Ako imaju obraza neće ni doći na utakmicuMokraKifla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:13Izvizdat sjever za ovo protiv RadnikaBegovicRamiz je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:59isto oca mimosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:30Ja sta uradise jbte dan,prvi put u mom zivotu da nemam volju gledat tekmu,slaviti bilo sta,svaka vam cast,evo cijel zivot mi niko volju nije mogao ubit.
glup osjecaj do bola al yebajiga
idemo dobiti listicu i nek se puse
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveruAnex je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:50Ako imaju obraza neće ni doći na utakmicuMokraKifla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:13Izvizdat sjever za ovo protiv RadnikaBegovicRamiz je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:59
isto oca mi
glup osjecaj do bola al yebajiga
idemo dobiti listicu i nek se puse
-
- Kontakt:
Istog sam misljenja.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Ali su zasrali opasno
Ovakvi nam ne trebaju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Ovaj potez je skoro u rangu da su izgubili sve transparente. Jer su ovim potezom izgubili svoj identitet. Identitet koji su gradile desetine generacija hordi prije njih.
- FKS -
Jeste brate,duša me zaboli kad pogledam prazan sjever na evro tekmi,ipak je nas većina mladost provela tu,ali ovo što su sad uradili je sramota neviđena,boga molim da se nekako popegla i da sve bude ok ali ne znam kakoTatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
-
- Kontakt:
Rogic, Mujkic, Soldo, Kyeremeh, Jovic, Pavicic, Jatta, Beganovic, Bubanja, Paskalev, Kupresak.
Sarajeva mi smo navijači,
Bordo, bordo od sudbine jači!
Bordo, bordo od sudbine jači!
- robertkosar
- Kontakt:

Nemoze se sva raja sa sjevera optuzivat, to je par likova koji vode navijacku skupinu. Srami te se glavni bosovi HZ.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Meni je bezveze i kad nije nadkriveno, a i djeca se ne mogu povest, posebno kad je kisa...Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ajmooo 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Ako SB osvoji kup,jel namjesteno onda ono u ligi?
-
- Kontakt:
Ovo ce im biti 3 bojkot u nekoliko godina. Nek se gone ali vodstvo grupe trebaju preuzeti momci stariji i ozbiljniji a neka balavurdijarobertkosar je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:14Nisu svi momci sa sjevera krivi za ovu sramotu
Riba smrdi od glave tako da je logicno da su glavni krivci vodstvo HZ.
Nemoze se sva raja sa sjevera optuzivat, to je par likova koji vode navijacku skupinu. Srami te se glavni bosovi HZ.![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Idemo sefe i momci jako večeras.
-
- Kontakt:
Pa i to je veliki problem. Ja ne vodim djecu kad najave kisu. Mnogi tako, to znam po svojoj raji. Automatski dobijes manju posjetu jer nemas jednu natkrivenu tribinu. A kod kona uskoro natkrivaju i cetvrtu tribinu. Jednostavno nema to logike ali tako je sve kod nasNazorUso je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:17Meni je bezveze i kad nije nadkriveno, a i djeca se ne mogu povest, posebno kad je kisa...Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:54Kad nema hordi bezveze sve, vidio si evropske utakmice prosle i pretprosle godine. Nadam se da ce horde uvijek biti tu na sjeveru
Ovde da se nije zakuhalo na relaciji HZ - uprava, sad bi vas 70% aktivnih na forumu kenjalo o tome kako Zekić veze nema i ponovo eksperimentiše bez špica. Sramota vas je i čitati zadnjih dana, a kamoli ulaziti u rasprave.
Hajdeeeeeeeeeeeee

Igraj bordo bijeli
Kup je nas
Kup je nas

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Kockoglavi
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase.
Ko je nasa ljubav Bosna Bosna.
Ko je nasa ljubav Bosna Bosna.
Neko link?
Idemoooooooo
P.S.Bravo BOSNAAAAAAA!!!
P.S.Bravo BOSNAAAAAAA!!!
- MokraKifla
- Kontakt:
Igraj bordo bijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.