Po 100x dokazao ljubav. Jos iz sirokog dosao
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje će veći merak nego pehar podići na najomraženijem stadionu,ali debili sve pokvare.Sretno momcima večeras i da donesu pehar u Sarajevo a sve kojim se to ne sviđa nabijem na k....,ima druga strana Miljacke pa neka uživaju

-
- Kontakt:
Jos samo ovo da natipkam.
Zoran Zekic kaze nije on dovodio igrace, ali je odobravao , sto ti dodje na isto. Nikad manje dovedenih panjeva, a nikad vise
pehova sa poredama. Izbaci iz Barse trojicu, a ne od 3- do 5 ponajboljih iz FKS. I kao takav osakacen dobijes Zrinjski, Borac,
Zelju i poqisas SB u Kupu. U mojim ocima nikad bolji trener od 1996 g. Kombinovao, jer je morao, pa i ovu zadnju.
Zna covjek prioritete, a i zelje Kluba. Kup jos nije osvojen, ali ce biti u vitrinama najveceg Kluba danas u dragoj nam BiH. ABd.

Zoran Zekic kaze nije on dovodio igrace, ali je odobravao , sto ti dodje na isto. Nikad manje dovedenih panjeva, a nikad vise
pehova sa poredama. Izbaci iz Barse trojicu, a ne od 3- do 5 ponajboljih iz FKS. I kao takav osakacen dobijes Zrinjski, Borac,
Zelju i poqisas SB u Kupu. U mojim ocima nikad bolji trener od 1996 g. Kombinovao, jer je morao, pa i ovu zadnju.
Zna covjek prioritete, a i zelje Kluba. Kup jos nije osvojen, ali ce biti u vitrinama najveceg Kluba danas u dragoj nam BiH. ABd.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne znam koliko se ko sjeca ali 17.5.2005 smo osvojili kup protiv istog protivnika, I tad nas je sudija klao na Kosevu u revansu I kako je dobar dernek na stadionu bio poslije tekme. Koliko smo stabilniji I jaci kao klub nego tada, naravno da smo trn u oku svima.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Vcrs aBd kad osvojimo kup treba covjeku pruziti podrsku da zna da vecina zeli njegov ostanak. Nevjerovatno kako sami sebi znamo zabiti autogol glupostima. Zekic je trenercina i ne kenjajte vise napokon ubodemo trenera i vi bi opet da lutamo godinama za novim. FUj.
-
- Kontakt:
Brat i ljudina,kad bez interesannekog volis
A jel to onda kad su sudiju zamjenili na poluvremenuHZSydney je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:34Ne znam koliko se ko sjeca ali 17.5.2005 smo osvojili kup protiv istog protivnika, I tad nas je sudija klao na Kosevu u revansu I kako je dobar dernek na stadionu bio poslije tekme. Koliko smo stabilniji I jaci kao klub nego tada, naravno da smo trn u oku svima.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bipolarni, Hz (koje branis i zastupas) su rekle da ZZ ima podrsku ?! Sta je sa glavom ?!Antikloc je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:20Cestitke forumasima,zaspinovali ste do neba. Zahvaljujuci pomalo nespretno srocenom saopstenju HZ ,okrenuli ste pricu protiv HZ a nije HZ uopste problem u svemu ovome. Problem je Zoran Zekic.
Prije utakmice i bez saopstenja ,krenula je prica da je namjesteno i od dusmana sa periferije grada ,kao i od nekih 'unutrasnjih' izvora.
Tu je pricu trebalo sasjeci i dokazati da je laz i kleveta. A dokazati se moglo samo pobjedom nad Sirokim. Subotnja utakmica je odlucivala o trecem mjestu u prvenstvu,zbog zalosnih okolnosti,inace nam je jako bitna a osim toga zbog kleveta i ogovaranja koje su vec uveliko kruzile,ta utakmica nam je branila obraz i cast. Ta se tekma morala pobijediti,makar svi izginuli.
I onda ona nedojebana pizdetina od covjeka-Zoran Zekic izvede treci tim. Sto je samo pokazatelj ,da taj lik nema nikakvog osjecaja za Sarajevo i klub i grad i da je zalutao u trenerski posao. Nas treci tim se tesko moze nositi sa Sirokim,sto je svakom laiku jasno ali nije 'trenerskom magu' sa hrvatskog biroa za nezaposlene. Znaci za sve price o prodaji i namjestanju nisu krive HZ ,nego Zoran Zekic. On nas je svojom gluposcu i nesposobnoscu uvalio u ovo,uprljao nam obraz za vjeke vjekova. Treba ga sutati nogom u smrdljivo dupe,sve do PM odakle je na nazalost izlijegao.
Sad ako je pizda izjavila da preuzime odgovornost,za to valjda imaju i posljedice a to je vec pomenuto tjeranje u PM.
P.S. Sad ce neka od legendi pa ce bit kafica i dres free !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Osttribine
- Kontakt:
Sve i da jeste ovako a nije jer sam svaku domacu utakmicu tamo, nije Istok taj koji je javno prozvao sopstveni klub za namjestanje utakmica i Kupa sa ŠB nego sjeverna tribina i nasa najvatrenija navijacka grupa Hz. Mada tako nakon utakmice nije bilo, cak su igraci i ss podrsku dobili, ali onda nekoliko sati poslije izaslo je famozno saopstenje koje nas je pokopalo za narednih 50 godina. Niti jednu titulu, trofej koju osvojimo u narednom periodu navijaci ostalih klubova nam nece "priznati" jer ce reci ma kakvi vi, sami sebe prozivate za namjestanje. Usput budi receno ta tribina koju prozivas je obicno i najbrojnija na svim utakmicama naseg kluba izuzev evropskih utakmica.Manuel je napisao/la: ↑14 maj 2025, 15:21Niko nema toliko dusmana koji govore da vole ovaj klub a jedva cekaju neko posrtanje da popljuju sve zivo.
Finale kupa nema nas ni 10 hiljada a da ne kazem sta se sve poslije pricalo.Zavrsila tekma haman niko nije ostao na istoku da cestita igracima a sad poslije poraza vecina ostade da psuju sve zivo.Ne treba nama niko.Dovoljni smo sami sebi.
Sretno nasem klubu i pravim istinskim navijacima bez interesa veceras da osvojimo taj trofej koji ce nam donijeti izjednacenje po broju osvojenih trofeja sa Zeljeznicarem, a ostali koji ne zele da slave nadam se da ce ostati dosljedni pa da nece doci ni na nastup u Evropi ako ga samo preko Kupa ostvarimo jer eto tvrde da je namjesten.
Sretno FK SARAJEVO !!!
Pa kako je on kriv, kad su mu dali podrsku oni ciji stav suptilno zastupas...mma_hz je napisao/la: ↑14 maj 2025, 11:42Nema brate nikakve pozadine Bgm.Kazem ti ne zelim da Zekic ode.Ne zelim da Mirvic ode to nikako.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 maj 2025, 11:39sta je pozadina brate, vidim da guras u tom pravcu?
Al brate pobogu vise 300 stranica o tome kako je Zekic uvrijedjen,povrijedjen a on je sve zasro sa sastavom.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Bas ta...nikad necu zaboraviti Dzakmic (iliti DzaMkic sto bi reko' Noka na stadionu) ide Sam 2 puta na golmana I umjesto da rijesi utakmicu oni izjednace, dobijemo crveni I do kraja drama - standardno za nasAVNOJ je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:41A jel to onda kad su sudiju zamjenili na poluvremenuHZSydney je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:34Ne znam koliko se ko sjeca ali 17.5.2005 smo osvojili kup protiv istog protivnika, I tad nas je sudija klao na Kosevu u revansu I kako je dobar dernek na stadionu bio poslije tekme. Koliko smo stabilniji I jaci kao klub nego tada, naravno da smo trn u oku svima.![]()
- siroliver69
- Kontakt:
Idemo momci i Zoka veceras po pehar! Idemo uprkos balavim, mentalnim invalidima. Slavit cu ovaj trofej više nego i jedan do sada!
Ima nas koji shvatamo. Hajdeeee!!!!
-
- Kontakt:
Prva u SB , pobjeda 0:1(Obuca) i onda Kosevo 1:1 tesko, ali bas frka. 2-3 crvena bila . PelakHZSydney je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:57Bas ta...nikad necu zaboraviti Dzakmic (iliti DzaMkic sto bi reko' Noka na stadionu) ide Sam 2 puta na golmana I umjesto da rijesi utakmicu oni izjednace, dobijemo crveni I do kraja drama - standardno za nasAVNOJ je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:41A jel to onda kad su sudiju zamjenili na poluvremenuHZSydney je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:34Ne znam koliko se ko sjeca ali 17.5.2005 smo osvojili kup protiv istog protivnika, I tad nas je sudija klao na Kosevu u revansu I kako je dobar dernek na stadionu bio poslije tekme. Koliko smo stabilniji I jaci kao klub nego tada, naravno da smo trn u oku svima.![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.

Bas Tako a zadnja dva finala s istima rjesavamo 3-4:0 I opet nadjemo nesto da sebi ogadimo. Znas nas...j..o nasSamozdravlje je napisao/la: ↑14 maj 2025, 17:02Prva u SB , pobjeda 0:1(Obuca) i onda Kosevo 1:1 tesko, ali bas frka. 2-3 crvena bila . PelakTa je bila ?

siroliver69 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 17:00Idemo momci i Zoka veceras po pehar! Idemo uprkos balavim, mentalnim invalidima. Slavit cu ovaj trofej više nego i jedan do sada!

Jest, jest Pelak je sve počeoSamozdravlje je napisao/la: ↑14 maj 2025, 17:02Prva u SB , pobjeda 0:1(Obuca) i onda Kosevo 1:1 tesko, ali bas frka. 2-3 crvena bila . PelakTa je bila ?

Raja misli da je sve počelo 2009.
Neka si se vratio na temu, uredeš post milina čitati. Svaka čast.
Zahvaljuči onome ko je napisao ono postati će mo ponosni vlasnici
- Korona titule
- Namještenog kupa
Bravo

.
- Korona titule
- Namještenog kupa
Bravo
- luckystrike
- Kontakt:
Bordo nacijo, u sreći i veselju i sa najmilijim da proslavite novi trofej, akoBogda!
Nek' se pjeva, neka zvone zvona,
Sarajevo ime šampiona...
Sarajevo ime šampiona...
Koliko kafa trebam večeras ponijeti.luckystrike je napisao/la: ↑14 maj 2025, 17:44Bordo nacijo, u sreći i veselju i sa najmilijim da proslavite novi trofej, akoBogda!
Sarajevo ime šampiona...

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne pišem više od 3 godine, al sve pratim i nerviram se.
KUP JE NAŠ - POŠTENO I ZASLUŽENO, SVIM OSTALIM Y.E.B.€M MAJKU!
Oštro osuđujem saopštenje Hordi - brzopleto, naivno i nepromišljeno.
Savez nas konstantno yebe zadnjih 5 godina, omalovažavaju nas, na zdrave oči nas kradu, rade s nama šta hoće, pišaju nas po glavi, smiju nam se u lice - mi bošnjaci, naj.gl.uplji narod na planeti, malo se naljutimo i zaboravimo to kroz 2 dana jer imamo pamćenje ko ribice, i što je najgore - uvijek nakon toga tražimo krivce u svojim redovima i koljemo se međusobno.
U objavi Hordi "trofej unaprijed dogovoren", ne inicira da je bilo šta namješteno ili pušteno. Srbi i hrvati uzimaju titule preko svojih uticaja u savezu jer su tu pare, uzimaju je preko nas jer nas na svakoj utakmici kad treba - pokradu. Ušutkaju nas tako što odluče da nas neće pokrast u kupu i tako puste da kvalitet prođe i osvoji - a kvalitet smo mi. To možemo nazvat "UNAPRIJED DOGOVOREN TROFEJ" jer srbi i hrvati puste da najbolji osvoji kup - FK SARAJEVO, jer ih zanima titula i pare, kup im nije puno važan, yebe se njima za trofej.
Mi moramo biti ljuti na ljude u klubu i sami na sebe jer im dopuštamo da nas pišaju i rade s nama šta hoće a mi se zadovoljimo mrvicama (iako za mene kup nije mrvica) al bio bi da se borimo, da svoja prava štitimo i da pravdu guramo 24/7 jer bi u tom slučaju imali još par titula, par grupnih faza, par kupova i ubjedljivo bi bili najuspješniji i najpopularniji klub u državi.
TRENER - ZORAN ZEKIĆ
Zekić mora ostati. Zekić je i u toj sramotnoj objavi Hordi dobio podršku. Zekić je jedan od krivaca zbog svih ovih dešavanja što je izveo drugu postavu iako nije smio. Prednost od 4:0 i sa igračem manje ne smijemo i nećemo ispustiti u revanšu, al uvijek treba biti oprezan. I ako je opravdanje "čuvanje igrača", nije ih ni lištica čuvala, potrošnja je jednaka kao i naša. Velika kritika Zekiću koji je svoju grešku i priznao. Zekić ako klub želi da on ostane, ne smije biti ona stvar i otići zbog ovog, izdao bi sve nas. Dobio je podršku i u ovoj sramotnoj izjavi Hordi, niko ga nije okrivio za bilo šta negativno. ZEKIĆU NE SMIJEMO DATI DA ODE, MORA OSTATI I ISKUPITI SE U NAREDNOJ SEZONI ZA OVU VELIKU GREŠKU SA DRUGOM POSTAVOM PROTIV lištice.
Mi se ne smijemo postaviti da smo bilo šta loše uradili prema njemu, moramo ga ucijenit da ostane. Dobio je podršku, niko mu ništa nečasno nije pripisao, skandira mu se pozitivno, svi ga poštuju. Više je on dužan nama nego mi njemu. A on nama treba i sljedeću sezonu tu.
Najviše sam kivan na klub i na nas navijače što dopuštamo da nas konstantno gaze i nikakav otpor ne pružamo i nikakvu borbu ne vodimo, jer smo naj.gl.uplji narod, naivan, zadovoljavamo se sa sitnicama, brzo sve zaboravimo. A da smo samo malo pametniji, možemo se izboriti i sa time, imamo sami kapacitet, al nemamo mozak, to je najveći problem. O tome, u narednom postu, halalite što oduži.
JOŠ JEDNOM, KUP JE NAŠ!
KUP JE NAŠ - POŠTENO I ZASLUŽENO, SVIM OSTALIM Y.E.B.€M MAJKU!
Oštro osuđujem saopštenje Hordi - brzopleto, naivno i nepromišljeno.
Savez nas konstantno yebe zadnjih 5 godina, omalovažavaju nas, na zdrave oči nas kradu, rade s nama šta hoće, pišaju nas po glavi, smiju nam se u lice - mi bošnjaci, naj.gl.uplji narod na planeti, malo se naljutimo i zaboravimo to kroz 2 dana jer imamo pamćenje ko ribice, i što je najgore - uvijek nakon toga tražimo krivce u svojim redovima i koljemo se međusobno.
U objavi Hordi "trofej unaprijed dogovoren", ne inicira da je bilo šta namješteno ili pušteno. Srbi i hrvati uzimaju titule preko svojih uticaja u savezu jer su tu pare, uzimaju je preko nas jer nas na svakoj utakmici kad treba - pokradu. Ušutkaju nas tako što odluče da nas neće pokrast u kupu i tako puste da kvalitet prođe i osvoji - a kvalitet smo mi. To možemo nazvat "UNAPRIJED DOGOVOREN TROFEJ" jer srbi i hrvati puste da najbolji osvoji kup - FK SARAJEVO, jer ih zanima titula i pare, kup im nije puno važan, yebe se njima za trofej.
Mi moramo biti ljuti na ljude u klubu i sami na sebe jer im dopuštamo da nas pišaju i rade s nama šta hoće a mi se zadovoljimo mrvicama (iako za mene kup nije mrvica) al bio bi da se borimo, da svoja prava štitimo i da pravdu guramo 24/7 jer bi u tom slučaju imali još par titula, par grupnih faza, par kupova i ubjedljivo bi bili najuspješniji i najpopularniji klub u državi.
TRENER - ZORAN ZEKIĆ
Zekić mora ostati. Zekić je i u toj sramotnoj objavi Hordi dobio podršku. Zekić je jedan od krivaca zbog svih ovih dešavanja što je izveo drugu postavu iako nije smio. Prednost od 4:0 i sa igračem manje ne smijemo i nećemo ispustiti u revanšu, al uvijek treba biti oprezan. I ako je opravdanje "čuvanje igrača", nije ih ni lištica čuvala, potrošnja je jednaka kao i naša. Velika kritika Zekiću koji je svoju grešku i priznao. Zekić ako klub želi da on ostane, ne smije biti ona stvar i otići zbog ovog, izdao bi sve nas. Dobio je podršku i u ovoj sramotnoj izjavi Hordi, niko ga nije okrivio za bilo šta negativno. ZEKIĆU NE SMIJEMO DATI DA ODE, MORA OSTATI I ISKUPITI SE U NAREDNOJ SEZONI ZA OVU VELIKU GREŠKU SA DRUGOM POSTAVOM PROTIV lištice.
Mi se ne smijemo postaviti da smo bilo šta loše uradili prema njemu, moramo ga ucijenit da ostane. Dobio je podršku, niko mu ništa nečasno nije pripisao, skandira mu se pozitivno, svi ga poštuju. Više je on dužan nama nego mi njemu. A on nama treba i sljedeću sezonu tu.
Najviše sam kivan na klub i na nas navijače što dopuštamo da nas konstantno gaze i nikakav otpor ne pružamo i nikakvu borbu ne vodimo, jer smo naj.gl.uplji narod, naivan, zadovoljavamo se sa sitnicama, brzo sve zaboravimo. A da smo samo malo pametniji, možemo se izboriti i sa time, imamo sami kapacitet, al nemamo mozak, to je najveći problem. O tome, u narednom postu, halalite što oduži.
JOŠ JEDNOM, KUP JE NAŠ!
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 maj 2025, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, zagorski i 23 gosta.