Necete ispast ba, sta si se usr'o?

Bjezi s teme.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima način. A šta očekuješ majke ti da otvore forum pa da nam se ovi registruju da nas truju tamo. Da se pretvaraju kako navijaju za Sarajevo. Daj ba. To i treba bit zatvoreno.Zutti je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:23FKSInfo zatvoren ko Sjeverna Koreja. Ako ima neko način za ulazak tamo nek javi.jurisicduska je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:20E čuj Fksinfo. Na fksinfu je jedino zdrav nukleus navijača Sarajeva. Forum ljudi koji se ne slažu oko svega ali se slažu oko jednog. Sto je i najbitnije. Nećeš naći niti jedan jedini komentar da neko podržava ovo sto se desilo. Nemojte valjati gluposti. Trebate doći svi na info da ste normalni. Da se tu okupljamo i pričamo dobru priču koja će se prenijeti na buduće naraštaje i na stadion. Ali naravno sa članskom karticom unazad bar 5 godina. Kao dokaz.
Samo mi nije jasno ako ces vec javno optuzitis klub za koji navijas za namjestanje trofeja, iako si nakon porqzq pjevao kup kup kup je nas, zasto ne izneses i dokaze?
Pa valjda bi onda neko izvinjenje normalno bilo, ili je ego previsokHyperOS je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:27Pa zato sto su vjerovatno skontali da su preletili.
Vidi, nemoj da se ljutis, ali je tebi nista ne vjerujem. Priznao si da si slagao da je jedan igrač, poslije poraza na Koševu od lištice, rekao da je kup nastima. E, kako da ti bilo sta vjerujem, a posebno da vjerujem onima koji su ukaljali ime kluba, sto nije, niko i nikada.
Pusti ba bolesnika,vidis da je opasno obolio.
robertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:30Staje pravi razlog rukovodstva unfks da bojktuju pobjedu u kupu??? Jeli sastanak menadzerskog lobija sa pojedinim legendama kluba da ustolice Mamica u mjesto Mirvica?.???? Ali kad je Mirvic odbio bilo kakav razgovor o tranziciji tad nastaje hajka na forumu na Mirvica i upravu od strane clanova sa laznim profilima kojih je bilo sve vise. Izmedzu redova citajuci horde nekrive SS ZZ ni igrace, Nego upravu i Mirvica![]()
Imali logike???
Ma ljudi s istoka koje znam poslije utakmice pisali grozote protiv Mirvica i Zekica i svega sto ima veze s klubom a danas prvi na doceku. Skoro svi izasli sa stadiona osim hordi koje su podrzale ekipu. U restoranu iza istoka svi poslije najgore o Mirvicu, prodali, pustili bla bla bla...sutra svi ti okrenuli plocurobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:30Staje pravi razlog rukovodstva unfks da bojktuju pobjedu u kupu??? Jeli sastanak menadzerskog lobija sa pojedinim legendama kluba da ustolice Mamica u mjesto Mirvica?.???? Ali kad je Mirvic odbio bilo kakav razgovor o tranziciji tad nastaje hajka na forumu na Mirvica i upravu od strane clanova sa laznim profilima kojih je bilo sve vise. Izmedzu redova citajuci horde nekrive SS ZZ ni igrace, Nego upravu i Mirvica![]()
Imali logike???
pa javis se semi i zavrsisluckystrike je napisao/la: ↑16 maj 2025, 01:03Ako ima neko utjecajan na fksinfo, da mi pogura aktivaciju pod istim nick-om. Znam dosta raje, čak sam sa Semom jako dobar, ali bih volio ako je moguće ostati anoniman![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, rimljanin90, UltraNorth i 48 gostiju.