FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
37
21%
Grupnu fazu
50
29%

Ukupno glasova: 173

osam
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la osam » 24 jun 2025, 13:29

Neki žabari hoce gulija.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 24 jun 2025, 13:30

Po meni fali veznjak, zdrav, čio, veseo i ofanzivno orijentisan. (golman naravno, al' eto tu će neko doći valjda)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 jun 2025, 13:32

Gomis99 je napisao/la:
24 jun 2025, 13:24
NajvecaRadosti je napisao/la:
24 jun 2025, 13:13
Rule_hz je napisao/la:
24 jun 2025, 12:54
Mi smo zavrsili sa trensferima, ceka se jos golman i to je to(jedina izmnika mozda bude guli )ako ode naravno...ovo ostalo smo sve top popunuli i rijesili.. ostaje taj golman samo.
Nema sanse da sa 2 centralna veznjaka Krdzalicem i ovim sto treba doci iz Holandije ulazimo u sezonu.Ocekujem tu jos najmanje jednog
Kako dva kad to igra i Djordjevic. Fakticki na svakoj poziciji imas najmanje dva igraca. Sve sto dodje izuzev golmana je gomilanje iako ja nisam zadovoljan da ostanemo na drugom lijevom beku Durakovic i Kapetanovic, ok mi je Kupresak i vise nego ok. A i s druge strane Beganovic i Unusic. Nekako mi nemaju kapacitet za ove pozicije. Navala i srednji red su ok.
Ne znamo kad ce se Djordjevic vratiti,u kakvom je stanju i uopste kakav ce biti kad se vrati.Hvala Bogu krenulo je na bolje pa lagano i trenira odvojeno ali pravog Djordjevica ocekujem tek na proljece.Nije lako,karijera mu je bila upitna

Meni bi gomilanje bas bilo jos jedan napadac da dodje sve i da odu i Guli i jos neko.Sasvim dovoljno imamo
Volio bi jos uz ovu dvojicu sto bi trebali danas vrhunskog golmana i jos jednog veznog osim ako nemaju neki plan nekoga da isforsiraju tipa Hamzic,Nurkovic,Vrban...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 jun 2025, 13:53

osam je napisao/la:
24 jun 2025, 13:29
Neki žabari hoce gulija.
Moze tamo, ja odobravam
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 jun 2025, 13:56

bvsic je napisao/la:
24 jun 2025, 12:10
betrezengorbachev je napisao/la:
24 jun 2025, 11:59
Svaki prelazni rok unazad par godina ista priča. Dolaze reprezentativci, igrači iz lige petice, pregovara se, blizu je dogovora... I na kraju pojeo vuk magarca, dodje ti Matanović, Mehmedović, Gordeziani i sl. Ne znam ko baca ove bombe, a jos gori su oni koji se primaju. Mi tapkamo u mjestu, godinama se vrtimo oko 4.-tog mjesta, svake sezone 20tak bodova iza prvog, u europi samo nijemi posmatraci, itd. Obzirom kakve smo transfere počeli praviti, slabo se ulaze u prvi tim, akademiju, infrastrukturu, da ne kažem stadion, itd. Mora ovo puno bolje i prestati sa ovim bombama to više nijednog pravog navijača ne loži.

Najgore mi je kad čujem, jooj sa kakvim smo igračima pregovarali al jbg, svaka cast uprava, ovo, ono, i na kraju Matanovići iz godine u godinu, ma bjež tamo. A tek kad izvučemo neku ekipu u europi za prvo/drugo pretkolo, odma se gaće skidaju, idu priče, ma ljudi ulazu, budzeti, avioni, kamioni...Taman da reala izvučem ja bi vjerovao u prolaz, pa nek nije realno, al treba nam takav mentalitet. Kraj priče.
To ti je samo dokaz da imamo pare i u stanju smo da pregovaramo ali ti igraci ne zele u nasu ligu jer je to zadnja najgora i najkriminalnija rupa u europi. Svaki ce ti igrac za manje para otici u HNL npr nego doci nama. I logicno da ce Begovic prije prihvatit Lester nego nas.
Zato se "jaci" igraci dovode na kraj roka kad nemaju vise opcija a moraju negdje da igraju, a pare vise nego dobre kod nas za BiH
Cuj imamo pare !? :urnebes: :mrgreen: Dobro jutro Kolombo
Imas ubjedljivo najbogatijeg gazdu na Balkanu ,moze u sekundi skupiti tim snage Dinama Zagreb :mrgreen:
Ali nase Gazde,posebno glavnog, kerojeda :mrgreen: ne zanimaju sportski rezultati,ni sportski uspjesi. Mada se i kroz to moze ostvarivati profit,njega to ne zanima. Zanima ga samo preprodaja igraca. A posebno mladih igraca,jer se malo ulozilo u njih ,zarada je ogromna.
Uostalom ,ovo sve je Kerojed i rekao,tokom jedne od prvih posjeta Sarajevu ,u razgovoru ,koji je dao za TV.
Tako da : Don't dream dreams :mrgreen:
Nasa realnost je 3-4 mjesto sa 20 bodova zaostatka za prvim i 1-2 pretkola Evrope. I tako ce biti uvijek,do promjene vlasnicke strukture.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 jun 2025, 13:57

24 jun 2025, 13:32
Gomis99 je napisao/la:
24 jun 2025, 13:13

Nema sanse da sa 2 centralna veznjaka Krdzalicem i ovim sto treba doci iz Holandije ulazimo u sezonu.Ocekujem tu jos najmanje jednog
Kako dva kad to igra i Djordjevic. Fakticki na svakoj poziciji imas najmanje dva igraca. Sve sto dodje izuzev golmana je gomilanje iako ja nisam zadovoljan da ostanemo na drugom lijevom beku Durakovic i Kapetanovic, ok mi je Kupresak i vise nego ok. A i s druge strane Beganovic i Unusic. Nekako mi nemaju kapacitet za ove pozicije. Navala i srednji red su ok.
Ne znamo kad ce se Djordjevic vratiti,u kakvom je stanju i uopste kakav ce biti kad se vrati.Hvala Bogu krenulo je na bolje pa lagano i trenira odvojeno ali pravog Djordjevica ocekujem tek na proljece.Nije lako,karijera mu je bila upitna

Meni bi gomilanje bas bilo jos jedan napadac da dodje sve i da odu i Guli i jos neko.Sasvim dovoljno imamo
Volio bi jos uz ovu dvojicu sto bi trebali danas vrhunskog golmana i jos jednog veznog osim ako nemaju neki plan nekoga da isforsiraju tipa Hamzic,Nurkovic,Vrban...
U svemu tome sto si naveo, ja se opet uzdam uz Zekica; ako je rekao da nam treba po 1 igrac iz svake linije jos, to ce onda biti tako.
Vjerovatno Guli ide.
Kad se radi o recenici Zekicevoj: „Ja samo kazem sta treba i dovode drugi“, ja mislim da je to patka, jer nema sanse da ce prihvatiti svakog igraca koji mu se servira.
Nema sanse da on, onakav kakav je ters, ne odobri svakog igraca koji dolazi.
Ipak je on na kraju odgovoran za rezultate i igru i roster i sve.

Ovaj moj post nije direktan odgovor na tvoj post, nego sam od ranije citao da raja misle da se on oslanja na Latermea i skaute ostale. Alucurku.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 24 jun 2025, 14:06

Zasto ne ganjamo Moharramija koji je dobio papire u Dinamu?

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 24 jun 2025, 14:21

pjankesarajevo je napisao/la:
24 jun 2025, 13:57
Gomis99 je napisao/la:

U svemu tome sto si naveo, ja se opet uzdam uz Zekica; ako je rekao da nam treba po 1 igrac iz svake linije jos, to ce onda biti tako.
Vjerovatno Guli ide.
Kad se radi o recenici Zekicevoj: „Ja samo kazem sta treba i dovode drugi“, ja mislim da je to patka, jer nema sanse da ce prihvatiti svakog igraca koji mu se servira.

Ovaj moj post nije direktan odgovor na tvoj post, nego sam od ranije citao da raja misle da se on oslanja na Latermea i skaute ostale. Alucurku.
Realno, slazem se vjerovatno je to neki dogovor izmedju njih da se ne ide u transfer politiku kluba .
Po ovakvom onda za rezultate odgovara Leterme a ne ZZ
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 jun 2025, 14:27

nedimmmm1337 je napisao/la:
24 jun 2025, 14:21
pjankesarajevo je napisao/la:
24 jun 2025, 13:57

Vjerovatno Guli ide.

Realno, slazem se vjerovatno je to neki dogovor izmedju njih da se ne ide u transfer politiku kluba .
Po ovakvom onda za rezultate odgovara Leterme a ne ZZ
Ma gdje to moze dragi nediiim. Ko bi prihvatio da dovodi igrace, trener ih vodi a ti odgovoran. Nigdje veze.

Kakav je god dogovor, znaju se odgovornosti, i nema sanse da Laterme sam dovodi bez saglasnosti. Zekic to nikad ne bi pristao.
Barem ja to tako mislim.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 24 jun 2025, 14:29

Ja mislim da Laterme ostvari kontakt, ispipa teren, vidi šta je u domenu mogućnosti pa da onda odnese Zekiću 3-4 imena da izabere jednog.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 jun 2025, 14:39

Arhitekt je napisao/la:
24 jun 2025, 14:06
Zato sto mu je u tim papirima plata bila oko 500 hiljada eur

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 24 jun 2025, 14:44

dokle je doslo da klub kupuje cak i pratioce na instagramu

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jun 2025, 14:45

boki86 je napisao/la:
24 jun 2025, 14:39
Arhitekt je napisao/la:
Zato sto mu je u tim papirima plata bila oko 500 hiljada eur
Bila je i Dzeki 22miliona pa mu je sad 2 miliona, tako i ovome, more dobit 150k eurića i nek se udara nogama u dupe

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 24 jun 2025, 14:48

EastMadness je napisao/la:
24 jun 2025, 14:44
Pa eto sad dolazi Seedorf nije loše što se žališ,sad ste baš konkurentni samo si fulio temu

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 24 jun 2025, 14:53

Arhitekt je napisao/la:
Zato sto imamo uredno pokrivenu poziciju desnog beka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 jun 2025, 14:54

Dolazi napadac, 197 visok, ima da gori sveeee...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 24 jun 2025, 14:57

NazorUso je napisao/la:
24 jun 2025, 14:54
Dolazi napadac, 197 visok, ima da gori sveeee...
Odakle ?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 24 jun 2025, 15:00

Ko su onda kandidati za odlazak? Guli, Turkeš, Ristić, Renan?

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 24 jun 2025, 15:01

hazarder je napisao/la:
24 jun 2025, 15:00
Ko su onda kandidati za odlazak? Guli, Turkeš, Ristić, Renan?
Po meni je Guli jer kolko pisu o tim ponudama za njega , ali opet nista nije iskljuceno sumnjam da bi profil brzog napadaca mjenjao sa sidrašem

MirkoPlazibat
Kontakt:

Post Postao/la MirkoPlazibat » 24 jun 2025, 15:03

EastMadness je napisao/la:
24 jun 2025, 14:44

slika

1/1 da kupuju i jako je tužno to što rade.
Evo, jedan od pratioca, ova sigurno voli Sarajevo i rođena je na Vratniku, ali je život okrenuo pa je poslije osnovne škole otišla u Amsterdam da radi na iskorištavanju ljudske dobrote.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, juka55, muhamedhulk, skoJaa, stokastoka23 i 44 gosta.