Premijer liga BiH - aktuelno

mma_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2025, 10:39

Vrijeme nam istice tik tak tik tak :urnebes: :urnebes:

E cuj 5:0 poluvrijeme :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 20 apr 2025, 10:40

E cuj jufkica , mi kad zijanimo se poklopimo i ne javljamo?
:rol: :rol: :rol: :bow:

Bas tad najvise cekate nasu tekmu da izgubimo, da bi nastavili ovde pisati ..
Ko o cemu, bordo kuya o postenju

Kaze Zekic u Dzeti pozadi je neiskusan
:rol: LJUDI JEDU PITU POSLIJE TEKME ZAJEDNO :rol:

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 20 apr 2025, 10:42

Mi Bošnjaci smo toliko jadni i poniženi, da u ovom trenutku sve zavisi od Hrvata tj. od hrvatske politike i do kada ce oni moci prihvatati realnost, da ni Zrinjski vise nema tolike sanse za titulu, a nece ih imati ni narednih godina ako ovako vico nastavi da krade. Tek eventualno s njima bi se mogao očekivati neki ozbiljniji bojkot ili dizanje glasa protiv ovoga svega.

Naravno i Zrinjski je zasticen, ali protiv borca se u sustini ne može igrati.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 20 apr 2025, 10:42

b00t je napisao/la:
20 apr 2025, 09:57
HyperOS je napisao/la:
20 apr 2025, 09:55
b00t je napisao/la:
20 apr 2025, 09:51

rece hordaska picka koja mora sutit i primati :D
Rece gospodin koji dize glas
haj malo smanji pisanje s 2-3 racuna ;D
Gospodin a jos i vidovit :tokralju:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 apr 2025, 10:45

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 10:35
NajvecaRadosti je napisao/la:
20 apr 2025, 09:49
Na stranu fore i zayebancije meni nikad nece bit jasno kako vas nije stid,barem malo.Pa yebote mi kad zijanimo poklopimo se i sutimo.Vama jucer ljudi za 40 minuta 5 komada slozili i stali,i takvi u drugom poluvremenu stvorili 2-3 100% sanse znaci mogli ste Atalantu doziviti protiv Zrinjskog da su htjeli,uveli neke juniore protiv vas sto se radi protiv ekipa koje su ispale iz lige,juniori vas drze u ševi.Pehara niste osvojili ni sam ne znas koliko i vama najveca briga Sarajevo koje je napravilo nesto sto vi za 5 zivota ne bi mogli a to je vratit se i okrenut Zrinjski u Mostaru i Borac u Banja Luci.Malo se pobrinite o sebi,ako nemate nesto korisno za napisati vjeruj da vam nije ni mjesto ni vrijeme da nas nesto sprdate pogotovo jer uskoro ide derbi a niste bas u zavidnom polozaju.

Malo respekta za klub o kojem vam ovisi Evropa i dalji tok funkcionisanja vaseg kluba.

Ovo je problem, što ti i ogromna većina vas ne shvatate poentu. Utrpala je nama i Sloga četiri komada za 60 minuta pa nikom ništa.

Poenta je da pored Borca, jedini klub koji ima koristi od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo. Dok sa druge strane taj isti klub vodi neku kvazi-borbu protiv saveza da bi se oprao pred navijačima.

O korona tituli je sve već rečeno. Dali su vam kup 2021. godine, daće vam ga i ove godine. Jasno je i tebi i meni da su vam dali kup za tri boda sinoć. Tri boda koja će im vjerovatno donijeti titulu.

Završavaju vam pozive u reprezentaciju po ustaljenoj matrici - igrač se proglasi projektom, odmah slijedi poziv u reprezentaciju. Danas taj projekat i reprezentativac igra petu ligu Francuske.

Borcu treba odgoda, utakmica se odgodi, gdje ste vi u prvom dijelu sezone bacali drvlje i kamenje jer je posljednje kolo odgođeno, pa ste se onda ušutili kao pizde kad se i ta proljetna odgodila. Klub se oglasi sa nekom lošom forom i onda im svi kličete kao jeste im ga šuknuli, a sve smišljeno i planski.

Da sumiram, jedini klub koji je imao direktnu korist od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo, titulama, kupovima i transferima.

E za ovo se treba poklopiti po ušima i začepiti.
A jel ti mislis da nas je Borac prosao u kupu da smo mogli nesto uraditi sinoc i da ih je brinulo hoce li Sarajeva dobiti kuci uz sudjenje Kazlagica pa nam dali kup da osigraju 3 boda kuci?

Mi se za to odgodu ama bas ni 2% nismo pitali nit smo mogli.

Ovo vidite samo vi i to vas trojica i niko drugi.Budite ljudi jednom i cestitajte nekome na uspjehu.I vama pomazemo za mjesec.Znam da ste ljubomorni na nas narocito jer bi vas mogli prestici u peharima ali lagati i izmisljati gluposti iako vam nije strano sada prelazi granice.
Lupate gluposti bezveze bez ikakvog argumenta realnog i zato necu nastavljati dalje.Odo prosetati do poznate cevapdzinice jedne na peticu a trebao bi i ti.

Sto niste prosli Siroki pa da nam pokazete?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2025, 10:46

avalPacidoroP je napisao/la:
15 apr 2025, 20:05
Ali, nemojte u subotu pričati kako Jatta nije ni za Famosa, jer tako će i biti.. k'o što danas Kulašin četnik, Vuković, Savić,Despotović i komplet odbrana nisu izgledali kao profesionalni igrači.

Evo čovjek im je sve objasnio i najavio šta će se desiti juče, posebno za ovog malog Jattu, lako je bilo igrati utakmicu gdje je Borac igrao pod ručnom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2025, 10:52

20 apr 2025, 10:45
Ovo vidite samo vi i to vas trojica i niko drugi.Budite ljudi jednom i cestitajte nekome na uspjehu.I vama pomazemo za mjesec.Znam da ste ljubomorni na nas narocito jer bi vas mogli prestici u peharima ali lagati i izmisljati gluposti iako vam nije strano sada prelazi granice.
Lupate gluposti bezveze bez ikakvog argumenta realnog i zato necu nastavljati dalje.Odo prosetati do poznate cevapdzinice jedne na peticu a trebao bi i ti.

Čitaš li ti ovo što pišeš? Kakvom uspjehu? Šta ste vi to uspjeli? Jedan poklonjeni kup, jednu poklonjenu titulu, i evo jedno finale kupa - isto tako poklonjeno. Samo jedna titula je regularna, ona Husrefova.

Znaš li ti koliku cijenu ste vi platili za sve ovo? Pa neki drugi klub bi sa tolikim parama još prije 5-7 godina već postao Dinamo i igrao grupe svake godine.

Morate svhvatiti da u četiri sezone za šampionom zasostajete preko 100 bodova, a uložili sve više od svakog od njih, prvo od Zrinjskog pa onda od Borca.

Ispred nas ste velikih 15 bodova u te četiri godine. :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 20 apr 2025, 10:52

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 10:46
avalPacidoroP je napisao/la:
15 apr 2025, 20:05
Ali, nemojte u subotu pričati kako Jatta nije ni za Famosa, jer tako će i biti.. k'o što danas Kulašin četnik, Vuković, Savić,Despotović i komplet odbrana nisu izgledali kao profesionalni igrači.

Evo čovjek im je sve objasnio i najavio šta će se desiti juče, posebno za ovog malog Jattu, lako je bilo igrati utakmicu gdje je Borac igrao pod ručnom.
I Muftić je bio golman za reprezentacije sve dok Zrinjski na jednom poluvremenu nije podigao ručnu :kafa:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 20 apr 2025, 10:54

20 apr 2025, 10:37
KONTRASVIH je napisao/la:
20 apr 2025, 10:31
E zamisli napise finale se ne stima na penalima, a Borac im izveo srednjoskolce da ih pucaju :rol:
A sta da su zabili a iskusan igrac fulio?Znaci oni rekli dijetetu od 18 godina da mora fuliti i kako da fuli?

Ova tvoja prica bi mi imala smisla recimo da su tad Vranjes i Ziljkic fulali.
Vranjes je zamijenjen pred kraj jer je bio najbolji izvodjac penala u ekipi. Ziljkic nije ni bio u protokolu kao ni Zakaric.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 20 apr 2025, 10:55

svrakino1921 je napisao/la:
20 apr 2025, 09:56
slika

slika

slika

slika

slika

slika

GLAVU GORE
MI SMO UZ VAS
Ispravio dopunio sam ti to
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 20 apr 2025, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2025, 10:56

rishovski je napisao/la:
20 apr 2025, 10:52
I Muftić je bio golman za reprezentacije sve dok Zrinjski na jednom poluvremenu nije podigao ručnu :kafa:

Muftić je dobar golman i sigurno daleko najbolji u ligi u protekle dvije sezone. Naravno da će nesigurnost i amaterizam odbrane uticati i na njega u nekim utakmicama, nije baš lako igrati pod tolikim pritiskom kad znaš da će Zrinjski ili Sarajevo imati jedno 20 zicera u 4 utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 apr 2025, 10:58

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 10:52
20 apr 2025, 10:45

Čitaš li ti ovo što pišeš? Kakvom uspjehu? Šta ste vi to uspjeli? Jedan poklonjeni kup, jednu poklonjenu titulu, i evo jedno finale kupa - isto tako poklonjeno. Samo jedna titula je regularna, ona Husrefova.

Znaš li ti koliku cijenu ste vi platili za sve ovo? Pa neki drugi klub bi sa tolikim parama još prije 5-7 godina već postao Dinamo i igrao grupe svake godine.

Morate svhvatiti da u četiri sezone za šampionom zasostajete preko 100 bodova, a uložili sve više od svakog od njih, prvo od Zrinjskog pa onda od Borca.

Ispred nas ste velikih 15 bodova u te četiri godine. :rol:
Zaboravio si titulu 85' i to smo namjestili,za onu 67' ne znam nisam bio rodjen jos.Vi ste jedini posteni nase je sve nastimano,moze eto tješite se :thumbup:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 20 apr 2025, 11:02

Dugo nam pozivjeli predsjednice,bosnjacka komponento,Kazlagicu,Halkicu i slicni, u teskoj bolesti do kasne starosti :bih: :bih:

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 20 apr 2025, 11:05

Nevjerovatno kako prosječan navijač Željezničara ama baš sve što se desi njegovom klubu ili u ligi općenito uspije opravdati s ovim "Sarajevo više uložilo a nema (puno) bolje rezultate". To dođe kao paracetamol izgleda. Ne bi me iznenadilo da kada se kući sa ženom posvađaju potegnu džoker: "Al' ne kontaš ti bona, pa Sarajevo je više uložilo a nema rezultata..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2025, 11:06

20 apr 2025, 10:58
Zaboravio si titulu 85' i to smo namjestili,za onu 67' ne znam nisam bio rodjen jos.Vi ste jedini posteni nase je sve nastimano,moze eto tješite se :thumbup:

Pa vaš je igrač rekao da ste tu titulu namjestili, odnosno da je igrao dvije namještene utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 apr 2025, 11:07

Virtu4l je napisao/la:
20 apr 2025, 11:06
20 apr 2025, 10:58

Pa vaš je igrač rekao da ste tu titulu namjestili, odnosno da je igrao dvije namještene utakmice.
Ma bjezi druze vise :rol: :rol: :rol: :rol:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 20 apr 2025, 11:09

Ide priča o tome koliko bodova smo ostali iza prvaka. Ide priča o tome koliko smo para uložili (doduše, ta priča je počela par dana ranije).

Ide u krevet - razmišlja o Sarajevu. Budi se - razmišlja o Sarajevu.

Navijač Vase Crnog. :rol: :rol:
:pinokio:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 apr 2025, 11:11

Od Kazlagica, Borca, Vice i co. jedino smjesniji su forumasi i inace ljudi koji bacaju kletve.
Ono kad si toliko mali i nejak da ti je jedino ostalo proklinjati.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 20 apr 2025, 11:17

0 suteva u okvir gola , ali njih je sudija zayebo :rol: :bow:

Kaeee Zekic , uDzeti pozadi je neiskusan :bow:

Ovi vamo plakyyy, igraci zajedno jedu burek iza :rol: :bow:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 apr 2025, 11:20

Coricu ublehasu pogledaj kakvu je Edis ekipu imao bez priprema pa se nije zalio
Molim vas samo da ostane jos 7 dana
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Fudbalmozak2, riki46 i 26 gostiju.