Ja bih bio najsretniji kad bi mi njih razbili, stvorili 15 stopostotnih šansi, promašili dva penala, pa nek završi 0:0. Ali nismo odigrali akcije kako treba od drugog gola protiv Zrinjskog, možda nešto malo protiv Krupe. Tako da ja sutra očekujem patnju, a onda nek barem budu 3 boda.mensur55 je napisao/la:ma koji ce nam vrag pobjeda ako nemamo igreTele33 je napisao/la:Da je sutra dobit pa makar minimalno u 90+ minuti. Ne bi valjalo da nam se odlijepe Zrinjski i Sloboda, a posebno Mostarci jer su imali opasan raspored.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed Saraj'vo!
Ma ne zna čovjek šta bi bila idealna situacija... pobjeda vjerovatno znači nastavak agonije, a opet, gdje ćemo prizivat kiks voljenog kluba i gledat kako nam konkurenti odmiču... kao što se već pisalo, da je dobit 1:0 nekom frljokom na kraju, al' da nas Metalci nadigraju i oni se isfulaju, pa da čelni ljudi skontaju da Hurta ne može ekipu vodit ni na FM-u.Tele33 je napisao/la:Ja bih bio najsretniji kad bi mi njih razbili, stvorili 15 stopostotnih šansi, promašili dva penala, pa nek završi 0:0. Ali nismo odigrali akcije kako treba od drugog gola protiv Zrinjskog, možda nešto malo protiv Krupe. Tako da ja sutra očekujem patnju, a onda nek barem budu 3 boda.mensur55 je napisao/la:ma koji ce nam vrag pobjeda ako nemamo igreTele33 je napisao/la:Da je sutra dobit pa makar minimalno u 90+ minuti. Ne bi valjalo da nam se odlijepe Zrinjski i Sloboda, a posebno Mostarci jer su imali opasan raspored.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja sam danas prolazio pored Koseva i mogu reci da nije toliko katastrofalan kako sam ocekivao da ce biti.moj uzor-S.G je napisao/la:Kako nam teren izgleda? Jel puno katastrofa
Sutra nastavljamo nas niz neporazenosti!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
ma neka sutra budemo najgori u istoriji samo neka pobijedimo
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Kratko, ali yebitačno!nukleusmember je napisao/la:ma neka sutra budemo najgori u istoriji samo neka pobijedimo
VVVBK

vratiasešimebelosevic28 je napisao/la:Neko priupia za sastav... Pavlovic - Hodzic, Novakovic, Balic, Al.Bekic - Rustemovic - Saric (neko lazno d.krilo koje ce se ubacivati u sredinu ??? ) Crnkic(poluspic kad Allegri odluci da Saric igra krilo ???), Duljevic, Cetkovic, Ahmetovic.
Sretno !

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako Hodzic treba da igra onda ga je bolje staviti na krilo nikako na beka, jer nam tad gol visi u zraku 

Gledaj oluje vani...

Svakog 2838493 ponedeljka se rano budim ja 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Svakog 2838493 ponedeljka se rano budim ja

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nažalost, niko od bekova koje imamo nije jak u defanzivi, svi su ofanzivni, wing-bekovi... možda bi bilo dobro Rastodera i Hodžića zajedno stavit, il Kadušića i Hodžića, al' tako da se brane zajedno a u napad da ide samo Hodžić, a da Kadušić čuva poziciju i ne srlja naprijed. [emoji53]Hoss je napisao/la:Ako Hodzic treba da igra onda ga je bolje staviti na krilo nikako na beka, jer nam tad gol visi u zraku
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad nemaš ofanzive bekove staviš defanzivnija krila od Duljevića I Crnkića. Duljeviću se uvijek može izmisliti pozicija, ionako provodi 80% vremena van krila.skoroalen je napisao/la:Nažalost, niko od bekova koje imamo nije jak u defanzivi, svi su ofanzivni, wing-bekovi... možda bi bilo dobro Rastodera i Hodžića zajedno stavit, il Kadušića i Hodžića, al' tako da se brane zajedno a u napad da ide samo Hodžić, a da Kadušić čuva poziciju i ne srlja naprijed. [emoji53]Hoss je napisao/la:Ako Hodzic treba da igra onda ga je bolje staviti na krilo nikako na beka, jer nam tad gol visi u zraku
Staviš Kadušić Hodžić sa druge strane Bekić Anđušić.
Nije samo do bekova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ako danas bude milja i po biće sjajno. Vrijeme fuj kuknjava
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Brate, kad to naš goalkeeper na klupi skonta, ja ću bit guverner centralne banke, lik je ograničen k'o peterac [emoji26] nekad su se ovakve utakmice s pola snage rješavale, sad opravdano strahujemo od Metalegea.jurisicduska je napisao/la:Kad nemaš ofanzive bekove staviš defanzivnija krila od Duljevića I Crnkića. Duljeviću se uvijek može izmisliti pozicija, ionako provodi 80% vremena van krila.skoroalen je napisao/la:Nažalost, niko od bekova koje imamo nije jak u defanzivi, svi su ofanzivni, wing-bekovi... možda bi bilo dobro Rastodera i Hodžića zajedno stavit, il Kadušića i Hodžića, al' tako da se brane zajedno a u napad da ide samo Hodžić, a da Kadušić čuva poziciju i ne srlja naprijed. [emoji53]Hoss je napisao/la:Ako Hodzic treba da igra onda ga je bolje staviti na krilo nikako na beka, jer nam tad gol visi u zraku
Staviš Kadušić Hodžić sa druge strane Bekić Anđušić.
Nije samo do bekova.
P.S. bi'će fkt loša posjeta zbog (ne)vremena, al' možda bude manji pritisak na igrače pa nas iznenade i dobiju bez primljenog gola [emoji14]
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJEVO
PODRŽIMO DIVOVE DO NOVE POBJEDE !!!
PODRŽIMO DIVOVE DO NOVE POBJEDE !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Lik je napisao/la:Ako danas bude milja i po biće sjajno. Vrijeme fuj kuknjava
Vrijeme ne moze i ne smije biti izgovor.
Nista radio nista tv
Nadam se da cemo konacno danas odigrati pravu partiju i lagano pobjediti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Plus jos kupovinom karte pomazemo nasoj drugarici da ozdravi !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
#prayformaribor
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Moja zamisao je da ova ekipa može imati jedini maksimum u formaciji 3-5-2. Zašto Duljević u špicu i polušpicu, razlog jednostavan, U našoj ligi kad god Duljević primi loptu biće oboren na 30-40 metara, mi nemamo dobru prekid igru, samo gubimo vrijeme i primamo bezveze udarce. Ova formacija bi mogla ubrzat našu igru, dat tu gustinu u sredini iz koje bi mogao srednji igrac gurnut taj zadnji pas Duljeviću ili Ahmetoviću. Možda nekom liči užasno, ali kad sve prođe ovo o čemu ja pričam nije nimalo lošije od trenera koje smo imali, ako ne čak i stručnija, promišljenija i školovanija zamisao, sa jasnijim ciljem.
--------------------------------Golman-----------------------
------------Novaković---------Mihojević-----------Balić
Hodžić (Kadušić)----------Rustemović----Sarić----Četković----Anđušić/Crnkić/Al. Bekić
---------------------Duljević-----------------
------------------------------------------------Ahmetović---------------

--------------------------------Golman-----------------------
------------Novaković---------Mihojević-----------Balić
Hodžić (Kadušić)----------Rustemović----Sarić----Četković----Anđušić/Crnkić/Al. Bekić
---------------------Duljević-----------------
------------------------------------------------Ahmetović---------------
Trenutno korisnika/ca: amypitar, BeYaZ, Hamagara, JavierBosnia, jurisicduska, MaroonBjelave, MSOZ101, plisek, THEC, Vanja8 i 122 gosta.