FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Pendulum
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pendulum » 12 apr 2025, 23:18

ErosViverosViv je napisao/la:
12 apr 2025, 23:05
bvsic je napisao/la:
12 apr 2025, 23:01
Odakle ovoliki retardi se kote?
I ja se pitam.
Jos ih dovedu u klub za masne pare. Jos kostaju klub u prosjeku 100 hiljada godisnje. A gdje su stanovi, oprema premije i tako dalje.
Jel to iz tvog džepa ide? :yawn:
bvsic je napisao/la:
Nigdje miševa nije bilo dok se pobjeđivalo. U zadnjih 20-tak dana "izrodilo" se 20-tak novih akaunta na našoj temi. Slučajno? :nene:

Jedni prizivaju Čičkovo Ulje kosicu, drugi Husrefa, treći Čalu .. onaj još žali za Rožmanom.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 12 apr 2025, 23:27

Pendulum je napisao/la:
12 apr 2025, 23:18
bvsic je napisao/la:
I ja se pitam.
Jos ih dovedu u klub za masne pare. Jos kostaju klub u prosjeku 100 hiljada godisnje. A gdje su stanovi, oprema premije i tako dalje.
ide

nemoj da ti onda zao kad ga primamo od svih jer ko biva nisi ga ti primio, rogic je..

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 apr 2025, 23:28

12 apr 2025, 23:27
Pendulum je napisao/la:

I ja se pitam.
ide

nemoj da ti onda zao kad ga primamo od svih jer ko biva nisi ga ti primio, rogic je..
Kakvo poređenje, wow! :lolno:

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 apr 2025, 23:45

Pendulum je napisao/la:

Jedni prizivaju Čičkovo Ulje kosicu, drugi Husrefa, treći Čalu .. onaj još žali za Rožmanom.
Cala ne smije nikako u istu recenicu sa ostalim. Gospodin, nikad marke Sarajevu nezaradjene nije uzeo, oprastao dugovanja, ulijetao kao vatrogasac X puta, na prve uzvike "Cala odlazi" podnosio ostavku i vracao se na stadion kao navijac. Svi smo mi Cala i Cala je pomalo svi mi, neko ko je Sarajevu dao puno vise nego sto je uzeo. Ne bih ga ni ja nikad volio za nekog trenera al to je covjek kojem treba dat neku funkciju u klubu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 apr 2025, 00:03

Ne vjerujem da ima raje da prizivaju husrefa, njegovo je davno proslo. Pa lik ne radi vec dugo nigdje. Ne vjerujem da zekicu prijeti otkaz, ali bi se definitivno trebao dohavizati. Evo nek za pocetak promjeni formaciju, pa jbt vise 3 stopera

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 apr 2025, 00:12

napoleon72 je napisao/la:
12 apr 2025, 23:45
Pendulum je napisao/la:

Cala ne smije nikako u istu recenicu sa ostalim. Gospodin, nikad marke Sarajevu nezaradjene nije uzeo, oprastao dugovanja, ulijetao kao vatrogasac X puta, na prve uzvike "Cala odlazi" podnosio ostavku i vracao se na stadion kao navijac. Svi smo mi Cala i Cala je pomalo svi mi, neko ko je Sarajevu dao puno vise nego sto je uzeo. Ne bih ga ni ja nikad volio za nekog trenera al to je covjek kojem treba dat neku funkciju u klubu.
+1 :clap:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 apr 2025, 00:35

Pendulum je napisao/la:

Slažem se :thumbup:
Tu je Čala, vrti se oko kluba. Možeš ga vidjeti tu uz Trbića i co.
On je predsjednik savjetodavnog odbora. To se kreiralo u oktobru kad je i Trbić za direktora imenovan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 apr 2025, 00:38

12 apr 2025, 23:27
Pendulum je napisao/la:

I ja se pitam.
ide

:rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 apr 2025, 00:42

Ako nekada budemo imali neki zid legendi,Cala mora biti odma ispod ili uz Haseta :bih:
Steta za stativu u Cluju u drugom mandatu,u trecem mandatu takodjer nije imao srece,mogao hladno uzeti duplu krunu da nismo imali umobolnu upravu tada,medjutim rado upamcena sezona po dobroj igri velikoj borbenosti i nizom od 10 pobjeda.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 apr 2025, 01:20

pa tu je cala uz ekipu na pripremama, treninzima i na svakoj utakmici.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2025, 08:29

NajvecaRadosti je napisao/la:
13 apr 2025, 00:42
Ako nekada budemo imali neki zid legendi,Cala mora biti odma ispod ili uz Haseta :bih:
Steta za stativu u Cluju u drugom mandatu,u trecem mandatu takodjer nije imao srece,mogao hladno uzeti duplu krunu da nismo imali umobolnu upravu tada,medjutim rado upamcena sezona po dobroj igri velikoj borbenosti i nizom od 10 pobjeda.
Lafe moj ja zaista ne znam koliko ti imas godina i da li si gledao tu utakmicu Cluj - Sarajevo al nemoj da ko srbi pravimo teorije zavjere i od poraza pravimo pobjedu.
Prva utakmica na Kosevu je zavrsena 1:1
Revans utakmica u Rumuniji rezultat je bio 1:0 za Cluj kada je Damir Hadzic pogodio stativu. Tako da i da je dao tada gol rezultat bi bio 1:1 i samo Bog zna da li bi ostalo 1:1, otislo do penala, bilo 1:2 za nas ili bilo koji rezultat.
Tako isto mogu reci navijaci Cluja mogli smo iz razvaliti jer smo kod rezultata 2:0 i mi pogodili stativu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 apr 2025, 09:12

ado-hz je napisao/la:
13 apr 2025, 08:29
Lafe moj ja zaista ne znam koliko ti imas godina i da li si gledao tu utakmicu Cluj - Sarajevo al nemoj da ko srbi pravimo teorije zavjere i od poraza pravimo pobjedu.
Revans utakmica u Rumuniji rezultat je bio 1:0 za Cluj kada je Damir Hadzic pogodio stativu. Tako da i da je dao tada gol rezultat bi bio 1:1 i samo Bog zna da li bi ostalo 1:1, otislo do penala, bilo 1:2 za nas ili bilo koji rezultat.
Tako isto mogu reci navijaci Cluja mogli smo iz razvaliti jer smo kod rezultata 2:0 i mi pogodili stativu.
Prilicno sam stariji od dosta forumasa i znam koliko je mogla ona ekipa.Fudbal je neprevidljiv,da smo zabili za 1-1 ko zna u kojem smjeru bi utakmica dalje isla.Medjutim isto tako sto kazes Cluj je imao 5x vise sansi.Kako god stoji da smo tada bili najblizi toj famoznoj grupnoj fazi jer nas je dijelio jedan gol i Boga pitaj kad cemo opet dobiti neku priliku.Ne mogu se oteti dojmu koliko smo bezmudno odigrali prije Celtica prije 4-5 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2025, 09:35

13 apr 2025, 09:12
ado-hz je napisao/la:
13 apr 2025, 08:29
Prilicno sam stariji od dosta forumasa i znam koliko je mogla ona ekipa.Fudbal je neprevidljiv,da smo zabili za 1-1 ko zna u kojem smjeru bi utakmica dalje isla.Medjutim isto tako sto kazes Cluj je imao 5x vise sansi.Kako god stoji da smo tada bili najblizi toj famoznoj grupnoj fazi jer nas je dijelio jedan gol i Boga pitaj kad cemo opet dobiti neku priliku.Ne mogu se oteti dojmu koliko smo bezmudno odigrali prije Celtica prije 4-5 godina
Tada smo bili blizu jer nam je trebao gol za produzetke i svasta je tu moglo biti da je Damir zabio ili da smo kod 2:1 zabili neku frljoku.
Solidnu sansu smo imali i protiv Celtica kad se igrala samo jedna utakmica u Zenici al tad nije bilo pameti da se ekupa malo vise i bolje pojaca pa da se proba napraviti "čudo" i izbaciti Celtic.
Pa onda Brest koji je bezveze ekipa u poređenju sa Celticom ili tada Clujom pa ni tu sansu nismo iskoristili i napravili top ekipu pa prosli Brest.
Kod nas stvari idu ovako.
Osvojis titulu, eh tih 11 igraca iz prve postave ce igrati ligu prvaka jer zaboga oni su to zasluzili. Ok jesu zasluzili al tako nikad nista neces postici jer svaki ozbiljan klub kad osvoji titulu jos vise se pojaca.
Samo kod nas nemoj da se naljuti Dušan Hodzic ne daj Boze, nek igra Salcin beka sta ima veze itd itd
Imali smo priliku evo zadnih 12godina gdje smo od tih 12god sigurno u 8-9 godina imali duplo veci budzet od ostalih u ligi. Nismo nista spektakularno napravili.
Sad gledaj kako to drugi rade i uzimaju titule kad ti nisi znao.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 13 apr 2025, 09:35

Ako zavrsimo 4 i ispadnemo u utorak Jel vrijeme mirvic da ide?

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 13 apr 2025, 09:40

EastMadness je napisao/la:
13 apr 2025, 09:35
Ako zavrsimo sami smo sebi krivi i za kup, i prvenstvo derbi ce ti odluciti to trece realno mjesto, stim da oni sad imaju vrlo teske tri tekme ( jedna od njih nama dolaze), pa cemo vidjeti nama fali prvo napadac, drugo nekima se zahvaliti jer uzimaju platu i boli ih **** iskreno za nas klub, cast izuzetcima, trece sto se tice kupa nisam optimistican neka se potuku , ako budu ko picke izasli primit ce go u 1 min. ;)
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2025, 09:43

Kao sto su ljudi pricali 92' da nece biti rata, kao sto danas pricaju da vjerovatno nece ponovo biti rata, e tako ce te ubijediti da je gotovo nemoguce i granici sa naucnom fantastikom da mi zavrsimo 4-ti
Pa sama pomisao da je to moguce i 2% sa parama koje smo imali svih ovih godina da smo se doveli u ovakvu situaciju govori kolike smo neznalice.
Ne ti, ja ili neko od forumasa nego ljudi koji vode klub zadnjih 12god i koji nece da saslusaju savjet nekog pametnijeg od njih.
Jednom sam napisao i ponovo cu. Mirvic je imao 3-4 sastanka sa bracom Mamic prije godinu-dvije koji su ga savjetovali sta i kako da radi, onako prijateljski uz rucak, neformalno.
Naravno Mirvic je uradio sve kontra toga sto su ga ljudi savjetovali.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 apr 2025, 09:53

Da vas podsjetim, yebale vam pare sve i Mirvic vam yebo sve, i Zekic vam yebo sve
2.kolo + nepostojeci crveni za Kupresaka
slika

slika
6.kolo

slika

slika

7.kolo

slika

slika

slika

slika

8.kolo

slika

9.kolo

slika

slika

11.kolo

slika

12.kolo

slika

slika

4. kolo

slika

16. kolo

slika

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 13 apr 2025, 10:07

A kako mislis da ide?
Jedno je što bi možda neki željeli da on ode i da dodje neki "Mamić" i napravi ono što Mirvić najavljuje već 3-4 godine ali realnost je (nažalost po neke) mnogo drugačija.

Hocete da ode Mirvic, super, izvalite se xy para, otkupite udio ili nadjite nekog Miškovića spremnog da se uvali u ovo, Bgm teško.

Dugotrajan je sve to proces, pravljenja kluba na zdravim osnovama i sigurno da on ima mnogo gresaka i da je vjerovatno okružen ljudima koji ne umiju više/bolje.
Kao pozitivne stvari bi ja izdvojio kamp, marketing/fun shop a ono što meni smeta kao navijaču jeste izostanak rezultata (trofeja prevashodno, europa je druga prica, tu treba da ti se potrefe zvjezde i zvjezdice, sjetimo se samo Borca i onih Albanaca na startu kvalifikacija za LP, pa onda Zrinjskog i onog prolaska cini mi se Islandjana na jedvite jade itd...tu smo mi kurate srece iako ruku na srce zadnjih sezona smo ispadali od ne bas preozbiljnih ekipa u Europi), stalno mjenjanje trenera, lutanja u sportskom segmentu...

Da je samo proci u utorak i pokusati spasiti sezonu i doci do trofeja Kupa BiH...šta dalje, pokazat' ce nam uskoro ljeto i eventualni ostanak Zekića i konačno slaganje ekipe po njegovim željama, pa da vidimo kako dalje u ligi sa 10 ekipa, gdje ti skoro svako kolo neki derbi i bit' ce interesantno.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 apr 2025, 10:11

Joj koja kolicina gluposti se ovdje pise, Boze me dragi sacuvaj.
- FKS -

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 apr 2025, 10:14

Pendulum je napisao/la:

Slažem se.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, Proximic i 12 gostiju.