Neslužbeno, policajac je suspendovan do kraja sezone sa Pecare

Neslužbeno, policajac je suspendovan do kraja sezone sa Pecare
Nikad mi ovi mozgovi neće biti jasni, a gdje si se zaletio bekane, znaš da ćeš dobiti degenek i na terenu i kasnije u "kancelariji".
On da ima mozga imalo, ne bi ni ulijetao na teren. Ali ocito da nema.
Herson je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:42- najuspješniji i najtrofeniji bh klub u bivšoj Jugoslaviji
- najuspješniji i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini
- klub sa najviše navijača u BIH
- klub sa najboljom akademijom u državi
- klub sa najvećim izlaznim transferima u ligi
Guess the football club challenge![]()
visokohz je napisao/la: ↑15 maj 2025, 12:01TrpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:45Al kad kazu da imaju najvise navijaca u BiH , jel moguce otac ih yebo maloumne? jedino su sampioni u namjestanju i u pranju para
KUP. KUP KUP JE NAŠ![]()
luckystrike je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:01Liga Bosne i Hercegovine, Kup BiH i prvenstva bivše države
15 : 13
Hvala na čestitkama.Wagner96 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:27Uskomešali se jer Sarajevo podiže pehar na Pecari i to je to. Za mene neukusno ali i očekivano. Nije nijedan dovoljno lud da ide udarit nekoga, svjesno uskačeš znajući da će te policija satrat. Mislim da je to kod navijača neka vrsta adrenalina. Ne pravite iz svake utakmice internacionalni sukob. Čestitke Sarajevu na osvajanju kupa.
Jao jao super za vasvedranbadjun je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:15Nismo mitomani, već dvotrećinska većina u državi Bosni, a ti plači.![]()
Pa na Koševu svako malo incidenti kad ne odg rezultat tamo gdje ekipe ulaze u svlacionicu. Sluzb osobe ulaze pod policijskim stitovima itd. Sjetite se 1:3 ŠB prosle sezone, a eo i sad u sub. I onda se drze predavanja drugima. Svi loši oni gradska raja, kulturaluckystrike je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:30Hvala na čestitkama.Wagner96 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:27Uskomešali se jer Sarajevo podiže pehar na Pecari i to je to. Za mene neukusno ali i očekivano. Nije nijedan dovoljno lud da ide udarit nekoga, svjesno uskačeš znajući da će te policija satrat. Mislim da je to kod navijača neka vrsta adrenalina. Ne pravite iz svake utakmice internacionalni sukob. Čestitke Sarajevu na osvajanju kupa.
Slažem se. Ne bi ni nama u Sarajevu bilo drago gledati isto s druge strane.
Mislim da su ovi zeleni neka interventna jedinica / jedinica za podršku na nivou Kantona, jer bi lokalna policija blaže reagovala. Mada su na prvu kad su ušli na teren djelovali kao komunalna policija, mislio sam da idu one čaše s terena pokupiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.