Mislim crna hronika.
Neka svjedokinja kaze da su napali Rumune.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim crna hronika.
od jutros 2 i po kutije, 7 klipa sarajevskih i opet nervozanluckystrike je napisao/la: ↑24 jul 2025, 16:19Ne znam više ni kol'ko sam budan u cugu, ni kol'ko sam kutija u tom ispušio... samo da hoće početi... i da pobjedimo!![]()
Nije nešto prošlo iako je meni došla poruka od banke,na kraju sam kupio tri karte u fan shop-ujuka55 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:53Možda je zalutalo i u neželjenu poštuOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:52Tako je, isti slucaj sam imao.johntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 12:06
Uloguj se
Idi na profil i moje narudzbe i nadzi zadnje sto si kupio i mozes uzet pdf ili code
bujrum u strosu ima nas, vidjet cete nassarajevo19461987 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 16:55Raja ako ima neko da hoce da pijemo i da se upoznamo bla bla nek se javi u pp poslat cu kontakt. Abd POBJEDA ZA NAS 2:0
Popara napisa s mitomanima bio sukob
inace grad pun evenata, pa ne mogu stici. kako jadno, umjesto da promovisu maksimalno, cak od muhe slona da prave. jokrelativizam je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:17Treba zabraniti ulazak na stadionu našim portalima. Gledaj nekoliko sati pred utakmicu nigdje nista ,poneki post jedva jedan nadjes dnevno, izjave igrača trenera o atmosferi u gradu itd.
A bit će blizu 20k ljudi a medijski loše popraćeno i bez price o evropskoj atmosferi, spektaklu, necemu što evropa nije vidjela itd itd
Al zato ide članak o uplakanom Arnautoviću. Pogan.relativizam je napisao/la: ↑24 jul 2025, 17:17Treba zabraniti ulazak na stadionu našim portalima. Gledaj nekoliko sati pred utakmicu nigdje nista ,poneki post jedva jedan nadjes dnevno, izjave igrača trenera o atmosferi u gradu itd.
A bit će blizu 20k ljudi a medijski loše popraćeno i bez price o evropskoj atmosferi, spektaklu, necemu što evropa nije vidjela itd itd
Trenutno korisnika/ca: Proximic, sarajevo19461987 i 11 gostiju.