HahahahahahhahahaahhaKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:15Ili su to argumentovani odgovori na vasa laganja, od kojih konkretno ti, jos uvijek imas traume![]()
Kakva deluzija, na tome ti zavidim

Op se si ja

HahahahahahhahahaahhaKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:15Ili su to argumentovani odgovori na vasa laganja, od kojih konkretno ti, jos uvijek imas traume![]()
Argentina, ja ne pisem na vasoj temi za razliku od tebe...
Sci-fi u glavi na najjače
Samo jednu stvar si izostavio, a to je da na klupi Posušja sjedi rođeni Banjalučanin, kojeg je Borac podigaojurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:45I ja sam mislio i onda vidim suđenje , neće ih sudije ni oštetiti sigurno.spolacentra je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:42Zasto ste sigurni da Zrinjski uzima titulu ?
S jednim remijem oni su drugi. Nije to ekipa od prije par sezona a ovaj put sumnjam da ce ih sudije zastiti.
Bit ce veselo sve ovo ispratiti.
Imaju raspored gdje jedino Posusje može otkinut bod a to se odnose torba para ostavi fino ispred vrata i završi. Pare su univerzalni jezik.
A Posusje će prije uzeti pare da izgubi jer je to 100% nego da izbori remi jer to nije samo do njih. A mogu odigrat i duplu dogovoriti se sa svima pa šta bude. Vreca para ide lagano. I ne znam kako se zaboravilo da je Posusje prije svega hrvatski klub, naredit će neko nešto ili ih ucijeniti zbog vitalnog nac interesa.
Pa neće trener igrati utakmicu i da igra šta može sam?Combattente87 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 13:39Samo jednu stvar si izostavio, a to je da na klupi Posušja sjedi rođeni Banjalučanin, kojeg je Borac podigaojurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:45I ja sam mislio i onda vidim suđenje , neće ih sudije ni oštetiti sigurno.spolacentra je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:42Zasto ste sigurni da Zrinjski uzima titulu ?
S jednim remijem oni su drugi. Nije to ekipa od prije par sezona a ovaj put sumnjam da ce ih sudije zastiti.
Bit ce veselo sve ovo ispratiti.
Imaju raspored gdje jedino Posusje može otkinut bod a to se odnose torba para ostavi fino ispred vrata i završi. Pare su univerzalni jezik.
A Posusje će prije uzeti pare da izgubi jer je to 100% nego da izbori remi jer to nije samo do njih. A mogu odigrat i duplu dogovoriti se sa svima pa šta bude. Vreca para ide lagano. I ne znam kako se zaboravilo da je Posusje prije svega hrvatski klub, naredit će neko nešto ili ih ucijeniti zbog vitalnog nac interesa.![]()
Post ti je u najmanju ruku površan, kao da radiš na poziciji urednika na Klixu....
Potpisali ugovor a niko ne zna do kada da nisu mozda potpisali otkazni rok ?bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:40Toliko smo u dugovima i krizi da glavni igrači Guliashvili, Francis itd nece da produze ugovor svi kaze hoce u željezničar.
A yebo te život...orden za glupostOrden43 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 14:05Potpisali ugovor a niko ne zna do kada da nisu mozda potpisali otkazni rok ?bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:40Toliko smo u dugovima i krizi da glavni igrači Guliashvili, Francis itd nece da produze ugovor svi kaze hoce u željezničar.
Cuje 2 milje ima ovde najmanje 8 milja ako ne i 9
Sad ce oni navaliti izace to na 10 milka glat