Premijer liga BiH - aktuelno

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 mar 2025, 13:12

IMResurrected je napisao/la:
10 mar 2025, 13:01
Onaj start Cvetanoskog konkretno jeste crveni karton. Drugo pitanje je da li bi ga svirao Borcu (ne bi, niti bi se Var aktivirao). Sudjenje je cak bilo relativno ok do zadnjih pola sata, tad je bas poceo da silji. Cak i na glupostima, tipa da vrati beka Zeljeznicara pet metara kod auta, dok bekovima Borca dopusta da se priblize. Zatim odlicno je sjeckao i usporavao tempo kad god bi Zeljeznicar preuzeo inicijativu.

Neke odluke su ocitije greske. Recimo Jaber je za cist start dobio zuti, dok je npr. onom Ogrinecu sve oprosteno. Neki drugi sudija negdje drugo bi njemu dao dva zuta, pogotovo za ono hvatanje s ledja i svadju.

Ni blizu kradja kakve Borac kuci zna prirediti, ali definitivno jesu imali sudjenje na svojoj strani.

Sve u svemu, odlicna utakmica. Borac je bolja ekipa, ali ih je umor stigao. Zeljeznicar u odbrani ispadao previse, ali dosta dobra utakmica sa njihove strane. Al Jaber ih je nosio u oba pravca svih 90 minuta. Decko je strasan igrac. Da je u Zrinjskom ili Sarajevu tek bi se tada to vidjelo.
te tzv gluposti su kljuc. Hladno napravi protivnickoj ekipi sansu nekim izmisljenim faulom oko 16 ili skracenim kornernom, dok vama toga nema. Pa spomenuti auti itd. Sve se to rezira na taj nacin. Neprimjetni fola, svi glupi oni pametni.

@vendeta aa nervira, sta mislis tako gledati svaku skoro utakmicu??! vec te vidim po terenu kako ganjas sudiju ko bikovi po spaniji..
budimo samo realni i fakat neka pobijedi bolji.

:bih:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 mar 2025, 13:14

TribuneEst je napisao/la:
10 mar 2025, 13:11
Hansestadt je napisao/la:
10 mar 2025, 13:07
Ja ne vidim da je igrac isao da povrijedi igraca Borca, niti je bila neka izgledna prilika pa je pokusao da sprijeci konkretnu sansu. Tako da je ono za zutog kartona, barem gdje ja zivim nebi se ono sudilo kao direktan crveni karton. Zuti karton da, dva zuta i crveni isto da, ali nije direktan crveni karton.
Mozda u eri Osima ne bi bio crveni, a ovako crveni cist kao suza! Jak start, s ledja, podignuta noga, ni blizu lopte. Skolski crveni!
Borac umoran, Zeljo maksimalno naspanovan, remi najrealniji na kraju
Svoju poganu agresivnost mozes lijeciti u sumi sa subarom i guslama. Ja ti kazem, na Zapadu gdje zivim vise od 30 godina, ono se nebi sudilo kao direktan crveni karton.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 mar 2025, 13:38

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
10 mar 2025, 13:12
IMResurrected je napisao/la:
10 mar 2025, 13:01
Onaj start Cvetanoskog konkretno jeste crveni karton. Drugo pitanje je da li bi ga svirao Borcu (ne bi, niti bi se Var aktivirao). Sudjenje je cak bilo relativno ok do zadnjih pola sata, tad je bas poceo da silji. Cak i na glupostima, tipa da vrati beka Zeljeznicara pet metara kod auta, dok bekovima Borca dopusta da se priblize. Zatim odlicno je sjeckao i usporavao tempo kad god bi Zeljeznicar preuzeo inicijativu.

Neke odluke su ocitije greske. Recimo Jaber je za cist start dobio zuti, dok je npr. onom Ogrinecu sve oprosteno. Neki drugi sudija negdje drugo bi njemu dao dva zuta, pogotovo za ono hvatanje s ledja i svadju.

Ni blizu kradja kakve Borac kuci zna prirediti, ali definitivno jesu imali sudjenje na svojoj strani.

Sve u svemu, odlicna utakmica. Borac je bolja ekipa, ali ih je umor stigao. Zeljeznicar u odbrani ispadao previse, ali dosta dobra utakmica sa njihove strane. Al Jaber ih je nosio u oba pravca svih 90 minuta. Decko je strasan igrac. Da je u Zrinjskom ili Sarajevu tek bi se tada to vidjelo.
te tzv gluposti su kljuc. Hladno napravi protivnickoj ekipi sansu nekim izmisljenim faulom oko 16 ili skracenim kornernom, dok vama toga nema. Pa spomenuti auti itd. Sve se to rezira na taj nacin. Neprimjetni fola, svi glupi oni pametni.

@vendeta aa nervira, sta mislis tako gledati svaku skoro utakmicu??! vec te vidim po terenu kako ganjas sudiju ko bikovi po spaniji..
budimo samo realni i fakat neka pobijedi bolji.

:bih:
Kad se njima dešavaju ovakve stvari onda je to nerviranje i normala je a, kad se nama to radi haman cijelu sezonu (15 krucijalnih grešaka na našu štetu) onda smo šizopitari i slični epiteti. :yawn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 mar 2025, 14:31

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 10 mar 2025, 14:44

Karakajac je napisao/la:
10 mar 2025, 11:20
Zanimljivo sto se na forumu kuka za crveni koji je bio opravdan, kukaju svi redom a najmanje kukao lik na terenu koji je i dobio crveni. Prvo za zuti nije "A" rekao, cak je i sam ocekivao da dobije crveni pa je otisao sav srecan posle zutog ali i posle crvenog napustio tern bez da je bilo sta rekao, da se bunio. Ja kapiram mrznju prema srbima, ima jako bolesnih ljudi ovde na forumu ali ono sto ne mogu da razumem da se sa sportske strane kritikuje crveni karton koji je bio cist k'o suza. E to ne razumem. Inace, boli me kara za BL, udaljen sam joj skoro 200 kilometara a za Borac me boli jos vise da bude jasno.
Druze sta pricas ti, kakva mrznja, pomjesao si loncice. Niko nije osporavao crveni konkretno. Eto de nadji ko je sta napisao za crveni? Nemoj pricat gluposti.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 10 mar 2025, 14:46

mma_hz je napisao/la:
10 mar 2025, 13:08
Provjerena ekipa da se povali Sarajevo.
Var soba Gigovic i Sabrija :rol:
Nije ni počela utakmica već ste krenuli kmecat. :urnebes: Postajete ko Velez.
Po info iz Mostara, Zrinjski sve snage okreće na prvenstvo. Kup sa laganim gasom, plus ozlijeđeni svu stoperi osim Dujmovica
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

TribuneEst
Kontakt:

Post Postao/la TribuneEst » 10 mar 2025, 14:53

10 mar 2025, 13:14
Ja ne vidim da je igrac isao da povrijedi igraca Borca, niti je bila neka izgledna prilika pa je pokusao da sprijeci konkretnu sansu. Tako da je ono za zutog kartona, barem gdje ja zivim nebi se ono sudilo kao direktan crveni karton. Zuti karton da, dva zuta i crveni isto da, ali nije direktan crveni karton.
Mozda u eri Osima ne bi bio crveni, a ovako crveni cist kao suza! Jak start, s ledja, podignuta noga, ni blizu lopte. Skolski crveni!
Svoju poganu agresivnost mozes lijeciti u sumi sa subarom i guslama. Ja ti kazem, na Zapadu gdje zivim vise od 30 godina, ono se nebi sudilo kao direktan crveni karton.
Ma sta mi naprica, otisao malterisati u selo kraj Minhena pa si relevantan da iskomentarises pravila fudbalske igre. I jos vrijedjas. Reprezentativan primjerak orangutana...

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 mar 2025, 15:10

10 mar 2025, 14:53

Ma sta mi naprica, otisao malterisati u selo kraj Minhena pa si relevantan da iskomentarises pravila fudbalske igre. I jos vrijedjas. Reprezentativan primjerak orangutana...
Vidi, ne moramo se slagati, forum sluzi za razlicita misljenja, fakticki to je i pozitivno, vec si digao bezveze ton kao da je samo tvoje misljenje ispravno. Rijetko ko se od mladje generacije iz dijaspore bavi nekim fizickim poslovima, tako se ni ja uopste ne bavim, mada je bilo kakav zanat cijenjen posao i adekvatno placen. Pozdrav.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 10 mar 2025, 15:11

Zutti je napisao/la:
10 mar 2025, 10:50
Beli98 je napisao/la:
09 mar 2025, 22:34
Napisem post, odem vani prosetat, fino vrijeme. Dodjem kuci, 4x citiran od lika cije poruke i ne vidim.

Golem si Beli98 :tokralju:
Nevjerovatan je lik. Sinoć izađem sa foruma, jbg život teče dalje, uđem sad onako da vidim šta se kucka, a on dok me nije bilo 2-3 me puta citira. Moram sad naći neki post, odgovoriti mu šta bilo, popravit mu dan, jednostavno čovjek živi za ovaj forum. Tužno, baš tužno, al šta je tu je.
Ma haos covjece. Sve i da ga nisam blokirao, ako on vjeruje da cu ja procitat 4 taga tamo nekog random lika na tamo nekom forumu onda kapa dole :salut:

Fascinantno je kako pojedinci ozbiljno shvataju ovakve forume. Zamisli ti covjek ode i citira 9-10 likova da im kaze; "Jesam vas!"

:tokralju:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 mar 2025, 15:18

Ivanković: Sarajevo ne pruža ono što se očekivalo, nadam se da neće biti nepogoda

Nisam ocekivao da je Ivankovic ovako namazan :mrgreen:

TribuneEst
Kontakt:

Post Postao/la TribuneEst » 10 mar 2025, 15:36

10 mar 2025, 15:10
10 mar 2025, 14:53

Vidi, ne moramo se slagati, forum sluzi za razlicita misljenja, fakticki to je i pozitivno, vec si digao bezveze ton kao da je samo tvoje misljenje ispravno. Rijetko ko se od mladje generacije iz dijaspore bavi nekim fizickim poslovima, tako se ni ja uopste ne bavim, mada je bilo kakav zanat cijenjen posao i adekvatno placen. Pozdrav.
E pa vidi, ni ja ne zivim u sumi, ne nosim subaru ni sajkacu. Krenuo si ofanzivno bez potrebe i pozivas se na to sto zivis vani a 90% vas ne zna abecedu. Crveni cist ko suza hvala dovidjenja.

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 10 mar 2025, 16:03

GoskGabela je napisao/la:
10 mar 2025, 14:46
mma_hz je napisao/la:
10 mar 2025, 13:08
Provjerena ekipa da se povali Sarajevo.
Var soba Gigovic i Sabrija :rol:
Nije ni počela utakmica već ste krenuli kmecat. :urnebes: Postajete ko Velez.
Po info iz Mostara, Zrinjski sve snage okreće na prvenstvo. Kup sa laganim gasom, plus ozlijeđeni svu stoperi osim Dujmovica
Jel to javio vico moze zrinjskom liga a borcu pustite kup
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 10 mar 2025, 16:16

Posušje drugi put za redom otjera trenera bezveze, bespotrebno. Ja ne znam šta oni očekuju, da budu drugi na tabeli?

akobasmoram13
Kontakt:

Post Postao/la akobasmoram13 » 10 mar 2025, 16:21

RollingPaper je napisao/la:
10 mar 2025, 16:16
Posušje drugi put za redom otjera trenera bezveze, bespotrebno. Ja ne znam šta oni očekuju, da budu drugi na tabeli?
Nakon 4 kola su govorili da ciljaju europu, ne znam kakva su im sad očekivanja :shifty:

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 10 mar 2025, 16:26

Sutra sretno i neka fudbal odluci :pray:
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 mar 2025, 16:30

Pa nisu ga baš otjerali, on je sam podnio ostavku. Nije to isto. :mrgreen:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 10 mar 2025, 16:31

Ma to bi imalo smisla da nas vodi Mulalic npr jer smo tezili toj igri. Nidje veze prica da si nekoga isao povrijediti, jedan’ostriji’ start Cvetanoskog je bio i to je to. Pustio prednost pa dao crveni nigdje na svijetu nema, nebitno cist crveni. U 30oj minuti je dao opomenu stoperu Borca gdje poslije pravi 3/4 faula nema zutog, start nad Boljevicem u drugom poluvremenu nema faula. Jaber zuti karton besmisleno. Kad smo postigli gol za 1;1 odmah se za slusalicu fata i samo traze nacin da ga poniste, ali nisu uspjeli.
Fk Željezničar.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 10 mar 2025, 16:51

Pendulum je napisao/la:
10 mar 2025, 16:30
Pa nisu ga baš otjerali, on je sam podnio ostavku. Nije to isto. :mrgreen:
Pa podnio ostavku nakon kritika navijacia i zato sto ga svi namrgodjeno i ljutito gledaju po klubu, mislim, ne daju treneri iz cista mira ostavku :D

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 10 mar 2025, 17:20

Crveni za Cvetanovskog.
Kada se pusti prednost, po pravilima se ne moze dati crveni karton, vec samo zuti.

Da li je start za crvenog? Jeste.
Da li je pustena prednost? Jeste. To znaci da je maksimalna kazna zuti karton.

Svi ljudi koji su glasali za ovaj Savez i ucestvuju u ovome su ljudi koji hodaju po Sarajevu, Mostaru, Zenici itd. Svi ti ljudi rade u nekoj od Institucija drzave, svi ti ljudi imaju nekretnine po ovim mjestina.

Najbolja stvar i borba bi bila staviti ih stub srama sa poljepljenim slikama u svakom od gradova i istjerivati ih sa svakog javnog mjesta, kao sto je Colpa istjeran sa malonogometnog turnira.

E moj Antonio, da li imas stida za sudjenje od sinoc s obzirom na ove izjave:

slika
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 10 mar 2025, 17:36

Argentina je napisao/la:
10 mar 2025, 17:20
Crveni za Cvetanovskog.
Kada se pusti prednost, po pravilima se ne moze dati crveni karton, vec samo zuti.

Da li je start za crvenog? Jeste.
Da li je pustena prednost? Jeste. To znaci da je maksimalna kazna zuti karton.

Svi ljudi koji su glasali za ovaj Savez i ucestvuju u ovome su ljudi koji hodaju po Sarajevu, Mostaru, Zenici itd. Svi ti ljudi rade u nekoj od Institucija drzave, svi ti ljudi imaju nekretnine po ovim mjestina.

Najbolja stvar i borba bi bila staviti ih stub srama sa poljepljenim slikama u svakom od gradova i istjerivati ih sa svakog javnog mjesta, kao sto je Colpa istjeran sa malonogometnog turnira.

E moj Antonio, da li imas stida za sudjenje od sinoc s obzirom na ove izjave:

slika
Nadji taj dio pravilnika o kaznjavanju i postavi ovdje da se i mi koji nismo upoznati s tim pravilom edukujemo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 17 gostiju.