Pitar6785 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 14:05
Zoran zekic je u 26-27 utakmica (evropa prvenstvo kup) IZGUBIO 1 utakmicu REGULARNO TRNAVA, gdje se igraju dvije utakmice, u kojoj smo ako se SAGLEDAJU OBJE utakmice zasluzili da prodjemo dalje. Isto kao sto smo mi prosli GENK tako je nas prosla Tranava.. Cak i u revansu smo mi imali prvi 100% sansu JOVICA (sut glavom) mi jesmo porazeni 3:0 sa golom u 94 minuti.. Ovim PONAVLJAM nesporim da je Trnava prosla regularno ( ljudi su iskoristiili svoje sanse mi nismo)
Jedina ekipa koja nas je nadigrala i koja nas je MOGLA nakantat 0:3 jeste zrinjski na kosevu i bez obzira sto jesu bili bolji gol koji su dali je BIO NEREGULARAN..i ta utakmica je jedina utakmica u koja je krivica trenera i za koju trener ss trebaju da snose krivicu.
Dali FK SARAJEVO ima tim koji mora u 27 utakmica da bude apsulutno dominira NEMA. Zasto nemamo;
Bankrot kluba i prodaja igraca koji su osvoilu DUPLU KRUNU i totalno dominirali ligom za oko 800 k€. Prodajes raskidaj ugovore (ili ti igraci raskidaju radi dugova) 5 najbolji igrace lige
Milicevic
Tatatr
Rahmanovic
Kovacevic
Ahmetovic (povreda)
I za ovo sve dobijes nekih 600 k€, neodradis pripreme nedovedes nikoga,
Dolazi vasovski dolazi varesanovic dolazi dudic dolazi varesanovic dolazi rozman i tek onda zekic. U tom periodu do zejica diveki smo oko 50 igraca u prvi tim od kojih jedino Gulashvili igra 20 utakmica top, renan je igrao isto tako 15-20 utakmica top, i od tih igraca imas jos uz gulija beganovica i pomalo keremeha mustafica da se vrte oko prvih 11 al i oni to se vidi sad nisu za nas.. od 50 igraca 2 igraca inas standardna (zapravo 3 soldo). Dovedes 50 igraca 4 trenera i nemas okosnicu tim.
E sad dovedes ZEKICA, koji bodovno evropske utakmice PRODAJOM rekordna 2,5 m€ jednog igraca sa 18 godina tamo prodo 4 najbolja igraca LIGE za 800 k€.
Imas Zekica koji je takodje doveo 12 igraca, al koji su dvoica podbacila ROCKIV TURKES. Al koji je uozbiljio popravio ROGICA koji je bio totalna fula, koji je stvorijo dodatnu sirinu kroz akademiju MUJAKICA, koji je MEHMEDOVICU dao daje sansu da djete ozivi karijeru ( da na neki nacin tu tragediju proba potisnut po mom i nekahe) ima tu krdzalic kojeg pokusava lagano OPREZNO uvodit u igru.
Takodje desio mu se peh da dva najbolja igraca na pozicijama koji igraju gdje smo najslabije popunjeni u smislu zamjena se povrijede jedan vec 5 mjeseci (djordjevic) dok Jovic 2 dana pred prvenstvo. To su dva igraca na najvaznim pozicijama u ekipi u formaci koju igramo i situaci kad promjenis glavnog stopera prodaja Celika
Dovedes 10-12 igraca fulis dva, od tih 12 igraca jedino Butic se povrijedio na samom dolasku (znaci zdravi igraci spremni). Od 12 igraca imas Luluca pavica gojkovica paskalova bubanju jovica djordjevica najvjerovatnije butica znaci 8-9 igraca koji su striktno u prvih 11 takodje imas unusica koji je taj neka striktna zamjena, imas MUJAKICA kojeg je Zeka promovirao iz akdemije.
Pored toga tesko povrijedjenog KRDZALICA polahko ubaca i sigurno za 15-20 dana ce bit konkurent za prvih 60-70 minuta, uz to sve JATTA KRSTIC VRBAN su dobili nesto malo minuta prva dvoica su na dvojnoj registraci..
Ponavljam od 50 igraca i 4 trenera mi imamo
2 standardna Gulisa i Soldo
Imas Rogica KOJI JE BIO LOSI OD ALAIMA I BANDE zajedno Zekicovim treninzima sta vec vratio ga je da bude dobar golman al koji je svojim losim obranama kosta ss i nas klub novca, i tjeranje ss sd da dovodimo Rockova i nazalost fulamo
Pored 3 ice tih imas Keremeha koji je solidna rezerva kao i mustafica koji je i ispod keremeha i jedini igrac koji je nesto malo i pao sa igrama od dolaska Zekica
Znaci 5 igraca od koji su 3 standardni i 2 ica neka srednja izmjena..
Dok je zrinjski doveo jakirovica radulica ivanovica doveo je za 4 godine oko 25 igraca od njih 25 mozda 5 su standardni pri tom glavni igraci bilbija baric jakovljevic su 8+ godina, kapa do poda, takodje gdje kapa nije do poda jeste SUDISKO direktno guranje kao i borcu. I dodjes do toga da smo mi pravili puno gresaka da smo sad sveli to na dosta manji broj gresaka da cak pokusavamo i na polju ns bh nesto radit ..
Danas imamo najboljeg trenera u ligi
Imamo roster koji za 7 mjeseci dosao na nivo gdje zrinjski radi 10 godina da bi imao
Imamo veoma mali broj fula kod dovodjenja
Veoma mali broj raskida
Prodali smo igraca za 5 miliona km sto je rekord i sto ce nam pomoc da dosta brze zacepimo rupe koje su nadtale losim radom predhodne 4 godine (citaj fule od 50 igraca i 4 trenera)
E sad gdje nazalost slabo napredujemo jeste NS BH, al od ove godine radimo i na tom mnogo vise nego ikad rezultat je poprilicno slab al se radi i mislim da de i tu doc do nekog progresa veceg ubrzo..
Imamo NS BH ZELJU COLPU PILAVA DZAMIDZICA i jos par likova klubova koji nas svoim sitnim interesima koce e sad vidjecemo