Burazeru dobar si lik i jako specifican,ali nije belaj vise puta procitati ako se nesto ne konta. To i ja radim kad mi nesto nije jasno prije nego se upustim komentarisati.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 12:59Dali mozda hoces da kazes da su svi nasi kiksevi uzrok loseg rada trenera i igra igraca i da je to razlog zato sto smo na -11 bodova. ISKLJUCIVOTrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:28Derbi tekme
Borac….x1 3 boda (Sumnjam da cemo dobiti drugu)
Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda
9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova
Drugi razred,izuzev oba kiksa (4 boda) s Posusjem ostalo apsolvirano maksimalno.
Zaostatak 11 bodova Uzeti Borca veoma tesko i zbog nas i zbog njih,do nule nekako i mozda mozemo.
Dakle u minusu 10 bodova,ako uzmemo bod kontra Borca.
Realno ukrali smo sami sebi 10 bodova s tim da smo pokradeni u listici,ali takodje dali sami sebi dva gola.
S dva ukradena boda iz Posusja dolazimo do cifre od 12 bodova minusa.
Zakljucak i pored svega da smo bili prisebni i znali dobiti tekme koje su svi vidjeli kao dobijene osim nas,po stvorenim sansama,igra manje vise,bili bi prvi trenutno.
Dakle,sam pao,sam se ubio.
Zasto nije tako,odgovori stoje kako na terenu tako i u SS.
Tamo gdje su igraci bili na nivou,nije bio Zekic i obrnuto.
Od 10 derbija (kontam plafon x kontra Borca),ljudi moji mi smo dobili 3 tekme.
Tako se titula uzeti ne moze.
Dok se vrtila ranije prica kako se titula uzima na „malim“ utakmicama,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.
Do nas je!
JA MISLIM da nije i da bi mnogo drugacije bilo bodovno stanje samo da su 3 utakmice koje igrao zrinjski zavrsene enako kako su trebale da sudije nisu dale te pobjede.
Zrinjski posusje ( 1:0 (registrovano 3:0) zato sto je posusje igralo bez u 21 igracem 3 minute a taj go koji je zrinjski dao u 93 minuti je iz NEPOSTOJECEG PENALA
ZRINJSKI BORAC
SARAJEVO ZRINJSKI
Zrinjski velez
ZRINJSKI UZEO 10 a trebao 3 boda, i pored teskih kradja koje smo dozivili u ovom trenutku bi zrinjski imao samo 3-4 bida vise i slabi medjusobni omjer
Znaci,lijepo sam rekao pored svega,a to znaci pored svih kradja prema nama i svih poguranaca prema drugima,mi da smo ostvarili bodovni saldo kakav smo realno trebali imati vise na osnovu stvorenih prilika za gol nego na konto nasih bajnih igara mi smo trebali sad biti na diobi prvog mjesta.
Samim tim mnogo bi bila drugacija atmosfera prvo medju igracima,drugo u SS,sto bi nas posebno motivisalo,i trece sad bi bio dernek ovdje na temi,i kao cetvrto ovaj derbi s Borcem bi dobili glavu na panj stavljam ako ne bi,pa cak i prosli mozda kup.
Znaci,kao sto sam prethodno rekao,domino efekat.
Pa i da ne bude nista od toga,preovladavalo bi kolektivno misljenje da smo na nivou na kojem trebamo biti,i kao takvi veoma bi bili optimisticni u evropi. Satisfakcija bi takodje bila prisutna kao i zadovoljstvo velikog levela.
Ovako,jel to sad slucaj medju svima nama,igracima,treneru,predsjedniku,navijacima??
Jesi ti zadovoljan vidjenim i ishodom na kraju sezone? Znam,jesi,ali zar moram biti i ja?
Mozda bi taj kup dosao kao mehlem na ranu!
I opet kazem,nemojmo biti supci prema samim sebi kakvih okolo ima,i dozvolimo mogucnost misljenja.