FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako moze ko da postavi snimak tekme osevapio bi se, vrijedi ovo jos jednom pogledati pogotovo jer sam propustio prvih pola sata 
-
- Kontakt:
Ja im jos nisam poceo hebat sve al izludim jer me prave budalom pored mojih ociju,od sad cu isto postupiti jer bosnjo je glup malo je reci. Jbte dan mrtvi iskljuci lika koji je stajao po strani,zalit se UEFI i svim ku.rc8ma ovo je bolesno.mnon46 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:50Pridružit ću se.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:49Naredni put kad mi neki realista dođe i počne pametovati "kako je Borac zasluženo tu", "kako su za dvije klase bolji", "kako su strašni" i slično, najebacu mu se mile majke makar me banovali momentalno.
Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati. Momcima svaka čast, kapa dole. Sve dok ne budemo imali fer suđenje, nema im ko "a" reći.
Jatta uhapšen.
Jedan kip treba pored vjecne vatre stavit za ovo danas
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sta reci.
Slicno onoj utakmici u bl kada smo ih dobili 1 0 i kada smo rekli da je vrijednija od 50 titula. Tako je i ova vrijednija od 50 kupova. Oni silu u ovim razmjerama samo protiv nas koriste i vrlo cesto im se obije o glavu. Ne znam kako smo ih dobili.
Da li je do Zekica, voljnog momenta igraca, nekog inata, ili smo se jednostavno danas oslobodili Guliashvillia i svake one lopte koja mora na njega ici, samo Bog zna.
Cestitam Zekicu, citavoj ekipi, i ovim na klupi sto su crvene dobili jer vjerujem da su psovke bile sladje od najsladje bebe. Kad je nesto za pohvaliti onda i treba pohvaliti. Kad su za kritiku, a stalno jesu, onda treba kritikovati. Vazno je da podrska ne posustaje niti u jednom momentu.
O sudijama nemas vise sta reci, od 2021 gledamo isto.
Slicno onoj utakmici u bl kada smo ih dobili 1 0 i kada smo rekli da je vrijednija od 50 titula. Tako je i ova vrijednija od 50 kupova. Oni silu u ovim razmjerama samo protiv nas koriste i vrlo cesto im se obije o glavu. Ne znam kako smo ih dobili.
Da li je do Zekica, voljnog momenta igraca, nekog inata, ili smo se jednostavno danas oslobodili Guliashvillia i svake one lopte koja mora na njega ici, samo Bog zna.
Cestitam Zekicu, citavoj ekipi, i ovim na klupi sto su crvene dobili jer vjerujem da su psovke bile sladje od najsladje bebe. Kad je nesto za pohvaliti onda i treba pohvaliti. Kad su za kritiku, a stalno jesu, onda treba kritikovati. Vazno je da podrska ne posustaje niti u jednom momentu.
O sudijama nemas vise sta reci, od 2021 gledamo isto.
Zanimljivo je to što su nam najbolje utakmice pod Zekićem uvijek u gostima odigrane, treba to malo analizirati, vidjeti u čemu je problem s Koševom. Ne vjerujem da im neki pritisak nabijamo, evo ja sam skoro svaku utakmicu na Istoku i u poređenju sa prethodnim sezonama, ove se puno manje jeb.u pokoljenja našim igračima. Ako će bolje odigrati pred praznim tribinama, mogu ja i kod Meše pogledat', nije belaj, samo nek' su našpanovani kao danas a ne polumrtve **** kao u ove dvije domaće protiv Borca.
Što se tiče finala, Zekić se najbolje pokazao kada se igra na 2 utakmice tako da sam optimističan. Možda se i Guli vrati čak.
Što se tiče finala, Zekić se najbolje pokazao kada se igra na 2 utakmice tako da sam optimističan. Možda se i Guli vrati čak.
Gdje su oni jadovi sto bi tjerali zekica i mirvica sto su se usutili **** placenicka. Bravo ponosu moj, bravo momci
F.K. SARAJEVO

GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:49Naredni put kad mi neki realista dođe i počne pametovati "kako je Borac zasluženo tu", "kako su za dvije klase bolji", "kako su strašni" i slično, najebacu mu se mile majke makar me banovali momentalno.
Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati. Momcima svaka čast, kapa dole. Sve dok ne budemo imali fer suđenje, nema im ko "a" reći.
Pogotovo ova rečenica: "Ubijaju svaku moguću volju za fudbal, ovo je ogavno za gledati".
Nama iskrenim navijačima nije lako, a kako je tek igračima? Ona scena u 51/52 minuti, ono je stvarno za Den Haag. Svaka čast svima u klubu, znam da nije ni 1% lako. Ovo nema ni u Kongo, kakvi kartoni, prekršaji, i sve će ovo još trajati do 2029. Treba nam puno snage jer ovo nije normalno šta se dešava. Svaka čast svima koji su još uvijek tu uz naše Sarajevo. Ova pobijeda nema cijenu. Ovo je pobijeda 11 vs 14 (+ Vico, Beus, Sudije i cijeli Savez). Ovo vrijedi ko trofej!!
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 15 apr 2025, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sve čestitke svim našim igračima.
Pobjediti Borac uprkos onakvom kriminalnom suđenju je veliki uspjeh i Sarajeva i Zekića.
Zekić je konačno posložio ekipu, uveo Jattu koji je sam držao sredinu, Pavličić je konačno imao pravu podršku, a Bubanju gurnuo naprijed što je također bio pravi potez .
Mujkić , Jović i Paskalev sjajni, Beganović i Kuprešak odlični, Soldo imao ispada, te ga je zato i ZZ zamjenio. Kera sjajan , stalno vršio pritisak , zabio gol, jednostavno rečeno bio nerješiva enigma za Borac. Šteta što nema Renata umjesto Solde, bili bi superiorni.
Nadam se Lištici i sigurno uzimamo kup, naš 16 trofej,bčime postajemo najbolji klub i zvanično...
Bravo momci, srce k'o Trebević...
Pobjediti Borac uprkos onakvom kriminalnom suđenju je veliki uspjeh i Sarajeva i Zekića.
Zekić je konačno posložio ekipu, uveo Jattu koji je sam držao sredinu, Pavličić je konačno imao pravu podršku, a Bubanju gurnuo naprijed što je također bio pravi potez .
Mujkić , Jović i Paskalev sjajni, Beganović i Kuprešak odlični, Soldo imao ispada, te ga je zato i ZZ zamjenio. Kera sjajan , stalno vršio pritisak , zabio gol, jednostavno rečeno bio nerješiva enigma za Borac. Šteta što nema Renata umjesto Solde, bili bi superiorni.
Nadam se Lištici i sigurno uzimamo kup, naš 16 trofej,bčime postajemo najbolji klub i zvanično...
Bravo momci, srce k'o Trebević...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Puno toga je receno.
Hvala momci za radost koju ste priredili. Sretno, i sve najbolje.
Hvala momci za radost koju ste priredili. Sretno, i sve najbolje.
-
- Kontakt:
10 bodova 8 kola sve je moguce da se makar jedan vrati od povrjedjenih i jos svjeze krvi nadodati ovih momaka sto nisu igrali a zeljni su igre kao Jatta Mujkic Kupresak aludiram na Ristica i Hamzica pa i Turkesa i Krdzalica a bezveze je davati sansu Mustaficu,Mehmedovicu,Lulicu,Balti i tako
Ali jatta 

Kapa do poda GAZIJE nase...
Zaista je glupo izdvajati nekog nakon danasnje tekme, ali jednostavno moram, moram reci za tog momka...
Jatta...
Momak igrao za U-19, Radnik Hadzice, minute dobijao na kapaljku i onda dvije tekme kao da je iz Barcelone dosao...
A sjetite se pojedinci sta ste sve govorili o ovom momku, samo se sjetite i bar malo stida neka vas obuzme
Zaista je glupo izdvajati nekog nakon danasnje tekme, ali jednostavno moram, moram reci za tog momka...
Jatta...

Momak igrao za U-19, Radnik Hadzice, minute dobijao na kapaljku i onda dvije tekme kao da je iz Barcelone dosao...
A sjetite se pojedinci sta ste sve govorili o ovom momku, samo se sjetite i bar malo stida neka vas obuzme
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nismo mi bezveze prvaci bili za vrijeme korone.hazarder je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:19Zanimljivo je to što su nam najbolje utakmice pod Zekićem uvijek u gostima odigrane, treba to malo analizirati, vidjeti u čemu je problem s Koševom. Ne vjerujem da im neki pritisak nabijamo, evo ja sam skoro svaku utakmicu na Istoku i u poređenju sa prethodnim sezonama, ove se puno manje jeb.u pokoljenja našim igračima. Ako će bolje odigrati pred praznim tribinama, mogu ja i kod Meše pogledat', nije belaj, samo nek' su našpanovani kao danas a ne polumrtve **** kao u ove dvije domaće protiv Borca.
-
- Kontakt:
Smrada dva, najveca ste vas dvojica ubačenih elemenata. Neka moderator ove smradove banuje
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
poklonio od glagola pokloniti.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: insimadop, Jadnimi, keli, nedimmmm1337, rimljanin90, Varijantas8 i 75 gostiju.