FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako vam se da pobogu...
Prestanite citirati i neće biti problema. Lista gnjavatora neka se poveća i gotovo. Ne možete očekivati da će prestati tako što im odgovarate.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- f0rest1946
- Kontakt:
Ignorišite ih ba sad je najinteresantnije dolaze novi igrači pripreme za Evropu..
-
- Kontakt:
**** ti viršle mater dosadnu.Šta se ti stalno javljaš degeneriku jedan na **** te nabijem.Anex je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:34Pamtiš li ti doba prije Tana,viršle i kako ti glavati osim uzima duple krune a ti blejiš i ideš kod Muće na grah,jado jadni i zlonamjerni,ipak da te podsjetim da smo od ove sezone najtrofejniji klub u državi pa se napušite qrca i ti i tebi slični navijači sa druge strane miljackeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:20Iskenjali su se tebi po glavi i takvim kao ti glupim bošnjama koji se zadovoljavaju mrvicama.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:59
mamlaze, bas radi tebe i slicnih tebi tapkamo u mjestu.. puni sebi i umisljeni likovi, a veze o zivotu nemaju.. Bitno je da kritikuju sa visine, ono sanerski sta ba tiii, i slicne fore. Strpljenje,vrijeme ne postoji.. Za tvoju i slicne duse se dovode tino sven susici i avdije vrsajevici.. ali hajd i to, nego kad vas popljuvani propisno poseru i ispisaju se i dalje ne prihvatate da ste pogrijesili nego ko pjan plota se drzite..
ti i slicni tebi ste kancer ovog kluba...
znas kad je covjek glup, kad dozvoli da mu se ista greska ponavlja. Ehh pored toga sto ste glupi, mnogo ste i bezobrazni jer isto prosle godine bi, pa eto iako nisu jovic i mujkic vise od prosjecnog igraca najgore lige na svijetu, opet su te iskenjali po glupoj glavi a i dalje se lekcija nije naucila nego podlo se koprcas.. suti, reci pogijresio sam izletio. necu vise.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U sportu je jedino mjerljiv rezultat,a mi rezultat nemamo to je činjenica.
Samo glupan može pričati o strpljenju,a od ulaska Tana u klub prošlo 15 godina.
15 godina mamlaze milimetra napretka nema i boli me qurac za sitne talove,pranje para i prikazivanje friziranih transfera .
Yebem ti mater bolesnu kako ti se da više,svi ti yebu majku i ti nastavljaš,valjda ti godi,pa ti je opet yebemSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:02**** ti viršle mater dosadnu.Šta se ti stalno javljaš degeneriku jedan na **** te nabijem.Anex je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:34Pamtiš li ti doba prije Tana,viršle i kako ti glavati osim uzima duple krune a ti blejiš i ideš kod Muće na grah,jado jadni i zlonamjerni,ipak da te podsjetim da smo od ove sezone najtrofejniji klub u državi pa se napušite qrca i ti i tebi slični navijači sa druge strane miljackeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:20
Iskenjali su se tebi po glavi i takvim kao ti glupim bošnjama koji se zadovoljavaju mrvicama.
U sportu je jedino mjerljiv rezultat,a mi rezultat nemamo to je činjenica.
Samo glupan može pričati o strpljenju,a od ulaska Tana u klub prošlo 15 godina.
15 godina mamlaze milimetra napretka nema i boli me qurac za sitne talove,pranje para i prikazivanje friziranih transfera .
Pregovara se sa 2 igraca svjetske klase. Sabur…,
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Fali moderatorajdohordas je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:28Ja teme i kur.ca i nekih novih nickova, šta je ovo ovako...
....sve drugo će proći!
Stvarno za ne povjerovati da ne postoji moderator na ovoj temi, a jos nevjerovatnije da niko od administracije ne reaguje na ove sto jbu majke, sestre i slicno. Siguran sam da bi se tema preporodila i dosta normalne raje bi pocelo pisati.OldTownDistrict je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:51Fali moderatorajdohordas je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:28Ja teme i kur.ca i nekih novih nickova, šta je ovo ovako...
Kad ga pocnu hvaliti onda ga treba tjerati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:30Gledaj sto nicu neki novi nikovi,Jale i Bube i slicni,lista blokiran8h je puna,valjda nemaju limit na blokiranje. Zanimljivo,cim udju od.a ide post pljuvanje po Mirvicu,lik je tolike komplekse nabio konama da samo pricaju o njemu.

Normalno da su kompleksi. jer smo svjetlosnu godinu iznad njih.
Njima je primarni I jedini cilj derbi. da uzmu bod ili tri.i ko ima vise pratilaca na drustvenim mrezama.
U svemu ostalom nisu nam ni do muda.
- luckystrike
- Kontakt:
hibrid je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:58Stvarno za ne povjerovati da ne postoji moderator na ovoj temi, a jos nevjerovatnije da niko od administracije ne reaguje na ove sto jbu majke, sestre i slicno. Siguran sam da bi se tema preporodila i dosta normalne raje bi pocelo pisati.OldTownDistrict je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:51Fali moderatorajdohordas je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:28Ja teme i kur.ca i nekih novih nickova, šta je ovo ovako...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad za sad, dosta lose odradjen prelazni rok, da se ne lazemo, ali sutra mogu potpisati dva kapitalna pojacanja i percepcija ce odmah biti drugacija. Mislim da vas dosta gleda u komsiluk i kakve oni igrace dovode, pa se zato nervirate, sto je debilno. Opet ne morate mrtve psovati jedni drugima, moze se valjda normalno diskutovati. Ili ne moze?
Kad vidim da se pojedini oglase, znaj da smo na dobrom putu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zasto je los?Hordas1990 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 14:39Sad za sad, dosta lose odradjen prelazni rok, da se ne lazemo, ali sutra mogu potpisati dva kapitalna pojacanja i percepcija ce odmah biti drugacija. Mislim da vas dosta gleda u komsiluk i kakve oni igrace dovode, pa se zato nervirate, sto je debilno. Opet ne morate mrtve psovati jedni drugima, moze se valjda normalno diskutovati. Ili ne moze?
Mlinaric, Mamas, Marokanac, Rumun, trebali bi biti svi dobro.
-
- Kontakt:
Ne odgovara forumu da ima moderator.
Jer da se poštuju pravila ostalo bi 10 ljudi pisati.
Šta ćeš vise postova se ispise o je.bavanju sestre nego o fudbalu.
Jer da se poštuju pravila ostalo bi 10 ljudi pisati.
Šta ćeš vise postova se ispise o je.bavanju sestre nego o fudbalu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ta prva dva sto si naveo ok, ostalima nisam odusevljen, ali to ne mora nista znaciti. Ko je bio odusevljen Jovicem ili Djordjevicem? Kako god, ovdje je komunikacija na nivou Zadruge. Psovanje mrtvih na svakoj drugoj stranici.Pena je napisao/la: ↑25 jun 2025, 14:51Zasto je los?Hordas1990 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 14:39Sad za sad, dosta lose odradjen prelazni rok, da se ne lazemo, ali sutra mogu potpisati dva kapitalna pojacanja i percepcija ce odmah biti drugacija. Mislim da vas dosta gleda u komsiluk i kakve oni igrace dovode, pa se zato nervirate, sto je debilno. Opet ne morate mrtve psovati jedni drugima, moze se valjda normalno diskutovati. Ili ne moze?
Mlinaric, Mamas, Marokanac, Rumun, trebali bi biti svi dobro.
Ma ti si ovdje starosjedioc, mislim na ove novokomponovane.
- luckystrike
- Kontakt:
Objavili su iz N. Pazara da će se ulaznice prodavati na dan ukatmice, s tim da nisu naveli cijenu. U komentarima se spominje od 5 do 8 Eura.skoJaa je napisao/la: ↑23 jun 2025, 11:11Jeste na zvanicnoj, ali nisam nigdje procitao je li otvorena za gledaoce. Mi smo se organizovali da idemo, pa šta god da bude.luckystrike je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:01Jel' potvrđena utakmica s NP 28.? Nešto mi se slabo o njoj priča.![]()
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Google [Bot], HordasFks, johntravolta123, nedimmmm1337, plisek, rimljanin90, Sinfoc1986, THEC i 54 gosta.