Nije stvar dodaju li nekome ili oduzimaju, apsolutno prvi kažem da je nekad umanjena nekad uvećana. Samo sultane moj, da prepoloviš ovih 7k, neka je i 3500 prosječna, to je idalje golemo više od 150-200. Nisi glup, samo si napravio sranjje pa se hvataš za slamčicu ne bi li se izvukao. A možda jesi glup?Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:50Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:30Pa ako ne vjeruješ meni, sve ti je dostupno na stranici saveza glupane.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:15
7 hiljada prosjek na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sunce ti **** drago šta ljudi ovdje pišu....pa jesmo mi slijepi pored očiju!?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Combattente87
- Kontakt:
Kralju, ti moraš da shvatiš da imate 3 utakmice u sezoni koje vam daju skoro pola ukupne brojke gledalaca, isto kao i mi, tako da prosječna posjeta na svakoj utakmici je daleko ispod one cifre koju dobiješ matematikom....sve u svemu gola voda smo i mi i vi i svi ostali osim Grbavice, koja se još uvijek koprca!mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:53Nije stvar dodaju li nekome ili oduzimaju, apsolutno prvi kažem da je nekad umanjena nekad uvećana. Samo sultane moj, da prepoloviš ovih 7k, neka je i 3500 prosječna, to je idalje golemo više od 150-200. Nisi glup, samo si napravio sranjje pa se hvataš za slamčicu ne bi li se izvukao. A možda jesi glup?Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:50Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Jos uracunaju 2000-3000 Manijaka koji dodju na Kosevo u svoj prosjek. I tako dva puta u sezoni pa kazu vidi nam prosjeka.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:00Kralju, ti moraš da shvatiš da imate 3 utakmice u sezoni koje vam daju skoro pola ukupne brojke gledalaca, isto kao i mi, tako da prosječna posjeta na svakoj utakmici je daleko ispod one cifre koju dobiješ matematikom....sve u svemu gola voda smo i mi i vi i svi ostali osim Grbavice, koja se još uvijek koprca!mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:53Nije stvar dodaju li nekome ili oduzimaju, apsolutno prvi kažem da je nekad umanjena nekad uvećana. Samo sultane moj, da prepoloviš ovih 7k, neka je i 3500 prosječna, to je idalje golemo više od 150-200. Nisi glup, samo si napravio sranjje pa se hvataš za slamčicu ne bi li se izvukao. A možda jesi glup?Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:50
Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....![]()

Vratite avantija i onog drugog kako god se zvao, ova dva su maloumna.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
E cuj krsna slava kluba pa **** ti hahahah
Nek posebno hirosa i kualsina blagosiljaju
Kraj je blizu, napaćeni borčevci ismijavaju nečiju posjetu.
Poprilično sam siguran da, po glavi stanovnika, imaju najgoru posjetu u čitavoj ligi.
Poprilično sam siguran da, po glavi stanovnika, imaju najgoru posjetu u čitavoj ligi.
Zamisli sad Sarajevo i Željo prave mevlud na datum kad su osnovani i pozovu hodže da nešto prouče a ovi drugih vjera i nacija gledaju i ne vjerujuANamelessGhoul je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:28E cuj krsna slava kluba pa **** ti hahahah

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pumpaju svima ali je jedno kad upišu 20% više a nešto sasvim drugo kad uveličaju 80-100% ili više od kapaciteta samog sradiona a o onih famoznih 2000 koji "došli" na poluvremenu suvišno je i pričati.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:50Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:30Pa ako ne vjeruješ meni, sve ti je dostupno na stranici saveza glupane.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:15
7 hiljada prosjek na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sunce ti **** drago šta ljudi ovdje pišu....pa jesmo mi slijepi pored očiju!?![]()
Ljudi su sad upisali da je na Grbavici bilo hiljadu više nego u Mostaru

Najveća greška Saveza, nako što su odobrili klubovima da ne koriste brojače, jeste što su komesarima za bezbjednost dali da vrše procjenu koliko ljudi ima na tribinama a znamo ko je to na Grbavici.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa manijaci su pjevali svojim igracima bajramsku pjesmurishovski je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:38Zamisli sad Sarajevo i Željo prave mevlud na datum kad su osnovani i pozovu hodže da nešto prouče a ovi drugih vjera i nacija gledaju i ne vjerujuANamelessGhoul je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:28E cuj krsna slava kluba pa **** ti hahahah
Nek posebno hirosa i kualsina blagosiljaju![]()
Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:01Brate skim se ti prepireš oko posjete, sa pitarima !? Imali na derbiju dobru posjetu i protiv nas...sve ostale tekme možda 150 -200 ljudi više nego na gradskom...
Ovo mi je hit i dalje.mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 18:56Brzinski edit:
Ako uzmeš podatke sa NFSBIH Sarajevo je na 14 domaćih utakmica Wwin lige pratilo 99.000 (neračunajući tekmu sa Igmanom gdje su tribine bile zatvorene).
Što bi u prosjeku bilo 7,071 gledalac po utakmici.
Borac je na domaćim utakmicama prema podacima saveza pratilo 33.300 gledatelja na 15 domaćih susreta. Ili ti ga 2220 po utakmici prosječno.
Da bi razlika između Sarajeva i Borca na kraju sezone bila u nekih 200 gledatelja (pretpostavljajući da će Sarajevo na Koševu bodriti prosječan broj), na dvije domaće tekme Borca mora biti prisutno 87.000 gledalaca. Odnosno 43.500 po utakmici.

Covjek pise da vam prosjek izvuku derbiji, a da je na manjim utakmicama 200 ljudi vise nego na Gradskom. Ne ulazim u te racunice, nebitno.
E sad ovaj njemu odgovara koliko je ukupno ljudi gledalo Sarajevo ove sezone (naravno sa derbijima

Ne ulazim u to je li tako ili nije, ali ovaj mnon46 nema kapacitet ni da shvati post na koji odgovara. Glupan, bezveze je bacio računicu.
Krezavi, mogu ti opet baciti računicu. U čitavoj sezoni niste prešli 6k ljudi na stadionu. A bruku puta na tim tekmama mimo derbija vas je bilo <1000Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:47Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:01Brate skim se ti prepireš oko posjete, sa pitarima !? Imali na derbiju dobru posjetu i protiv nas...sve ostale tekme možda 150 -200 ljudi više nego na gradskom...Ovo mi je hit i dalje.mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 18:56Brzinski edit:
Ako uzmeš podatke sa NFSBIH Sarajevo je na 14 domaćih utakmica Wwin lige pratilo 99.000 (neračunajući tekmu sa Igmanom gdje su tribine bile zatvorene).
Što bi u prosjeku bilo 7,071 gledalac po utakmici.
Borac je na domaćim utakmicama prema podacima saveza pratilo 33.300 gledatelja na 15 domaćih susreta. Ili ti ga 2220 po utakmici prosječno.
Da bi razlika između Sarajeva i Borca na kraju sezone bila u nekih 200 gledatelja (pretpostavljajući da će Sarajevo na Koševu bodriti prosječan broj), na dvije domaće tekme Borca mora biti prisutno 87.000 gledalaca. Odnosno 43.500 po utakmici.
Covjek pise da vam prosjek izvuku derbiji, a da je na manjim utakmicama 200 ljudi vise nego na Gradskom. Ne ulazim u te racunice, nebitno.
E sad ovaj njemu odgovara koliko je ukupno ljudi gledalo Sarajevo ove sezone (naravno sa derbijima) i da Borca treba gledati 87000 gledalaca u 2 utakmice da budu sa Sarajevom u 200 ljudi u, pazi sad, ukupnom prosjeku. Ovo 150-200 se odnosilo na ostale utakmice, a ne na ukupan prosjek, konju.
Ne ulazim u to je li tako ili nije, ali ovaj mnon46 nema kapacitet ni da shvati post na koji odgovara. Glupan, bezveze je bacio računicu.
Sto ne mijenja cinjenicu da si promasio "ceo fudbal" i da si dzaba racunao.
I ovaj nekome pise da je malouman. Cuj brzinski edit.
Bolje da nisi editovao.

Lik bira sa kojih tekmi će se uzeti prosjek a sa kojih ne 

Klub osnovali komunisti za ilegalno sastajanje i djelovanje. Ljudi se borili protiv svega sto danas predstavljaju, izmedju ostalog i same religije u jednu ruku, a sad imaju krsnu slavuANamelessGhoul je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:28E cuj krsna slava kluba pa **** ti hahahah

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma dobro kod Srba odavno slave služe samo da se napiju i najedu.Nikakve to veze s vjerom vise skoro da nema.
Oni su crtali svece po onim vozilima Despot i vihor i kandilom ih oprašivali.
Oni su crtali svece po onim vozilima Despot i vihor i kandilom ih oprašivali.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 maj 2025, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
U matematici se srednja vrijednost ili prosjek definira kao zbroj skupa brojeva podijeljen s ukupnim brojem elemenata u skupu.
Npr prosjek 3, 9 i 18 je= (3+9+18)/3
Ovo sto on racuna nije prosjek nego nešto drugo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Samo složan džemat.Argentina je napisao/la: ↑05 maj 2025, 21:04Klub osnovali komunisti za ilegalno sastajanje i djelovanje. Ljudi se borili protiv svega sto danas predstavljaju, izmedju ostalog i same religije u jednu ruku, a sad imaju krsnu slavuANamelessGhoul je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:28E cuj krsna slava kluba pa **** ti hahahah
Nek posebno hirosa i kualsina blagosiljaju![]()
Sretna krsna slava svim navijačima Borca...
Ma znam, ironican odgovor tebi biomaroon46 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 21:55Ovo je post od ordena aka. crni cerak samo citiran sa emoji-jem za sva pitanja obratite se doticnomHyperOS je napisao/la: ↑04 maj 2025, 21:04Ako je ovo istina, da li ce se broj trofeja povecati za jedan ili ce ostati na istom, kao do sad ?maroon46 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 17:33Kad me vec vuces za jezik da ti kazem jednu provjerenu informaciju, uglavnom vama je borac tjst vico prepustio kup a zauzvrat ste vi borcu 3 boda u ligi, mi smo morali izgubiti od sirokog 3-0 da ne bi mogli stici ih na grbavici i da bude manje ofirno javnosti jer da smo mi kojim slucajem prosli u finale morali bi vam pustiti i tu jer bi nas vico ucjenjivao. Nemoj se brinuti kup je vas 100% samo jos da odigrate dva duela eto
![]()
![]()

- Simpatizer
- Kontakt:
I Hrelju.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:28E cuj krsna slava kluba pa **** ti hahahah

Inace, vladiku Platona je zaklao ustaski cvjetic imena Asim.
Eto, nesto ste i naucili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.