Bitno je niste vi nakon te sezone bili nezadovoljni svojom igrom i zalaganjem nego prekidom. Nije isto bit nezadovoljan svojom ekipom i okolnostima ispravi me ako griješim. Mi igramo skoro pa perfektnu sezonu. Zato su i morali ovako to uraditi.Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:25Shavatam ja sta pricas, ali nece niko za dvije godine reci ma uzeli bi titulu da nije bilo ovog onog. Isto da ja kazem mogli smo se boriti za titulu u koroni, ali je vama dali. Kome je to bitno na kraju? Nikome.jurisicduska je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:22Naša sezona nije neuspješna.
Igramo polufinale kupa
I u ligi bi bili apsoslutno prvi da nije sudijskih lakrdija.
Neuspješna sezona bi bila da nas je neko nadigrao, da nam je neko na fer način pobjegao Itd. Protiv ovog se ne možeš boriti fudbalom. Ni govora o neuspješnoj sezoni. Čak šta vise ovo je iznad maksimuma s obzirom na okolnosti.
Sretno.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- GoskGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Kad spominjete Slogu, dovoljno je vidjeti kakve igrace je Sloga dovela. Na stranu sto imaju odlicno sudjenje. Meni to izgleda kao malo dugorocniji projekat. Pokusace oni sada do Europe ako im se otvori, ali previse su bodova vec prosuli. Tek iduce sezone cemo vidjeti guranje Sloge, tada ce ih se htjeti u Europu pod svaku cijenu, a nece biti lako sa skracenom ligom.
Ja sam pisao i prije, mislim sa forumasom duska jurisic, glupo mi je da se ponavljam, ali izgube se postovi u moru prepucavanja. Sticajem okolnosti sam upucen u desavanja u savezu i nasem fudbalu generalno. Mislim na zakulisna desavanja. Ljudi previse teoretisu kada za sve postoje vrlo jednostavna objasnjenja. Zasto se Sarajevo krade, pa zato jer su najveca prijetnja Zrinjskom i Borcu. Da su sesti na tabeli, niko ih ne bi dirao. Nije to da neko specificno mrzi Sarajevo, bilo koji klub koji zaprijeti tom dvojcu ce imati isti tretman. To je ono sto ne vide navijaci ostalih klubova. Da sutra dodje milijarder investitor u Zeljeznicar i skrsi 50 miliona na ekipu, opet bi bili treci maksimalno. Tada bi oni kukali na sudjenje, a sad nemaju razloga jer znaju sta im je domet. Konkretno Zeljeznicar ima srecu ove sezone da nije toliko zanimljiv. Cetvrti su, tu negdje oko Europe, ne smetaju. Ne smeta ni Velez, kao jos jedan velikan. Fino sudjenje imaju, ali da su na poziciji Sarajeva, mislite li da bi imalo takvo sudjenje? Ne bi sigurno.
Te stvari treba staviti u kontekst. Nemojte misliti da Velez ima mocan lobi u savezu i da je normalno sudjenje rezultat toga, ili Zeljeznicar. Ne, nemaju oni nista, samo ne remete planove Vice, Borca i tog cijelog elementa. Ja uvijek podvlacim da ne navijam ni za Sarajevo ni za Zeljeznicar, ni za petog, desetog. Navijam za jednog nizeligasa, ali pratim PLBiH i pokusavam objektivno da nesto napisem ponekad, a ovo vam je provjereno ovako. U najkracim crtama, ovo je liga podredjena prvenstveno Borcu, pa onda Zrinjskom. Svi ostali su samo posmatraci.
Ja sam pisao i prije, mislim sa forumasom duska jurisic, glupo mi je da se ponavljam, ali izgube se postovi u moru prepucavanja. Sticajem okolnosti sam upucen u desavanja u savezu i nasem fudbalu generalno. Mislim na zakulisna desavanja. Ljudi previse teoretisu kada za sve postoje vrlo jednostavna objasnjenja. Zasto se Sarajevo krade, pa zato jer su najveca prijetnja Zrinjskom i Borcu. Da su sesti na tabeli, niko ih ne bi dirao. Nije to da neko specificno mrzi Sarajevo, bilo koji klub koji zaprijeti tom dvojcu ce imati isti tretman. To je ono sto ne vide navijaci ostalih klubova. Da sutra dodje milijarder investitor u Zeljeznicar i skrsi 50 miliona na ekipu, opet bi bili treci maksimalno. Tada bi oni kukali na sudjenje, a sad nemaju razloga jer znaju sta im je domet. Konkretno Zeljeznicar ima srecu ove sezone da nije toliko zanimljiv. Cetvrti su, tu negdje oko Europe, ne smetaju. Ne smeta ni Velez, kao jos jedan velikan. Fino sudjenje imaju, ali da su na poziciji Sarajeva, mislite li da bi imalo takvo sudjenje? Ne bi sigurno.
Te stvari treba staviti u kontekst. Nemojte misliti da Velez ima mocan lobi u savezu i da je normalno sudjenje rezultat toga, ili Zeljeznicar. Ne, nemaju oni nista, samo ne remete planove Vice, Borca i tog cijelog elementa. Ja uvijek podvlacim da ne navijam ni za Sarajevo ni za Zeljeznicar, ni za petog, desetog. Navijam za jednog nizeligasa, ali pratim PLBiH i pokusavam objektivno da nesto napisem ponekad, a ovo vam je provjereno ovako. U najkracim crtama, ovo je liga podredjena prvenstveno Borcu, pa onda Zrinjskom. Svi ostali su samo posmatraci.
Sve to lijepo sad djeluje, ja ti govorim sta ce biti za par sezona ako se ne osvoji trofej.jurisicduska je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:04Bitno je niste vi nakon te sezone bili nezadovoljni svojom igrom i zalaganjem nego prekidom. Nije isto bit nezadovoljan svojom ekipom i okolnostima ispravi me ako griješim. Mi igramo skoro pa perfektnu sezonu. Zato su i morali ovako to uraditi.Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:25Shavatam ja sta pricas, ali nece niko za dvije godine reci ma uzeli bi titulu da nije bilo ovog onog. Isto da ja kazem mogli smo se boriti za titulu u koroni, ali je vama dali. Kome je to bitno na kraju? Nikome.jurisicduska je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:22Naša sezona nije neuspješna.
Igramo polufinale kupa
I u ligi bi bili apsoslutno prvi da nije sudijskih lakrdija.
Neuspješna sezona bi bila da nas je neko nadigrao, da nam je neko na fer način pobjegao Itd. Protiv ovog se ne možeš boriti fudbalom. Ni govora o neuspješnoj sezoni. Čak šta vise ovo je iznad maksimuma s obzirom na okolnosti.
Sretno.
Fk Željezničar.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
E svaka ti cast pasa, ovo je jedna od najmudrijih recenica ikad napisanih na ovoj temi. Sve si sublimirao.IMResurrected je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:16U najkracim crtama, ovo je liga podredjena prvenstveno Borcu, pa onda Zrinjskom. Svi ostali su samo posmatraci.
Jbg oni su jedini klub kojeg su hrvati/austrougari osnovali, bosnjaci navijaju, a srbi primili u svoj svijet. Ljudi su izvukli najbolje od svega

Hahah nije valjda ovo istina ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45Sutra ce opet pricati kako Zelju guraju.
A na osnovu cega se njima daju ove pare uopste s obzirom da su privatna prcija?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Dobri druže, je li ti iskreno reče ovo da Velež ima pošteno suđenje, stvarno ne mogu vjerovati ovo što pišeš,a pogotovo način na koji tumačiš kako normalno suđenje Veležu nije plod lobija u savezu nego činjenice da nije prijetnja novokomponovanim velikanima..Živ mi i zdrav bioIMResurrected je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:16Kad spominjete Slogu, dovoljno je vidjeti kakve igrace je Sloga dovela. Na stranu sto imaju odlicno sudjenje. Meni to izgleda kao malo dugorocniji projekat. Pokusace oni sada do Europe ako im se otvori, ali previse su bodova vec prosuli. Tek iduce sezone cemo vidjeti guranje Sloge, tada ce ih se htjeti u Europu pod svaku cijenu, a nece biti lako sa skracenom ligom.
-
- Kontakt:
Dobro sudjenje u poredjenju sa, recimo, Sarajevom. Naravno da se Velez osteti protiv zasticenog Zrinjskog. E Sarajevu se to desava skoro svako kolo, sto se Velezu desilo protiv Zrinjskog. Tesko je to jako i ljudi potcjenjuju koliko utice na ekipu, trenera, moral u cijelom klubu. Ne zauzimam nikakve strane, pokusavam pricati objektivno, a Velez mi je mozda i najdrazi klub u PLBiH, tako da nemam nikakvih losih namjera i nadam se da smo se sada razumjeli. Zivio i ti meni.Sambiliong je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:30Dobri druže, je li ti iskreno reče ovo da Velež ima pošteno suđenje, stvarno ne mogu vjerovati ovo što pišeš,a pogotovo način na koji tumačiš kako normalno suđenje Veležu nije plod lobija u savezu nego činjenice da nije prijetnja novokomponovanim velikanima..Živ mi i zdrav bioIMResurrected je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:16Kad spominjete Slogu, dovoljno je vidjeti kakve igrace je Sloga dovela. Na stranu sto imaju odlicno sudjenje. Meni to izgleda kao malo dugorocniji projekat. Pokusace oni sada do Europe ako im se otvori, ali previse su bodova vec prosuli. Tek iduce sezone cemo vidjeti guranje Sloge, tada ce ih se htjeti u Europu pod svaku cijenu, a nece biti lako sa skracenom ligom.
- Shategabri
- Kontakt:
Malo postajete dosadni s ovom pričom.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45Sutra ce opet pricati kako Zelju guraju.
Šta to Željo više doprinosi od Sarajeva?
To kako je ko upisan vam je izgovor za sve.
Koševo Zapad
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Normalno da je istina, neki dan izaslo na stranici ministarstva.godrina je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:24Hahah nije valjda ovo istina ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45Sutra ce opet pricati kako Zelju guraju.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne znam odakle prica da se Vasi namjesta kup, ali sta bi sa pricom da je Mirvic sa Vicom dogovorio titulu ove sezone? 

Pa sta ce sad forumasi palamudit, kmecat...StrikeWarzone je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:45Normalno da je istina, neki dan izaslo na stranici ministarstva.godrina je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:24Hahah nije valjda ovo istina ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45
Sutra ce opet pricati kako Zelju guraju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Pa na osnovu redovne uplate poreznih obaveza prema drzavi...godrina je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:24Hahah nije valjda ovo istina ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45Sutra ce opet pricati kako Zelju guraju.
Kazu imaginarno je da nista ne placas, od vode struje, poreza i jos da te nagradjuju za to,ali vidimo da to nije utopija vec realnost za nekoga...
Samo treba saabrati koliko je poreza uplaceno od transfera FKS, Celik, Buljubasic, Dal...
Ne moras ostalo nista gledati...
Da vidimo uplate poreza ostalih ?
maNe...
-
- Kontakt:
Trebaju svi klubovi napraviti dugove i nek se svima otpise. Ovako neki su ludi sto placaju a drugi pogurani u odnosu na druge
-
- Kontakt:
Pise da su svi sportski klubovi nagradjeni za uspjehe u evropi i prvenstvu. Navodi se tamo gdje je ko ucestvovao i sta je ostvario i koliko je para dobioStrikeWarzone je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:45Normalno da je istina, neki dan izaslo na stranici ministarstva.godrina je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:24Hahah nije valjda ovo istina ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45
Sutra ce opet pricati kako Zelju guraju.
-
- Kontakt:
Sto je najgore, ovo se ni ne tice samo Zeljeznicara. Zrinjski i Siroki su isto cekali ovu odluku, cak mislim da Zrinjski ima najznacajnija dugovanja prema drzavi. Oko dobavljaca, bivsih igraca, to vec ne znam, ali pretpostavljam da tu Zeljeznicar vodi. Nije fer nimalo prema ljudima koji rade i placaju sve na vrijeme. Iz Posusja imaju pravo da se zale, ali u samom gradu Posusju je fiskalni racun misaona imenica, tako da nije ni njihovo maslo za Ramazana.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 mar 2025, 15:32Trebaju svi klubovi napraviti dugove i nek se svima otpise. Ovako neki su ludi sto placaju a drugi pogurani u odnosu na druge
-
- Kontakt:
Posusje i porez 

Pa dobro, mi smo imali srece kao nikad do sad a vi niste ali ne znam kako neko moze reci da je namjesteno izvlacenje kad je bukvalno svaku kuglicu izvlacio po jedan predstavnik kluba.jurisicduska je napisao/la: ↑18 mar 2025, 12:37Ne place niko nego fkt Hajd malo na stranu stavi sto nas mrziš.
Kup raspored da smo gori birali ne bi mogli izabrat
U prvenstvu nas brutalno pokradose vise puta a gurnuse ove druge
I ti bi bio frustriran da je to vaša situacija
Igraš nešto i desavaju se najgori scenariji , ligu ti ne daju da osvojiš a kup da te Bog sačuva. Bolje Reala izvuci bar znas da očekuješ fer tekmu da će se igrat fudbal ovako strahuješ od sudija I Vara.
Vaša je “sreća” jer ste ove godine na tom nivou da je Europa super a vidio bi da bi i tebi teško palo da su vas pokrali jedno 7-8 bodova sto bi vam donijelo borbu za titulu kao sto i dan danas spominjete poguranac Zrinjskom
Irelevantno je jel to zadnje kolo Ili 5,6,17 nas su već pokrali puno vise.
Pa i nas se kralo uprethodnim sezonama, nekad ranije i direktno za titulu. I druge klubove se kralo i krast ce se dok je mafija u savezu. Nije ovo neka zavjera protiv vas nego su tako karte postavljene u savezu. Vi se uvijek vadite na to da vam je kriv neki vanjski faktor i u principu zbog toga sto mirvic ima bruku para po defaultu bi vam se svi trebali sklanjati. Eto u derbiju je bilo ok sudjenje pa niste dobili. I nas su pokrali u bijeljini sad pa se ne prica toliko jer smo srecom uspjeli zabiti na kraju.
Nema to nikakve veze sa mrznjom prema vama, ali stvatno pretjerujete sad.
Vidi jes' im čudno kad neko drugi više para dobije od bilo koje strukture vlasti.godrina je napisao/la: ↑18 mar 2025, 14:24Hahah nije valjda ovo istina ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 mar 2025, 13:45Sutra ce opet pricati kako Zelju guraju.

Fol smo mi privatna PRĆIJA, a oni donosili američke zastave na utakmice (čitaj molili da ih preuzme Diglišić) i to za ništa.

Trenutno korisnika/ca: delko, Hrammm1921, TylerBurey, VolimBiH96 i 38 gostiju.