Svjetsko prvenstvo 2026

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Kajzer10
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026

Post Postao/la Kajzer10 » 28 apr 2026, 20:45

gh0stHZ je napisao/la:
28 apr 2026, 14:54
Edincapitano je napisao/la:
28 apr 2026, 14:44
Ovdje se pise o svemu osim SP za koji mjesec :rol:
Da, ali nije da nije relevantna tema. Meni je, po relevantnosti, u rangu toga koliko su karte dostupne ili bilo koja druga tema relevantna za SP. Čak i bitnija kad pogledaš širu sliku.

Neće niko lobirati da se zabrane državni simboli na tekmi gdje DRŽAVNA reprezentacija igra. Itekako je tema kad se šalju dopisi u FIFA.
Cinjenica da je vecina postova na ovoj temi vezana za Vladana Kovacevica, Nebojsu Vukanovica i sad ovog Karamarka, meni govori da ipak nije stvar relevantnosti nego je narodu zanimljivo.

Neki marginalni politicar poslao dopis Fifi. Da je Trump poslao, bilo bi relevantno. Raspravlja se oko gluposti.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 28 apr 2026, 20:53

Btw, još jedna stranka s ustaškim predznakom je poslala dopis FIFA-i.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 28 apr 2026, 21:00

E kud bas da se igra u Americi, volio bih da sve igrano u Kanadi ili Meksiku, jer ce narandzasto krme opet nesto syebati da ovo bude bezvezno prvenstvo.
CPOJ

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 28 apr 2026, 21:26

SWOT je napisao/la:
28 apr 2026, 10:04
gh0stHZ je napisao/la:
28 apr 2026, 09:21
Zastavu sa ljiljanima su dali u prijedlog ljudi koji ne pripadaju bošnjačkoj strani. Svi svojataju onoga čija je ta zastava originalno, ali ne priznaju je? Ljiljan stilizovan krst i za njega se bore muslimani protiv katolika i pravoslavaca?

Smeta ljiljan, ali trobojka i šahovnica uredno mogu? Mrš u **** materinu redom.

Ebo majku mi smo za izučavanje.
Ne znam sta je apsurdnije, to sto bosanski muslimani zele tu zastavu ili sto zastavu sa ljiljanima bosanski katolici ili bosanski pravoslavci odbijaju kao zastavu BiH...

Muslimani su odrubili glavu Stjepanu Tomaševiću, zadnjem covjeku koji se borio pod zastavom Ljiljana... Dakle Ljiljanka je u biti indirektno simbol borbe protiv turaka i islamizacije, a na kraju je muslimani zele (bosnjaci koji vecinski turke nazivaju braćom i koji su primili vjeru odrubljivaca glave bosanskog kralja), a nemuslimani je ne zele... Ovakvi apsurdi jedino su moguci u BiH
Za tvoju informaciju, zlatni ljiljan nije nikakav stilizovani krst bar ne u kontekstu bosne. Zlatni ljiljan tj Lilium Bosniacum raste na planini Igman ispod koje izvire rijeka Bosna na cijim je obalama nastala I prva drzava pod istim imenom.

Tomasevic je bogumile tj pripadnike autohtone Crkve Bosanske ubijao ko stoku Kao I Tomas prije njega po nalogu iz Rima. Naravno da ce mu Kao teroristi koji vrsi teror nad vlastitim narodom odrubiti glavi. Zanimljivo kako vi HDZ katolibanski mitomani volite da presutite cinjenicu da je katolicanstvo u bosni doneseno I nametnuto silom ubijanjem, klanjem, pogromima itd.

Ko vam je kriv sto ste se odrekli Bosnjastva prije 120 130 godina pa sad pokusavate izvrtati I manipulasiti historijom I muslimane okrivljivati za ono za sto ste vi sami krivi. Ko vas nezna skupo bi vas platio. E moji Bosnjaci katolici, braco po rodu I po krvi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Soli i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []