Neslužbeno, policajac je suspendovan do kraja sezone sa Pecare
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MNON
Nikad mi ovi mozgovi neće biti jasni, a gdje si se zaletio bekane, znaš da ćeš dobiti degenek i na terenu i kasnije u "kancelariji".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On da ima mozga imalo, ne bi ni ulijetao na teren. Ali ocito da nema.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Herson je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:42- najuspješniji i najtrofeniji bh klub u bivšoj Jugoslaviji
- najuspješniji i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini
- klub sa najviše navijača u BIH
- klub sa najboljom akademijom u državi
- klub sa najvećim izlaznim transferima u ligi
Guess the football club challenge![]()
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
visokohz je napisao/la: ↑15 maj 2025, 12:01TrpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:45Al kad kazu da imaju najvise navijaca u BiH , jel moguce otac ih yebo maloumne? jedino su sampioni u namjestanju i u pranju para
KUP. KUP KUP JE NAŠ![]()
Pa hvala Bogu pa je tako, jer smo i mi hajrovali milion maraka najmanje
Ali lagati sebe da imate najvise navijaca, da ste najtrofejniji, da ste divovi ?
Pere Mirva godinama milione, namjestaju se tekme, nije vam se grupa bezveze oglasila yadoo , nikakvog hajra nemate od tih silnih miliona godinama? Ustvari kup ste uzeli
Zna vrlo dobro grupa zasto se oglasila, Mirva objavio da je trofej za Vedrana?
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 15 maj 2025, 12:39, ukupno mijenjano 2 puta.
A jest Mirvić dobro naštimao i navijače im gratis natamburaše poslije utakmice
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:01Liga Bosne i Hercegovine, Kup BiH i prvenstva bivše države
15 : 13
Uskomešali se jer Sarajevo podiže pehar na Pecari i to je to. Za mene neukusno ali i očekivano. Nije nijedan dovoljno lud da ide udarit nekoga, svjesno uskačeš znajući da će te policija satrat. Mislim da je to kod navijača neka vrsta adrenalina. Ne pravite iz svake utakmice internacionalni sukob. Čestitke Sarajevu na osvajanju kupa.
Samo Široki!
- luckystrike
- Kontakt:
Hvala na čestitkama.Wagner96 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:27Uskomešali se jer Sarajevo podiže pehar na Pecari i to je to. Za mene neukusno ali i očekivano. Nije nijedan dovoljno lud da ide udarit nekoga, svjesno uskačeš znajući da će te policija satrat. Mislim da je to kod navijača neka vrsta adrenalina. Ne pravite iz svake utakmice internacionalni sukob. Čestitke Sarajevu na osvajanju kupa.
Slažem se. Ne bi ni nama u Sarajevu bilo drago gledati isto s druge strane.
Mislim da su ovi zeleni neka interventna jedinica / jedinica za podršku na nivou Kantona, jer bi lokalna policija blaže reagovala. Mada su na prvu kad su ušli na teren djelovali kao komunalna policija, mislio sam da idu one čaše s terena pokupiti.
- Burberry46
- Kontakt:
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jao jao super za vasvedranbadjun je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:15Nismo mitomani, već dvotrećinska većina u državi Bosni, a ti plači.![]()
Licemjeri najveci u regiji, prodat se za cenera
Kako li je ovaj proso tek u stanici ako je ovako na terenu. 
Brko iz druge galaksije!
Pa na Koševu svako malo incidenti kad ne odg rezultat tamo gdje ekipe ulaze u svlacionicu. Sluzb osobe ulaze pod policijskim stitovima itd. Sjetite se 1:3 ŠB prosle sezone, a eo i sad u sub. I onda se drze predavanja drugima. Svi loši oni gradska raja, kulturaluckystrike je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:30Hvala na čestitkama.Wagner96 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:27Uskomešali se jer Sarajevo podiže pehar na Pecari i to je to. Za mene neukusno ali i očekivano. Nije nijedan dovoljno lud da ide udarit nekoga, svjesno uskačeš znajući da će te policija satrat. Mislim da je to kod navijača neka vrsta adrenalina. Ne pravite iz svake utakmice internacionalni sukob. Čestitke Sarajevu na osvajanju kupa.
Slažem se. Ne bi ni nama u Sarajevu bilo drago gledati isto s druge strane.
Mislim da su ovi zeleni neka interventna jedinica / jedinica za podršku na nivou Kantona, jer bi lokalna policija blaže reagovala. Mada su na prvu kad su ušli na teren djelovali kao komunalna policija, mislio sam da idu one čaše s terena pokupiti.
A realno svugdje svakakvih ima
meni se učinilo da navijači koji su upali u teren išli ka gospodi iz vrha nogometnog saveza
inače himna nije ispoštovana na pecari isto kao što nije ni na koševu neki dan bila ispoštovana.
svak pjeva što misli da treba
inače himna nije ispoštovana na pecari isto kao što nije ni na koševu neki dan bila ispoštovana.
svak pjeva što misli da treba
-
successminator
- Kontakt:
Još nije objavljeno delegiranje za naredno kolo