Još jedna genijalna prognoza polupismenog @Predatoda.

Još jedna genijalna prognoza polupismenog @Predatoda.
Aha a prosle sezone bi ispali
Pratim Zelju, ne vas i ostale. Sami smo krivi za situaciju. Pogledaj moje postove i komentare, pa ce ti biti jasno. Na svu srecu nemam sindrom kao neki da pratim Zelju vise nego svoj klub, kao 99% likova na forumu.boki86 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:40Pojedoste ono malo muda sto niste pojeli juceArgentina je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:38Rece navijac Sarajeva koji se samo Zeljom bavi. Svaka castmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:35Zeljini navijaci su nesto najgluplje na svijetu sto mozete sresti,obicne ikebane. 15 godina nicega,zaduzeni do grla,dovode i bacaju pare na skupe igrace Mircevskog,Radovcs,Dangubica i slicne lopate,skola im se raspala, cilj im je da budu ispred Sarajeva,to je uspjeh sezone,prose od drzave da bi letve placali grdne pare,oni to posmatraju nijemo,jedan je Zeljkan.
Navijaci Sarajeva vise komentarisu danasnju tekmu, nego jucerasnji prolaz u finale. Kako u pm, sta je glavama?![]()
Je li ovo prijetnja nekom iz kluba i grupe? Treba ovo hapsiti. Ubili momka i sada dizu ovakve paroleGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:33Nismo zasluzili i to je to
Sarajevo osvaja
Jedina pohvala je posjeta, iznenadjen sam poslije 3:0 , onakav jug i kop
![]()
Hajd molim te javi se u pp ili napiši ovdje vrijeme i mjesto gdje bi se mogli upoznati.Medjed je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:43Je li ovo prijetnja nekom iz kluba i grupe? Treba ovo hapsiti. Ubili momka i sada dizu ovakve paroleGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:33Nismo zasluzili i to je to
Sarajevo osvaja
![]()
![]()
![]()
Zar na Vico nije nastimao kup?
100%. Boljević i kada ima livade ispred sebe stane čeka da se štoper vrati pa da ga dribla pa da je vrati Al Jaberu.
Ima Odinaka Stupčaničar ibn Sten što je odbio Barcelonu da u Želji igra i promoviše high-end donji veš.
Okupaj se doci cu ja u ćacilendRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:44Hajd molim te javi se u pp ili napiši ovdje vrijeme i mjesto gdje bi se mogli upoznati.Medjed je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:43Je li ovo prijetnja nekom iz kluba i grupe? Treba ovo hapsiti. Ubili momka i sada dizu ovakve paroleGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:33Nismo zasluzili i to je to
Sarajevo osvaja
![]()
![]()
![]()
Genijalno
Yeben vam je bio raspored