Pozdrav za druga mog i sretno u Europi , ima ovih nosilaca vjeruj prolaznih , 2 pretkolo ide

Pozdrav za druga mog i sretno u Europi , ima ovih nosilaca vjeruj prolaznih , 2 pretkolo ide
Sedmica je za antibot uvijek, da znas za ubuduce. Pozdrav i dobrodosao!
Hvala bolje te nasao
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:24Ti si Virto upućen, šta vam je sa Ćorićem?
Jel to ide?
Nekako ne znam da možete dogurati bolje od njega, a nemate baš previše vremena da nešto tražite.
Dodje gostovanje i tih 1%, postane 100%.plisek je napisao/la: ↑15 maj 2025, 10:59ne obracat paznju na manjinu, 99% nas pravih navijaca nije naivno i uz klub smo, balavci i trozubci sa sjevera svakako samo stete svom klubu. Sto se mene tice najbolje da odu u bojkot opet.
Imao je i Široki sličan put 2017 kada je osvojio, Sloboda koja je tad bila dosta jaka, Zrinjski, Željo i finale sa SarajevomSuki46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 09:06Kad vidiš put ekipa od početka do kraja, Sloga, Zrinjski, Borac i Široki , uvjerljivo najteži put koja je jedna ekipa imala ikad u Kupu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:59Inace bih cestitao tabi i ostalim normalnim navijacima Sarajeva na osvajanju kupa, al gdje ces ovo cestitati realno![]()
Malo sam wikipediu provrtio i protivnike pobjednika Kupa , nije bilo nikad baš ovako![]()
Sjecas se kad su 2019te obrisali i “ukinuli” trofej superkupa sa stranice da izgledaju ravnopravnije sa Zeljom. Danas je slicna taktika, samo sto sad lazu i u broju navijaca
TrpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:45Al kad kazu da imaju najvise navijaca u BiH , jel moguce otac ih yebo maloumne? jedino su sampioni u namjestanju i u pranju para
Sarajevu su sve uzvratne utakmice bile u gostima. Realno, nikada niko nije imao teži put do trofeja.westsideSB96 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:52Imao je i Široki sličan put 2017 kada je osvojio, Sloboda koja je tad bila dosta jaka, Zrinjski, Željo i finale sa SarajevomSuki46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 09:06Kad vidiš put ekipa od početka do kraja, Sloga, Zrinjski, Borac i Široki , uvjerljivo najteži put koja je jedna ekipa imala ikad u Kupu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:59Inace bih cestitao tabi i ostalim normalnim navijacima Sarajeva na osvajanju kupa, al gdje ces ovo cestitati realno![]()
Malo sam wikipediu provrtio i protivnike pobjednika Kupa , nije bilo nikad baš ovako![]()
Grijesis i to sam dobro znas da ne ide tako.jurisicduska je napisao/la: ↑15 maj 2025, 03:56Kakav ba sastanak na stadionu im pjevali Kup je nas i igraj Sarajevo nema veze nisu kući došli već je bilo saopstenje, kad održaše sastanak , u hodu. To i jest problem sto te starije horde trebaju prisustvovat sastanku, sastanka nije bilo, samovolja i samoinicijativa par ljudi. Ništa vise od tog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.