Vanja8 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 20:51
Pitar6785 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 20:27
Vanja8 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 20:12
Nikada ni jednom igracu Borca ne bih progledao kroz prste...
Samo mi nije jasna ova kostatacija , "nije odavde..."
Pa, ako nije odavde, sto se frajer nakon tri kola ne pokupi iz Borca kad je vidio sta se desava, sto onako pada , a da ga niko nije ni dodirnuo, sto onako krvnicki udara, nije odavde pa je to normalno je li ?
Sto se mene tice, bilo kakav kontakt sa igracima koji su se onako podrugljivo smijali sudijskom kasapljenju od mene nema podrsku, pa da je sam Yamal u pitanju...
Slazem se ja al ti sto trazis to nebi ni EDIN DZEKO koji ima 100 m€ i koji igra pro fudbal sa 40 godina i koji ima unuce, a kamoli sirotinja u vidu despotivica herere envera vukovica, ljudi koji nemaju ni 100 k€ na stednoj.. ISTO BI OVO RADIO AHMETOVIC RAHMANOVIC da su oni u FK SARAJEVU i da sudija svira sto svira za borac..
Gdje sebad Repuh gdje sesar gdje krste ihtijarevic granov gogalic smjecanin to su ljudi koji su ostavili velki trag u nasem klubu sad jedan nesto sije jedan prevrce cevape neki razvize hljeb.. Tako da mi moramo razumit svakog igraca da on mora uzet sto mu se daje jer on zna da je prozor uzak
Jednostavno receno IGRACI NEMAJU VREMENA DA SE BORE ZA PRAVDU A JOS MANJE TIPOVI KO HERERA DESPOTOVIC ITD..
Bolic topic su jedini igraci koji i kazu nesto za pravdu, a koliko ima igraca jos koji su multimilioneri trenerske menagerske poslove rade u drugim drzavama tacnije nemaju nikakav dodir sa NS BH pa sute.
Meha kodra kara savez sta je reko edin mujdza hasan konjic hibic sabic dzeko bolic baljic NISTA…
Vidi brate, nemoj se baviti pretpostavkama , "kad bi ovo ovako i drugi bi isto..."
Mislim da u Evropi ni jedan klub nema ovo sto ima Borac pa da bi to sad uporedjivali...
Igraci koji su sa uzitkom ucestvovali u ovom kriminalistickom folkloru nisu igraci za FK Sarajevo...
Evo, imas Zrinjski, namjesta mu se kao i Borcu, ali mi reci, je li normalnije sa njima igrati u odnosu na Vicinu prciju ?
Koji su to igraci Zrinjskog onako mesarski kasapili nase igrace i za to dobijali kontra faulove ?
Da li bih bio za dovodjenje nekog igraca iz Zrinje ?
Apsolutno, za razliku od mesarske industrije Dodik...
Kao sto sam i rekao drug ja se slazem 100% satobom, ja na ovom forumu placem svaki dan radi vica beusa gigovica kazlagica halke muse.
Ali ako ZZ i SPORTSKI DIREKTOR nemogu nac boljeg od od Herere Despotovica mekenjerasa, i ako ce oni donijet nama titulu, JARO JA BIRAM USPJEH FK SARAJEVA UVJEK PRIJE BILO KAKVIH PROVOKACIJA. Takodje drugi plus je sto glavnog konkurenta ostavljas bez 2-3 najbolja igraca. Dinamo nikad nebi bio vako dominantan kao sto jes da negusi konkurenciju, ako ih neubija direktno onda ide indirektno ako nemoze da razjebe hajduk pokupuj sve od **** rijeke i osjeka resto igraca u ostatku lige kurcu i nevalja usput lokomotivu kupili (dinamo b)
Dok vidite kako glupa cz radi glupe stvari i zato ce uvjek bit kita za dinamo. Cz hara dok je vucic na vladti kad dodje neko ko navija za partizan ide partizan 12 godina prvak cz kita
Sto se tice zrinjskog licno borac jeste cetnistvo al postojali su i u vrijeme jugoslavije igrali drugu ponekad prvu imali su dobri igraca bili su na stadionu nakojem jesu, sta je sa zrinjskim radi 10x gore stvari od borca, borac isto ko zvezda igra prvu ligu cim nije presjednik ns bh srbin lagano ispadnu ljudi u rs se pisaju po borcu dok zrinjski konstantno preko beusa 20 godina krade i normalno da nemaju potrebe da se nesto isticu, sute kradu i sto je najgore NEKRADU SRBE vec nas, srbe koriste ko zeton od 8 godina 3 a nas svake godine jebu.
Doslo je do tog da mi nemamo novinara da ima muda da postavi 10 pitanja tom **** Beusu koje on sta on radi u ns bh, jel on u savezu da utjece na sydije da sude u korist zrinjskog, sta je uradio za 20 godina za taj nogomet u bosni i hercegovini. Vico bar izadje i javno ja pratim scenu bh nogometa od BOLONJE Kad smo mi bili domacini hrvaskoj HASAN DAO GO ZANAS 1-4 izgubili svakodnevno jos nikad nisam vidio da je Beus bio u medima opste beznam kako izgleda tip. 20 godina 0 izlagania 0 interviews