E cuj 5:0 poluvrijeme

A jel ti mislis da nas je Borac prosao u kupu da smo mogli nesto uraditi sinoc i da ih je brinulo hoce li Sarajeva dobiti kuci uz sudjenje Kazlagica pa nam dali kup da osigraju 3 boda kuci?Virtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:35NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 09:49Na stranu fore i zayebancije meni nikad nece bit jasno kako vas nije stid,barem malo.Pa yebote mi kad zijanimo poklopimo se i sutimo.Vama jucer ljudi za 40 minuta 5 komada slozili i stali,i takvi u drugom poluvremenu stvorili 2-3 100% sanse znaci mogli ste Atalantu doziviti protiv Zrinjskog da su htjeli,uveli neke juniore protiv vas sto se radi protiv ekipa koje su ispale iz lige,juniori vas drze u ševi.Pehara niste osvojili ni sam ne znas koliko i vama najveca briga Sarajevo koje je napravilo nesto sto vi za 5 zivota ne bi mogli a to je vratit se i okrenut Zrinjski u Mostaru i Borac u Banja Luci.Malo se pobrinite o sebi,ako nemate nesto korisno za napisati vjeruj da vam nije ni mjesto ni vrijeme da nas nesto sprdate pogotovo jer uskoro ide derbi a niste bas u zavidnom polozaju.
Malo respekta za klub o kojem vam ovisi Evropa i dalji tok funkcionisanja vaseg kluba.
Ovo je problem, što ti i ogromna većina vas ne shvatate poentu. Utrpala je nama i Sloga četiri komada za 60 minuta pa nikom ništa.
Poenta je da pored Borca, jedini klub koji ima koristi od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo. Dok sa druge strane taj isti klub vodi neku kvazi-borbu protiv saveza da bi se oprao pred navijačima.
O korona tituli je sve već rečeno. Dali su vam kup 2021. godine, daće vam ga i ove godine. Jasno je i tebi i meni da su vam dali kup za tri boda sinoć. Tri boda koja će im vjerovatno donijeti titulu.
Završavaju vam pozive u reprezentaciju po ustaljenoj matrici - igrač se proglasi projektom, odmah slijedi poziv u reprezentaciju. Danas taj projekat i reprezentativac igra petu ligu Francuske.
Borcu treba odgoda, utakmica se odgodi, gdje ste vi u prvom dijelu sezone bacali drvlje i kamenje jer je posljednje kolo odgođeno, pa ste se onda ušutili kao pizde kad se i ta proljetna odgodila. Klub se oglasi sa nekom lošom forom i onda im svi kličete kao jeste im ga šuknuli, a sve smišljeno i planski.
Da sumiram, jedini klub koji je imao direktnu korist od Vice Zeljkovića je FK Sarajevo, titulama, kupovima i transferima.
E za ovo se treba poklopiti po ušima i začepiti.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:05Ali, nemojte u subotu pričati kako Jatta nije ni za Famosa, jer tako će i biti.. k'o što danas Kulašin četnik, Vuković, Savić,Despotović i komplet odbrana nisu izgledali kao profesionalni igrači.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:45Ovo vidite samo vi i to vas trojica i niko drugi.Budite ljudi jednom i cestitajte nekome na uspjehu.I vama pomazemo za mjesec.Znam da ste ljubomorni na nas narocito jer bi vas mogli prestici u peharima ali lagati i izmisljati gluposti iako vam nije strano sada prelazi granice.
Lupate gluposti bezveze bez ikakvog argumenta realnog i zato necu nastavljati dalje.Odo prosetati do poznate cevapdzinice jedne na peticu a trebao bi i ti.
I Muftić je bio golman za reprezentacije sve dok Zrinjski na jednom poluvremenu nije podigao ručnuVirtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:46avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:05Ali, nemojte u subotu pričati kako Jatta nije ni za Famosa, jer tako će i biti.. k'o što danas Kulašin četnik, Vuković, Savić,Despotović i komplet odbrana nisu izgledali kao profesionalni igrači.
Evo čovjek im je sve objasnio i najavio šta će se desiti juče, posebno za ovog malog Jattu, lako je bilo igrati utakmicu gdje je Borac igrao pod ručnom.
Vranjes je zamijenjen pred kraj jer je bio najbolji izvodjac penala u ekipi. Ziljkic nije ni bio u protokolu kao ni Zakaric.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:37A sta da su zabili a iskusan igrac fulio?Znaci oni rekli dijetetu od 18 godina da mora fuliti i kako da fuli?KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:31E zamisli napise finale se ne stima na penalima, a Borac im izveo srednjoskolce da ih pucaju![]()
Ova tvoja prica bi mi imala smisla recimo da su tad Vranjes i Ziljkic fulali.
Ispravio dopunio sam ti to
Zaboravio si titulu 85' i to smo namjestili,za onu 67' ne znam nisam bio rodjen jos.Vi ste jedini posteni nase je sve nastimano,moze eto tješite seVirtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:52NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:45Ovo vidite samo vi i to vas trojica i niko drugi.Budite ljudi jednom i cestitajte nekome na uspjehu.I vama pomazemo za mjesec.Znam da ste ljubomorni na nas narocito jer bi vas mogli prestici u peharima ali lagati i izmisljati gluposti iako vam nije strano sada prelazi granice.
Lupate gluposti bezveze bez ikakvog argumenta realnog i zato necu nastavljati dalje.Odo prosetati do poznate cevapdzinice jedne na peticu a trebao bi i ti.
Čitaš li ti ovo što pišeš? Kakvom uspjehu? Šta ste vi to uspjeli? Jedan poklonjeni kup, jednu poklonjenu titulu, i evo jedno finale kupa - isto tako poklonjeno. Samo jedna titula je regularna, ona Husrefova.
Znaš li ti koliku cijenu ste vi platili za sve ovo? Pa neki drugi klub bi sa tolikim parama još prije 5-7 godina već postao Dinamo i igrao grupe svake godine.
Morate svhvatiti da u četiri sezone za šampionom zasostajete preko 100 bodova, a uložili sve više od svakog od njih, prvo od Zrinjskog pa onda od Borca.
Ispred nas ste velikih 15 bodova u te četiri godine.![]()
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:58Zaboravio si titulu 85' i to smo namjestili,za onu 67' ne znam nisam bio rodjen jos.Vi ste jedini posteni nase je sve nastimano,moze eto tješite se![]()
Ma bjezi druze viseVirtu4l je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:06NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:58Zaboravio si titulu 85' i to smo namjestili,za onu 67' ne znam nisam bio rodjen jos.Vi ste jedini posteni nase je sve nastimano,moze eto tješite se![]()
Pa vaš je igrač rekao da ste tu titulu namjestili, odnosno da je igrao dvije namještene utakmice.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Fudbalmozak2, riki46 i 26 gostiju.