Nisu sve, od ukupne cifre 35 % ide Željezničaru, sada zašto se krije ukupna cifra ne ulazim u to. Možda zbog poreza, šta ja znam.

Nisu sve, od ukupne cifre 35 % ide Željezničaru, sada zašto se krije ukupna cifra ne ulazim u to. Možda zbog poreza, šta ja znam.
To cemo jos vidjeti
Jest najbolji igrač lige potencijalom , da je igrao u kakvom ozbiljnom klubu sigurno ne bi ispod milion eura otišao.
Ali tu se ne zaustavlja strmoglavi pad brojki. Cifra je za sat pala na 1.8 miliona eura. Do sutra to ide na 500.000 i na kraju u finansijskom izvještaju će se naći nekih 100.000. Klasika. Ako ništa bar su se proveselili malo tih nekoliko sati.
Nodi, saudijski insajderi kažu da je transfer vrijedan 1,8 miliona eura. Nije to malo, naravno, ali nažalost nije najveći transfer lige.
Vama je najteze danas
Moze li se kakva Akademija sklepati sa tom lovom, jbga ne ide bosanski Salzburg bez Akademije...
boli vas racku vama je ionako anela potura glavna u klubu godinamajurisicduska je napisao/la: ↑02 jun 2025, 21:59Jest najbolji igrač lige potencijalom , da je igrao u kakvom ozbiljnom klubu sigurno ne bi ispod milion eura otišao.
Malo vam je falilo da oborite najveci transfer u historiji lige.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 jun 2025, 22:06Koliko god da smo dobili, u ovoj situaciji za nas je jako bitna cifra pred Evropu i Ligu10.
Sigurno ćemo biti još konkurentniji sljedeće sezone.
Nema potrebe da pjenite komšije, kad bude transfer Gulija, prvi ću vam čestitati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Giuseppe1, guadalupe, mnon46, prijeratni mangup, Rule_hz i 44 gosta.