FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
znalo se da ce vico opet biti predsjednik, svi su odradjivali po dva mandata. To je tako i djaba. Ali ovo djubre duric, njega je trebalo ukloniti, e tu je ova bosnjacka komponenta po obicaju zakazala.
-
- Kontakt:
pa mislim da se mjenjao i statut da moze vico i treci mandat. znaci jos 8 godina gledamo ovo
- relativizam
- Kontakt:
ovo ko u Gazzi samo cekas da te ugase,ali za razliku od tamosnjih ljludi ,mi ni mudda nemamo ni srcaZeko87 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 08:15Danas od 12:00 h se treba i službeno pomiriti da u naredne četiri godine minimalno nema ništa od titule. Ne samo mi, nego i svi ostali osim dva politička projekta. Mi ostali smo tu samo da popunimo broj. Najgore od svega što se mnogi prave mutavi i ne vide šta se dešava. Ništa čudno, mnogi ne vide da iz dana u dan ostajemo i bez države, ali se kleberimo i smijemo raznim Ramama...
Amin Ja Rabbi!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Drago mi je da se Kupresak malo dozvao,kako je dobio malo kontinuiteta u igri tako se i dozvao.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Vico ga je pogurao da ostane Duric tu i dalje,u prevodu Duric mu je duzan tako da ce sljedece sezone Borac imat sve pobjede. Ovdje ce ljudi pisati o njihovoj mega snazi i slicne nebuloze. Kad vidis ovog Durica sve ti bude jasno,sljedeca sezona ce da izgleda kao njegova faca. Onda price ovog Magode on ce sve to rijesiti,rastjerati bagru. Nemam predstavnike iz naseg kantona,mada i bolje sto ih nemamo,mediji samo zatvore oci na sve ovo sto se radi,kupio ih Vico dovodjenjem Barbareza,koga boli briga od glupih bosnja za BH ligom daj nam narodnig cirkusa,veselja tj repku. Sljedeca sezona jos gora,dovoljno je laiku da uzme statistiku Borca u zadnje 3 sezone i sve ti bude jasno.
Sada ce ti "objektivni" bordi simpatizeri reci - Niko Borca ne gura tolik koliko se prica - i ostala sranja.
Pogledaj samo zadnje dvije sezone. Sudije su Borca osigurale pa za bar 20 bodova, ako ne i vise. A sve one koji se pokusaju malo dici i priblizii, u startu osakate i pokradu. Zrinjski se jedino malo odupire, jer ima jak lobi u savezu, pa njih ne kradu barem.
Pogledaj samo zadnje dvije sezone. Sudije su Borca osigurale pa za bar 20 bodova, ako ne i vise. A sve one koji se pokusaju malo dici i priblizii, u startu osakate i pokradu. Zrinjski se jedino malo odupire, jer ima jak lobi u savezu, pa njih ne kradu barem.
- FKS -
Kakvo je stanje s Beganovicem i Gulijem ... znal' se kad se vracaju ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Beganovic je u punom treningu nije povrijeđen vise
Guli da Bog do da bude do derbija dobar mada su neke prognoze bile da će bit već tu protiv Borca ali vrlo teško.
Gojkovic neće u 2025 nikako igrat fudbal nekad tako sliejdece godine nakon zimskih priprema će bit dobar
Đorđevica treba zaboravit sto prije jer i da se vrati ovo je hronicno i mislim da on neće moći vise jer ne mogu ni da otkriju šta mu je išao je u Rijeku i Zagreb i ne zna niko šta je. MR ne pokazuje ništa.
Butic je dobar ima podliv i to je sve
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ko sudi sutra?
Znači ako sam dobro skontao. On ne može pratiti ritam treninga i te napore jer osjeća neku bol ili zatezanje u predjelu prepone i niko ne može da skonta šta se tu događa jer snimci ne pokazuju ništa što nije normalno.jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 12:55Beganovic je u punom treningu nije povrijeđen vise
Guli da Bog do da bude do derbija dobar mada su neke prognoze bile da će bit već tu protiv Borca ali vrlo teško.
Gojkovic neće u 2025 nikako igrat fudbal nekad tako sliejdece godine nakon zimskih priprema će bit dobar
Đorđevica treba zaboravit sto prije jer i da se vrati ovo je hronicno i mislim da on neće moći vise jer ne mogu ni da otkriju šta mu je išao je u Rijeku i Zagreb i ne zna niko šta je. MR ne pokazuje ništa.
Mislim da je Djordjevicu ahilova tetiva nesto taj dioMSOZ101 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:09Znači ako sam dobro skontao. On ne može pratiti ritam treninga i te napore jer osjeća neku bol ili zatezanje u predjelu prepone i niko ne može da skonta šta se tu događa jer snimci ne pokazuju ništa što nije normalno.jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 12:55Beganovic je u punom treningu nije povrijeđen vise
-
- Kontakt:
Dobro si skontao.MSOZ101 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:09Znači ako sam dobro skontao. On ne može pratiti ritam treninga i te napore jer osjeća neku bol ili zatezanje u predjelu prepone i niko ne može da skonta šta se tu događa jer snimci ne pokazuju ništa što nije normalno.jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 12:55Beganovic je u punom treningu nije povrijeđen vise
On ima hronicnu upalu Ahilove tetive.
Klub je objavio da je radio 3 UZV i 3 MR bio u Beogradu, Rijeci , Zagrebu (Nemec ludila sve sto se moglo obišlo se) , nije nađen patološki supstrat sto znaci da se ne vidi ništa sto bi objasnilo njegove simptome.
Tako da suštinski rečeno ne zna se šta mu to izaziva
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma djordjevic vec moze da se oprosti od fudbala.
Toliko vremena izvan a nema dijagnoze to je u vecini slucajeva kraj
Toliko vremena izvan a nema dijagnoze to je u vecini slucajeva kraj
neka ga stave na kortikosteroide da se proba, ili neka se oprosti. Ako mu to ne pomaze, meni se cini nista od njegajurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:50Dobro si skontao.MSOZ101 je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:09Znači ako sam dobro skontao. On ne može pratiti ritam treninga i te napore jer osjeća neku bol ili zatezanje u predjelu prepone i niko ne može da skonta šta se tu događa jer snimci ne pokazuju ništa što nije normalno.jurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2025, 12:55
Beganovic je u punom treningu nije povrijeđen vise
On ima hronicnu upalu Ahilove tetive.
Klub je objavio da je radio 3 UZV i 3 MR bio u Beogradu, Rijeci , Zagrebu (Nemec ludila sve sto se moglo obišlo se) , nije nađen patološki supstrat sto znaci da se ne vidi ništa sto bi objasnilo njegove simptome.
Tako da suštinski rečeno ne zna se šta mu to izaziva
- luckystrike
- Kontakt:
U NS BiH su se danas desile određene - očekivane promjene, nažalost kozmetičke a ne suštinske.
Ako uspijemo kroz FS KS "ubaciti" nekog normalnog u IO možda se kroz određene komitete možemo nadati nečemu malo boljem, a ovako manje - više sve po starom.
Da je barem B potpredsjednik drugi ali badava.
Ako uspijemo kroz FS KS "ubaciti" nekog normalnog u IO možda se kroz određene komitete možemo nadati nečemu malo boljem, a ovako manje - više sve po starom.
Da je barem B potpredsjednik drugi ali badava.
-
- Kontakt:
Odigrali smo u Banja Luci dobru utakmicu,u kupu u Mostaru, dali su se zvijezde poklopile pa da sutra opet odigraju muški 

Dzaba, nesto kontam da tesko mozemo dva razlike dobiti, znaci penali plafon, golmane ce nam vracati kad odbrane, dok ovi ne daju gol i tako
-
- Kontakt:
Fusd Čolpa pravni savjetnik Vice Zeljkovica haha. Nema na zelenu granu ni sljedeće 4 godine .
Trenutno korisnika/ca: boki86, InatSilniBosanski, jurisicduska, kogmagie46, mire971, mnon46, mosarajvosa83, rimljanin90, Varijantas8, Vaya i 75 gostiju.