FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To pouzdana info za Rogu?
Nije nam valjda Osman plan D...
Nije nam valjda Osman plan D...
Kiprani jos prije 7 dana objavili da je sve dogovorio sa Anorthosisom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mislim da je on prvi na mojoj block listi. Duboko blokiran.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Sto se tice samog protivnika mislim da imamo sansi, jeste da su favoriti, ali im pokazimo zube na domacem terenu, uz jedan pozitivan rezultat mozemo ocekivati uzbudljiv revans , samo jako abd.
Moja prognoza iako je jos rano 2-1
Moja prognoza iako je jos rano 2-1
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Da bi dogurali sto vise u eu takmicenjima u slucaju ovih "manjih/siromasni" klubova treba pod prvo imati jaku odbranu/defanzivnu igru, a to mi nemamo, a jos gore je sto nam je najbolji defanzivac out.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ode i Rogić. Ko ode zadnji nek svjetlo ugasi
Vakat je da i ti ideš.
vise od mjesec dana za pripremu utakmice.
u slijedecih 7 dana je ocekivati 2 igraca da se pojaca roster.
nema tu sta jak protivnik ili slab, ako zelimo grupe ( po meni nemoguca misija iz ovog starta)morat ce se i jaci od rumuna pobjedjivati, tsko da nema kukanja.
dobro bi bilo radi atmosfere da se prodje ovo kolo, stadion ce se napuniti.
Nazalost jedini put do grupa je biti prvak ili drugi ako udjemo u top33 tako da pojacanja ce dolazito vjerovatno malo kasnije, liga je priorotet.
u slijedecih 7 dana je ocekivati 2 igraca da se pojaca roster.
nema tu sta jak protivnik ili slab, ako zelimo grupe ( po meni nemoguca misija iz ovog starta)morat ce se i jaci od rumuna pobjedjivati, tsko da nema kukanja.
dobro bi bilo radi atmosfere da se prodje ovo kolo, stadion ce se napuniti.
Nazalost jedini put do grupa je biti prvak ili drugi ako udjemo u top33 tako da pojacanja ce dolazito vjerovatno malo kasnije, liga je priorotet.
Idi i ti na gurbetnjak tamo puca od pojačanja i uživaj
Dobra vjest ako cemo dovest boljeg golmana. Jedan od losi golmana jedino alaim bandovic adikovic su bili gore od 1996 godine hedino jos onaj sto je iz stoje citya doso..
Lovra hvala ti sretno
Tebi jedan od losijih a vamo covjek najbolju statistiku ima u ligi, kako to?
Ima za 6 mjeseci a prije toga godinu i pol svi ga redom tjerali koliko je gresaka imaobvsic je napisao/la: ↑18 jun 2025, 19:55Tebi jedan od losijih a vamo covjek najbolju statistiku ima u ligi, kako to?
F.K. SARAJEVO
Najbolji poslijeratni golman Rogic
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bez zajebancije, ali po mom mišljenje si forumaš koji ima možda i najveće fudbalsko znanje ovdje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Adnan Kanuric
Asmir Begović!
A gdje njega nađe, poče mi zujat' u ušima momentalno kad se Milsamija sjetim. Otvorim malo TM da vidim gdje je šta radi, kad bratina u drugoj austrijskoj prima tricu u prosjeku po utakmici. Forma je prolazna a klasa je vječna!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.