilbija baric jakovljevic su 8+ godina, kapa do poda, takodje gdje kapa nije do poda jeste SUDISKO direktno guranje kao i borcu. I dodjes do toga da smo mi pravili puno gresaka da smo sad sveli to na dosta manji broj gresaka da cak pokusavamo i na polju ns bh nesto radit ..

Danas imamo najboljeg trenera u ligi
Imamo roster koji za 7 mjeseci dosao na nivo gdje zrinjski radi 10 godina da bi imao
Imamo veoma mali broj fula kod dovodjenja
Veoma mali broj raskida
Prodali smo igraca za 5 miliona km sto je rekord i sto ce nam pomoc da dosta brze zacepimo rupe koje su nadtale losim radom predhodne 4 godine (citaj fule od 50 igraca i 4 trenera)

E sad gdje nazalost slabo napredujemo jeste NS BH, al od ove godine radimo i na tom mnogo vise nego ikad rezultat je poprilicno slab al se radi i mislim da de i tu doc do nekog progresa veceg ubrzo..

Imamo NS BH ZELJU COLPU PILAVA DZAMIDZICA i jos par likova klubova koji nas svoim sitnim interesima koce e sad vidjecemo

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 mar 2025, 14:23

Pitar6785 je napisao/la:
09 mar 2025, 14:05
Zoran zekic je u 26-27 utakmica (evropa prvenstvo kup) IZGUBIO 1 utakmicu REGULARNO TRNAVA, gdje se igraju dvije utakmice, u kojoj smo ako se SAGLEDAJU OBJE utakmice zasluzili da prodjemo dalje. Isto kao sto smo mi prosli GENK tako je nas prosla Tranava.. Cak i u revansu smo mi imali prvi 100% sansu JOVICA (sut glavom) mi jesmo porazeni 3:0 sa golom u 94 minuti.. Ovim PONAVLJAM nesporim da je Trnava prosla regularno ( ljudi su iskoristiili svoje sanse mi nismo)
Blablablablablabla

Treci na tabeli
Oprostili se od titule pocetkom marta
Nemamo kostura ekipe niti prvih 11
Tek ga na kraju sezone necemo imati
Bodovni zaostatak isti ko proslih sezona

Da mi je rahmetli babo rodjeni ne bih ga branio, ni strucni stab ni igrace.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 14:29

Pitar6785 je napisao/la:

Jedina ekipa koja nas je nadigrala i koja nas je MOGLA nakantat 0:3 jeste zrinjski na kosevu i bez obzira sto jesu bili bolji gol koji su dali je BIO NEREGULARAN..i ta utakmica je jedina utakmica u koja je krivica trenera i za koju trener ss trebaju da snose krivicu.

Dali FK SARAJEVO ima tim koji mora u 27 utakmica da bude apsulutno dominira NEMA. Zasto nemamo;

Bankrot kluba i prodaja igraca koji su osvoilu DUPLU KRUNU i totalno dominirali ligom za oko 800 k€. Prodajes raskidaj ugovore (ili ti igraci raskidaju radi dugova) 5 najbolji igrace lige

Milicevic
Tatatr
Rahmanovic
Kovacevic
Ahmetovic (povreda)

I za ovo sve dobijes nekih 600 k€, neodradis pripreme nedovedes nikoga,

Dolazi vasovski dolazi varesanovic dolazi dudic dolazi varesanovic dolazi rozman i tek onda zekic. U tom periodu do zejica diveki smo oko 50 igraca u prvi tim od kojih jedino Gulashvili igra 20 utakmica top, renan je igrao isto tako 15-20 utakmica top, i od tih igraca imas jos uz gulija beganovica i pomalo keremeha mustafica da se vrte oko prvih 11 al i oni to se vidi sad nisu za nas.. od 50 igraca 2 igraca inas standardna (zapravo 3 soldo). Dovedes 50 igraca 4 trenera i nemas okosnicu tim.

E sad dovedes ZEKICA, koji bodovno evropske utakmice PRODAJOM rekordna 2,5 m€ jednog igraca sa 18 godina tamo prodo 4 najbolja igraca LIGE za 800 k€.

Imas Zekica koji je takodje doveo 12 igraca, al koji su dvoica podbacila ROCKIV TURKES. Al koji je uozbiljio popravio ROGICA koji je bio totalna fula, koji je stvorijo dodatnu sirinu kroz akademiju MUJAKICA, koji je MEHMEDOVICU dao daje sansu da djete ozivi karijeru ( da na neki nacin tu tragediju proba potisnut po mom i nekahe) ima tu krdzalic kojeg pokusava lagano OPREZNO uvodit u igru.

Takodje desio mu se peh da dva najbolja igraca na pozicijama koji igraju gdje smo najslabije popunjeni u smislu zamjena se povrijede jedan vec 5 mjeseci (djordjevic) dok Jovic 2 dana pred prvenstvo. To su dva igraca na najvaznim pozicijama u ekipi u formaci koju igramo i situaci kad promjenis glavnog stopera prodaja Celika

Dovedes 10-12 igraca fulis dva, od tih 12 igraca jedino Butic se povrijedio na samom dolasku (znaci zdravi igraci spremni). Od 12 igraca imas Luluca pavica gojkovica paskalova bubanju jovica djordjevica najvjerovatnije butica znaci 8-9 igraca koji su striktno u prvih 11 takodje imas unusica koji je taj neka striktna zamjena, imas MUJAKICA kojeg je Zeka promovirao iz akdemije.

Pored toga tesko povrijedjenog KRDZALICA polahko ubaca i sigurno za 15-20 dana ce bit konkurent za prvih 60-70 minuta, uz to sve JATTA KRSTIC VRBAN su dobili nesto malo minuta prva dvoica su na dvojnoj registraci..

Ponavljam od 50 igraca i 4 trenera mi imamo

2 standardna Gulisa i Soldo
Imas Rogica KOJI JE BIO LOSI OD ALAIMA I BANDE zajedno Zekicovim treninzima sta vec vratio ga je da bude dobar golman al koji je svojim losim obranama kosta ss i nas klub novca, i tjeranje ss sd da dovodimo Rockova i nazalost fulamo

Pored 3 ice tih imas Keremeha koji je solidna rezerva kao i mustafica koji je i ispod keremeha i jedini igrac koji je nesto malo i pao sa igrama od dolaska Zekica

Znaci 5 igraca od koji su 3 standardni i 2 ica neka srednja izmjena..

Dok je zrinjski doveo jakirovica radulica ivanovica doveo je za 4 godine oko 25 igraca od njih 25 mozda 5 su standardni pri tom glavni igraci bilbija baric jakovljevic su 8+ godina, kapa do poda, takodje gdje kapa nije do poda jeste SUDISKO direktno guranje kao i borcu. I dodjes do toga da smo mi pravili puno gresaka da smo sad sveli to na dosta manji broj gresaka da cak pokusavamo i na polju ns bh nesto radit ..

Danas imamo najboljeg trenera u ligi
Imamo roster koji za 7 mjeseci dosao na nivo gdje zrinjski radi 10 godina da bi imao
Imamo veoma mali broj fula kod dovodjenja
Veoma mali broj raskida
Prodali smo igraca za 5 miliona km sto je rekord i sto ce nam pomoc da dosta brze zacepimo rupe koje su nadtale losim radom predhodne 4 godine (citaj fule od 50 igraca i 4 trenera)

E sad gdje nazalost slabo napredujemo jeste NS BH, al od ove godine radimo i na tom mnogo vise nego ikad rezultat je poprilicno slab al se radi i mislim da de i tu doc do nekog progresa veceg ubrzo..

Imamo NS BH ZELJU COLPU PILAVA DZAMIDZICA i jos par likova klubova koji nas svoim sitnim interesima koce e sad vidjecemo
Ti brate dobro verglas,ali nikako da upalis.
Statistika,brojke,procenti….
Kad podvuces crtu,sta pise na tabeli??

Sve to jeste tako,ali gdje su bobe?

Koliko su prethodnici kasnili nakon 21 ili 22 kola za vodecim??

Eto ti je u biti kompletan rezultat i uspjeh naspram ove sezone,ove ekipe i ovog SS.

Ima li sta jos da se moze pripisati tom uspjehu?
Rekordan transfer ikad u ovoj ligi,ma to ne pise na tabeli i ne donosi bodove.

Ne brini,niko ne tjera Zekica,niti ce to trebati,on ce sam dici sidro ako dodje do zakljucka da vise naprijed ne moze.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 09 mar 2025, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 mar 2025, 14:30

ErosViverosViv je napisao/la:
09 mar 2025, 14:23
Pitar6785 je napisao/la:
Blablablablablabla

Treci na tabeli

Ono čega me baš strah, ako ispadnemo prekosutra iz kupa, moci ce se reci, da je to totalni krah Mirvićevog predsjedničkog mandata. Moguce je, da i on razmisli da digne ruke od svega.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 14:34

Zna li neko jel ekipa ostala u Mo?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 mar 2025, 14:36

Pitar6785 je napisao/la:
Blablablablablabla

Treci na tabeli

Znaši li razliku između kostura ekipe i standardnih 11?
Rogić, Gojković, Beganović, Soldo, Bubanja, Đorđević, Guliashvili. Šta hoćete više za jedva 2/3 prvenstva? Čovjek ni sezonu nije završio a vi nešto pametujete. Šta će nam neprijatelji pored takvih "navijača"? :puke:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Herson

Post Postao/la Herson » 09 mar 2025, 14:39

Pitar6785 je napisao/la:
Blablablablablabla

Treci na tabeli

Sasvim dovoljno vremena je imao. 2 prelazna roka su prošla i skoro 2/3 prvenstva. Iz utakmice u utakmicu slušamo izgovore, a zaostatak za prvoplasiranim raste. Žižović je ekipu preuzeo 11.juna, tik pred početak sezone, a Borac trenutno igra osminu finala Konferencijske lige. Ako Zekiću trebaju 3 sezone da bi oformio tim koji će biti konkurentan u borbi za vrh, onda on nije trener za Sarajevo. Neka promijeni ploču i pokuša u utorak spasiti što se spasiti da. Muka je više svima od izgovora i bajki o kontiunitetu...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 09 mar 2025, 14:43

Derbi tekme

Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda

9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova

Drugi razred,izuzev oba kiksa (4 boda) s Posusjem ostalo apsolvirano maksimalno.

Zaostatak 11 bodova Uzeti Borca veoma tesko i zbog nas i zbog njih,do nule nekako i mozda mozemo.

Realno ukrali smo sami sebi 10 bodova s tim da smo pokradeni u listici,ali takodje dali sami sebi dva gola.

Zakljucak i pored svega da smo bili prisebni i znali dobiti tekme koje su svi vidjeli kao dobijene osim nas,po stvorenim sansama,igra manje vise,bili bi prvi trenutno.

Dok se vrtila ranije prica kako se titula uzima na „malim“ utakmicama,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.

Do nas je!

+1

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 mar 2025, 14:53

Lucas je napisao/la:
09 mar 2025, 14:30
Pitar6785 je napisao/la:
Blablablablablabla

Treci na tabeli

Ono čega me baš strah, ako ispadnemo prekosutra iz kupa, moci ce se reci, da je to totalni krah Mirvićevog predsjedničkog mandata. Moguce je, da i on razmisli da digne ruke od svega.
U pravu si, pa da se prebacimo na državnu sisu kao štrumfovi.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 mar 2025, 14:57

PeppermintSA je napisao/la:
09 mar 2025, 14:43
Derbi tekme

Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda

9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova

Do nas je!

+1
Kakva računica mati mila. Neću puno pisati, dovoljno je da kažem 15 KRUPNIH studijskih "grešaka" gdje smo oštećeni za najmanje 9 bodova ti si ovdje sveo u bod. Nisam ovdje navodio koliko su pogurani konkurenti DIREKTNO. Kao neki dan što dade 3 boda Zrinjskom.. Znaci sudjenje nam je u najmanju ruku po poštu bilo bare bare sa Zrinjskim i Borcem. :kafa:
Naravno da smo i mi u nekim utakmicama mogli bolje, ali ljudi mi sa ovom igrom i da imamo normalno sudjenje, sigurno bi bili u bod dva.
Kako pitari zaborave sve, nakon jedne lošije partije i okrenu kolo na drugu stranu.. Izgleda sve do nas!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 mar 2025, 14:58

Herson je napisao/la:
09 mar 2025, 14:39
Pitar6785 je napisao/la:
Blablablablablabla

Treci na tabeli

Sasvim dovoljno vremena je imao. 2 prelazna roka su prošla i skoro 2/3 prvenstva. Iz utakmice u utakmicu slušamo izgovore, a zaostatak za prvoplasiranim raste. Žižović je ekipu preuzeo 11.juna, tik pred početak sezone, a Borac trenutno igra osminu finala Konferencijske lige. Ako Zekiću trebaju 3 sezone da bi oformio tim koji će biti konkurentan u borbi za vrh, onda on nije trener za Sarajevo. Neka promijeni ploču i pokuša u utorak spasiti što se spasiti da. Muka je više svima od izgovora i bajki o kontiunitetu...
Sve si upravu. Dok svakom treneru dam po 2 godine da sastavi ekipu po sebi, meni prodje zivot, a ljudi se sprdaju s nama. Boli me kurrac i za zekica i igrace i kontinuitet savez i ostale bajke. Hocu titule i ovo je klub kojem je dupla kruna normalan cilj svake sezone.

Ponavljam, svaki forumas bi treci bio s ovim timom u ovoj ligi, svake sezone.
O vici, savezu i sudijama nek se brine 60 clanova duga administracija kluba koja mjesecno uzima ko zeljko komsic.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Galantni i 13 gostiju.