Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najgore od najgoreg sto još ima debila koji se kao cude pa kako,pa vidio je i on pa jel ovo moguce.Jeste sve je moguce i cak vise od ovog.Kako ovo zaustavit.Nikako.Celik mrzi pitare i Zelju,Sloboda nemoze smislit Celika,Velež mrzi Zelju i onda Zeljo i Sarajevo i pusiona.
Trka ko će više ukrasti.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:50Zbog odluke Frane Jelića na derbiju Zrinjskog i Veleža
Po prvi put u historiji: Komitet za sudije zakazao sjednicu odmah nakon utakmice
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
A jest im ovo jak fazon sa "hitnim sjednicama", k'o da lika zgaziš na pješačkom i kažeš "do mene je drug" a ovaj nepokretan ostao kao da će to što si se javio da je do tebe nešto pomoći.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 01 mar 2025, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
I tako godinama ustase i cetnici lazima i prevarama stizu do rezultatata u Bosni i Hercegovini
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Beus i Vico izgleda čekaju da mrtva glava padne pa da stanu sa ovim cirkusom od lige...
Nece druze niko da rizikuje zatvor radi smradova. Kad zapalise auto Sabriji, hop SAVEZ mu kupio drugo. Pa to nema ni u Zanzibaru

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Taj momak sto je prebijen redovno je terorizirao gradjane Mostara, upada u dijelove grada i maltretirao ljude. Ako upišete njegovo ime i prezime svaki članak je vezan za njegovo terorisanje ljudi. Može kako hoce ali ne i dokle hoćešTefalTava je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:53on ti odavno nema mozak a i svakako je pitar u pitanju tako i ne možeš očekivati da ga imatutankamon1905 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:38Degenu koji ti je qrac? Imas li imalo obraza pa se ne zajebavat sa ovim stvarima
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ma nece nista dobiti sta vam je. Sve su ovo vicini keroviShategabri je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:54Treba ovo smeće od Jelića suspendovati iz suđenja i dobro novčano kazniti.
Valjda mu bude dovoljno što je dobio za ovakvo suđenje da plati kaznu.
Boli Franu tuki sto ce ga suspendovat vazna su 3 boda.
A svakako se vraca slijedecu sezonu ko i Bandic poslije Bijeljine.
Vi sarajevski klubovi ste sramota ove zemlje.
Jedini ste u stanju nesto uraditi i promjenuti zbog vase velicine i znacaja.
Dok ste takvi gledat ce te Borcu i Zrinjskom u ledja i kukat okolo.
A svakako se vraca slijedecu sezonu ko i Bandic poslije Bijeljine.
Vi sarajevski klubovi ste sramota ove zemlje.
Jedini ste u stanju nesto uraditi i promjenuti zbog vase velicine i znacaja.
Dok ste takvi gledat ce te Borcu i Zrinjskom u ledja i kukat okolo.
Zadnja izmjena: TNT, dana/u 01 mar 2025, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ocekivati od naroda koji na praznik i na ovakvu situaciju pohrli u istocno sarajevo po fasungu? Naguzi se i suti balijo glupi dok ti komadaju drzavu na 500 komada. Mrs!!
1946-1987
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Pogrešno se izrazio. Trebao je umjesto "umro" napisati "krepo". Ne zamjeri mu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:38Degenu koji ti je qrac? Imas li imalo obraza pa se ne zajebavat sa ovim stvarima
Nigdje nisam vidio da su napisali ime i prezime već samo inicijali, možeš li napisati?opalaopala je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:56Taj momak sto je prebijen redovno je terorizirao gradjane Mostara, upada u dijelove grada i maltretirao ljude. Ako upišete njegovo ime i prezime svaki članak je vezan za njegovo terorisanje ljudi. Može kako hoce ali ne i dokle hoćešTefalTava je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:53on ti odavno nema mozak a i svakako je pitar u pitanju tako i ne možeš očekivati da ga imatutankamon1905 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:38
Degenu koji ti je qrac? Imas li imalo obraza pa se ne zajebavat sa ovim stvarima
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Tako je.
Jos kao usao dio navijaca bez provjere, pretresa. Unijeli ljudi vrece transparenata da zapale policija redari okrenuli glave na ulazu. Sve je uvezano protiv nas a mi glupi pa glupi glavu okrecemo.. kad cemo rec dosta pa pod cijenu rata... Bolje smrt nego rob
Nikad brate, bosnjo je teska dijagnoza, prodat ce mater za cenera. Zato nam i jeste ovako. Nikad necemo imati nikakvo zajednistvo i uvijek cemo jedni drugima podapinjati nogu dok nam drugi vedre i oblace.club21 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:59Tako je.
Jos kao usao dio navijaca bez provjere, pretresa. Unijeli ljudi vrece transparenata da zapale policija redari okrenuli glave na ulazu. Sve je uvezano protiv nas a mi glupi pa glupi glavu okrecemo.. kad cemo rec dosta pa pod cijenu rata... Bolje smrt nego rob
1946-1987
Negatori države uništiše sve pa i sport u BiH, na žalost u tome im pomažu domaći izdajnici koji su otvoreno stali na njihovu stranu. Trojni pakt BZŽ.
-
- Kontakt:
https://nap.ba/post/706522/mostar-teror ... kroz-prstemnon46 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:59Nigdje nisam vidio da su napisali ime i prezime već samo inicijali, možeš li napisati?opalaopala je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:56Taj momak sto je prebijen redovno je terorizirao gradjane Mostara, upada u dijelove grada i maltretirao ljude. Ako upišete njegovo ime i prezime svaki članak je vezan za njegovo terorisanje ljudi. Može kako hoce ali ne i dokle hoćeš
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako mislis mi glupi pa glupi.club21 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:59Tako je.
Pa FKS radi na 250% mogucnosti da se stvari vrate u normalu i da se fudbal igra po fudbalskim pravilima, sastavlja sve timove na kantonu da bi zajedno krenuli u promjene, a vi to sve sabotirate i radite iskljucivo protiv svake odluke.
Ko je tu glup?
-
- Kontakt:
Nikakvo zajednistvo.
Svako za sebe.
Svakog zakinuli svako kolo. Pa se smijali.
Nadam se da ce Sloga jos prici pa cemo vidjeti gdje smo sta smo. I smijati se i govoriti da se kmeci.
Svako za sebe.
Svakog zakinuli svako kolo. Pa se smijali.
Nadam se da ce Sloga jos prici pa cemo vidjeti gdje smo sta smo. I smijati se i govoriti da se kmeci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.