Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Principatus
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Principatus » 25 mar 2011, 19:29

Evo gledam tu emisiju sa FTV, moze se skinuti sa net-a. Kakav je onaj Bevanda nacionalisticka sirovina, koja sebi u kratkim razmacima vremena protivrijecuje. 100 puta se zali kako u reprezentaciji nema hrvata, tamo vamo, i poslije toga kako mu nisu bitne nacionalnosti i ne treba brojati krvna zrncad. Dakle prvo ih prebroji, pa onda ih kao ne treba. :lol:

Na drugoj strani Predrag Pasic, pravi sportas i covjek. Kamo srece da nam on igra neku ulogu u buducem savezu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 25 mar 2011, 19:50

Bosnjaci su sve vrijeme bili za neki dogovor,nesto da se uspostavi..
Dok su Bosanci katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti sve vrijeme bili protiv.
I sta sad Bosnjaci cekaju? Da se Bosanci katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti smiluju i prihvate zahtjeve?
Zasto su Bosnjaci ti koji uvijek budu "donji"? Zasto da se trpe vise razno razne nepravde?!
Zasto posljednjih godina PLBiH osvajaju Zrinjski,S.Brijeg,Modrica i slicne nepostojece ekipe?
I mnoga druga "Zasto" pitanja..
Stoga, treba da dodje do suspenzije, pa ako Bog da na celo Bh.fudbala da dodju normalni ljudi,tu prije svega mislim na legende naseg fudbala.
Iskreno se nadam da cemo biti suspendovani,da ce pravi ljudi biti na pravim mjestima, da ce moje Sarajevo pokazati zasto je najveci klub u BiH, da ce dominirati klubovi koji su bili neko i nesto u bivsoj nam drzavi, da ce se sistem kompletan popraviti, da ce Velez igrati Pod Bijelim brijegom itd itd..
BiH kao drzava ima mnogo vece predispozicije od komsija(Srbije i Hrvatske) kad je fudbal u pitanju. ;)
Oni imaju bolje omladinske kampove,trenutno imaju mnogo bolji sistem,ne mogu reci "mnogo bolji",ali podosta bolji.Ali, ako na celo nase kuce fudbala dodju pravi ljudi, za 2-3 godine BiH bi postala prava fudbalska drzava.
I ponavljam jos jednom... Svima nama na licnim kartama,pasošima i ostalim dokumentima pise DRŽAVA - Bosna i Hercegovina. Stoga, zivimo za ovu drzavu, navijajmo za nju i za bolje sutra! Budimo ko jedno,a ne 3 covjeka u jednom!!! Izvinjavam se za ovaj podugacak post,ali sam osjecao potrebu da ga napisem.
NON MOLLARE MAI

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 mar 2011, 19:57

Alen Škoro je napisao/la:Bosnjaci su sve vrijeme bili za neki dogovor,nesto da se uspostavi..
I sta sad Bosnjaci cekaju? Da se Bosanci katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti smiluju i prihvate zahtjeve?
Zasto su Bosnjaci ti koji uvijek budu "donji"? Zasto da se trpe vise razno razne nepravde?!
Zasto posljednjih godina PLBiH osvajaju Zrinjski,S.Brijeg,Modrica i slicne nepostojece ekipe?
Stoga, treba da dodje do suspenzije, pa ako Bog da na celo Bh.fudbala da dodju normalni ljudi,tu prije svega mislim na legende naseg fudbala.
Iskreno se nadam da cemo biti suspendovani,da ce pravi ljudi biti na pravim mjestima, da ce moje Sarajevo pokazati zasto je najveci klub u BiH, da ce dominirati klubovi koji su bili neko i nesto u bivsoj nam drzavi, da ce se sistem kompletan popraviti, da ce Velez igrati Pod Bijelim brijegom itd itd..
BiH kao drzava ima mnogo vece predispozicije od komsija(Srbije i Hrvatske) kad je fudbal u pitanju. ;)
Oni imaju bolje omladinske kampove,trenutno imaju mnogo bolji sistem,ne mogu reci "mnogo bolji",ali podosta bolji.Ali, ako na celo nase kuce fudbala dodju pravi ljudi, za 2-3 godine BiH bi postala prava fudbalska drzava.
I ponavljam jos jednom... Svima nama na licnim kartama,pasošima i ostalim dokumentima pise DRŽAVA - Bosna i Hercegovina. Stoga, zivimo za ovu drzavu, navijajmo za nju i za bolje sutra! Budimo ko jedno,a ne 3 covjeka u jednom!!! Izvinjavam se za ovaj podugacak post,ali sam osjecao potrebu da ga napisem.
Imaš bujnu maštu :shock:

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 25 mar 2011, 19:58

Dabar je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Bosnjaci su sve vrijeme bili za neki dogovor,nesto da se uspostavi..
Imaš bujnu maštu :shock:
Ne,nego ima zdravo razmisljanje
RIP SALE VILENJAK

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 mar 2011, 23:05

Evo pitanja za Škoru.

Zašto bi nekad slavni klubovi tipa Velež morali dominirati ligom? Dominirali li St Ettiene Francuskom? Liverpool Engleskom? Juve Italijom?
Kako je Široki nepostojeća ekipa, Zrinjski? Ljudi ulažu i imaju rezultate.
Kako će Sarajevo doći na vrh i biti najjači ako dođu novi ljudi u Savez?
I na kraju, po čemu to ti vidiš veće predispozicije u BiH nego u Hrvatskoj i Srbiji?
Hayley <3

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 mar 2011, 23:07

badblueboylivno je napisao/la:Evo pitanja za Škoru.

Zašto bi nekad slavni klubovi tipa Velež morali dominirati ligom? Dominirali li St Ettiene Francuskom? Liverpool Engleskom? Juve Italijom?
I na kraju, po čemu to ti vidiš veće predispozicije u BiH nego u Hrvatskoj i Srbiji?

pogledaj mjesta rodjenja vecine igraca i jedne i druge reprezentacije
Thomas Müller - Fußballgott

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 26 mar 2011, 08:24

Odlična pjesma, poslušajte. ;)
[youtube][/youtube]
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 26 mar 2011, 09:21

Suspenzija ? = Med i Grožde! ... :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2011, 09:30

Jest to za klubove je malo cudan argument i trebali bi ga prestati koristiti jer nece ih niko ozbiljno shvatati.
Neka dominira onaj ko najbolje i najozbiljnije radi, nema tu neke vise matematike. Od stare slave se ne zivi. Nije Zeljo osvojio titulu prosle godine zato jer su, sta ja znam, igrali polufinale kupa Uefa prije 25 godina nego zbog toga sto su najozbiljnije radili tokom prosle (i predprosle) sezone.

Sto se tice ostalog, znamo da se politika umjesala u nas sport. Isto kao i u drzavi u cjelini, neki politicari blokiraju i koce svaki napredak, a njihovi ljudi u sportskim savezima slijede iste upute. To je zalosno. Pogotovo zbog toga sto znamo da koliko god pokusavali nece uspjeti rasturiti drzavu i samo gubimo vrijeme na te gluposti. Mnogo vece face su pokusali to sto oni hoce pa su polomili zube.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 26 mar 2011, 16:33

1.Dobro je jedan momak rekao koji post iznad, da je vise dosta gledanja tradicija i sl,mene je "malo ponijelo" jer me bole neke stvari kad vidim i zato se odmah iznerviram,i pitam se - "gdje ste vi do sad bili?".
Ne mozes porediti klubove Evrope sa nama,kod njih se ne osvajaju titule politicki, vec ko zasluzi taj i osvoji.
2.To su klubovi bez ikakve tradicije,klubovi nastali u 21.stoljecu.Manimo tradiciju, pa svi se normalni zapitaju,otkud S.Brijegu i Zrinjskom pare? Odakle? Da ih mozda nije Abramovic kupio? Joj mene budale,nije Abramovic,nego garant neki Sheik El-Bin Araaz Lopovundi. Modrica osvoji titulu,znamo svi kako osvoji i za sezonu-dvije ispadne.Ti poredis lige Evrope sa nama,nek Lille osvoji Francusku ligu i nek ispadne za godinu-dvije,ne budi smijesan.
3.Dosli bi normalni ljudi(barem se ja nadam), bilo bi vise realnosti, ne bi neki Bevanda odlucivao o svemu i svacemu, ili Iljo,Bogdan ili onaj mazlum Colakovic.Nebi jedan Brkovic bio najbolji igrac PLBiH i sl, vjerovatno bi i stadioni bili puniji,a znamo svi kako Kosevo,BP,Grbavica izgledaju kad su puni ;)
4.Dosta toga ti je rekao momak koji post iznad kao odgovor na ovo pitanje, znas vjerovatno da BiH ima mnogo vise dijaspore, da imamo gradove kao sto su SA,ZE,TZ,BL,Mostar,Bihac i mnogi drugi.
"Samo" da se kockice fino posloze. ;)
NON MOLLARE MAI

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 26 mar 2011, 17:12

Bola nije im ovo Norveska da ih zene cuvaju :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 mar 2011, 17:46

DdIiNnOo je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Epravo mi jvalja rođak koji je maloprije došao iz Njemačke na utakmicu sa FANATICOSIMA da će utakmica trajati samo 10minuta jer su se Fanaticosi organizovali da naprave neko sranje :x :x

Dokle VIŠE GUBARI ONI MRTVI ! NIŠTA NEĆETE STIM POSTIĆ ! :evil:
Ma mogu samo po picci dobiti i od murije , a Bogami i raje ... Kad su tako zajebani nek idu pred savez i nek im hebu keve !!!!!!

Bili su ljudi pred savezom, a gdje si ti, ja i peti-deveti...
Da nas je bio vise mozda bi mogli nesto i uradit', a ne ovako svi nesto pricaju ispred tastature.
Cekaju svi da nesto fanaticosi urade.
Momci kad nesto pokusaju, ovo boldovano im se pripise, kao: jesu zajebani, pizde, ovo ono :?
Ne valja kad nesto urade, ne valja kad nista ne urade, pa ko bi vam ugodio :?
Da je Bog dao, vise momaka kao sto su oni, a manje ovih placko-pichki za tastaturama, sve bi bilo lakse.
Momcima svaka cast. Jedna od svijetlih tacaka, ovog naseg napacanog drustva.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 26 mar 2011, 18:00

Mosor1 je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:

1.Dobro je jedan momak rekao koji post iznad, da je vise dosta gledanja tradicija i sl,mene je "malo ponijelo" jer me bole neke stvari kad vidim i zato se odmah iznerviram,i pitam se - "gdje ste vi do sad bili?".
Ne mozes porediti klubove Evrope sa nama,kod njih se ne osvajaju titule politicki, vec ko zasluzi taj i osvoji.
2.To su klubovi bez ikakve tradicije,klubovi nastali u 21.stoljecu.Manimo tradiciju, pa svi se normalni zapitaju,otkud S.Brijegu i Zrinjskom pare? Odakle? Da ih mozda nije Abramovic kupio? Joj mene budale,nije Abramovic,nego garant neki Sheik El-Bin Araaz Lopovundi. Modrica osvoji titulu,znamo svi kako osvoji i za sezonu-dvije ispadne.Ti poredis lige Evrope sa nama,nek Lille osvoji Francusku ligu i nek ispadne za godinu-dvije,ne budi smijesan.
3.Dosli bi normalni ljudi(barem se ja nadam), bilo bi vise realnosti, ne bi neki Bevanda odlucivao o svemu i svacemu, ili Iljo,Bogdan ili onaj mazlum Colakovic.Nebi jedan Brkovic bio najbolji igrac PLBiH i sl, vjerovatno bi i stadioni bili puniji,a znamo svi kako Kosevo,BP,Grbavica izgledaju kad su puni ;)
4.Dosta toga ti je rekao momak koji post iznad kao odgovor na ovo pitanje, znas vjerovatno da BiH ima mnogo vise dijaspore, da imamo gradove kao sto su SA,ZE,TZ,BL,Mostar,Bihac i mnogi drugi.
"Samo" da se kockice fino posloze. ;)
Gdje je Olimpik do sada bio.Po tvom,trebao bi se ugasiti i pustiti vas da budete ispred.Osvojio je Nantes Fransusku ligu i eno ga sad u drugoj.Neki su osvajali i Ligu prvaka pa ih sada nema nigdje!!!
Ja ti predlazem da nesto pojedes popijes i malo se smiris.Po tvojim postovima bih rekao da nisi nikada izasao iz svog VELIKOG grada.Nemoj biti glup,al ako i jesi promisli nekad malo prije nego post napises!!! ;) ;) ;)
Nek si ti to primjetio,mada sam to i ispravio, a nek nisi skont'o sustinu posta. Ziv ti meni bio ;)
NON MOLLARE MAI

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 26 mar 2011, 21:33

Razum mora preovladati i politicari u Savezu moraju shvatiti da politici nije mjesto u sportu! Bevanda i RS,shvatite da politika ne smije unistiti sport u ovoj drzavi! Bevanda odgovoran si ako nas suspenduju,shvati to i ne dozvoli da ispadnes dozivotni grobar sporta u BIH,RS i Dodik shvatite da politika ne smije biti u sportu,samo tako nasi sportisti ,gradovi i klubovi mogu na najljepsi nacin promovisati nase sredine iz kojih dolazimo,nasu drzavu!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 mar 2011, 21:34

Savez,odgovorni ste,ako nas suspenduju do kraja zivota cete nositi mrlju u svojoj savjesti! ne dozvolite da budete zivotinje,ne dozvolite da unistite sport u ovoj drzavi! u Savezu ste da budete od koristi reprezentaciji a ne da je unistite!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 mar 2011, 21:41

Nista protesti. Pustite da se ova gamad suspenduje i onda da svi ustanemo na noge da se formira novi savez do juna. 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 23:16

Yebo im sve ako ne usvoje. Gdje ce tacno bit ovaj sastanak?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2011, 23:34

Cartman je napisao/la:Yebo im sve ako ne usvoje. Gdje ce tacno bit ovaj sastanak?
Trebao bi da bude u zgradi saveza u Sarajevu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 26 mar 2011, 23:36

Bilal je napisao/la:Nista protesti. Pustite da se ova gamad suspenduje i onda da svi ustanemo na noge da se formira novi savez do juna. 8-)
Ako ne usvoje savez,ce biti suspendovan na 5 godina.Tacnije do 1 aprila 2016

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 mar 2011, 23:40

Eh, sad. :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 16 gostiju.