Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
900 hiljada se uzelo i nema vise na ćacilend areni da se pusta “Sanja” Ide dejan matic i GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO!
-
- Kontakt:
Daj boze da su uzeli 2 mil eura,sad ce im opet pricu prodavati o stabilizaciji,kako napreduju i alicne nebuloze.
- Shategabri
- Kontakt:
Još nema ponude s Grbavice za Guliašvilija?
A nekad se za Duljevića nudilo 400 k...pih, razočarale su komšije ovaj put, nema rasipanja kad se dođe do para
A nekad se za Duljevića nudilo 400 k...pih, razočarale su komšije ovaj put, nema rasipanja kad se dođe do para

Koševo Zapad
Ma hajde sta uzeli koliko smo uzeli
Bitno da je transfer realizovan i da smo se pomakli s mjesta
Bice jos para ide Europa, jos neki igraci su pod lupama drugih klubova, ugovori su dobri i svi zadovoljni
Vidjet cemo vas sad u Europi,alko ne dodjete do playoffa sutite
Bitno da je transfer realizovan i da smo se pomakli s mjesta
Bice jos para ide Europa, jos neki igraci su pod lupama drugih klubova, ugovori su dobri i svi zadovoljni
Vidjet cemo vas sad u Europi,alko ne dodjete do playoffa sutite
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 jun 2025, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Seljescar ce dobiti 4,6 miliona eura ili po kursu na dan potpisivanja
1,59 miliona maraka..
Jbg bas taj dan marka bila skocila na 3 evra

Pa morali bi jos jednom prodati Jabera pa da udju na siri spisak...Shategabri je napisao/la: ↑04 jun 2025, 13:12Još nema ponude s Grbavice za Guliašvilija?
A nekad se za Duljevića nudilo 400 k...pih, razočarale su komšije ovaj put, nema rasipanja kad se dođe do para![]()

I na kraju isto bodova na tabeli, a sad ce europa cuvajte se Milsamija i Torpeda
Jedva cekam da vidimo tu vasu jacinu i taj strasni bh dinamo
Toliko ulazete i opet nista
Da je obrnuto mene bi sramota bilo da zavrsimo s isto bodva i bez grupne faze ne bih se vavljao
Da je obrnuto mene bi sramota bilo da zavrsimo s isto bodva i bez grupne faze ne bih se vavljao
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i osvojen KupNoDi80 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 13:18I na kraju isto bodova na tabeli, a sad ce europa cuvajte se Milsamija i Torpeda

i mene bi realno bilo sramota da je obrnuto, ali fino nam je pa ne hajemo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Nk zeljescar 812,987.83 Euro
Da je 1 km naše je.
Nego jeste ispratili informaciju za žute kartone, koliko su klubovi dobili u sezoni.
Mislim da je s tim sve rečeno
Nego jeste ispratili informaciju za žute kartone, koliko su klubovi dobili u sezoni.
Mislim da je s tim sve rečeno
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne ruzi nas Nodi, nije lijepo..NoDi80 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 13:18I na kraju isto bodova na tabeli, a sad ce europa cuvajte se Milsamija i Torpeda
- relativizam
- Kontakt:
sad te nije sramota?NoDi80 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 13:18I na kraju isto bodova na tabeli, a sad ce europa cuvajte se Milsamija i Torpeda
Godinama top3 ekipe sa rashodima a desetak godina ništa
Finansijski izvještaj FK Sarajevo: Na Koševu za plate fudbalera potrošili manje nego FK Željezničar 

Prvo ce isplatiti sve dugove pa ce jedan dio uloziti u kupnju zemljista i izgradnju prve akademije u BiH i na balkanu, ostalo ce biti ulozeno u pojacanja i za bonuse svima koji su ucestvovali u ovom istorijskom transferu.
I jedan manji dio ce dati u humanitarne svrhe 

-
- Kontakt:
Ali oni bi bjezali Zrinjskom 10 bodova da je suđenje pošteno...NoDi80 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 13:18I na kraju isto bodova na tabeli, a sad ce europa cuvajte se Milsamija i Torpeda

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
4,6 miliona eura ili 1,59 miliona kermi pokursu na dan potpisa (dje bas tad marka tako da skoci) a i dalje su vlasnici 

-
- Kontakt:
Ma nas pretresaju zabranjuju nam a mi dva obeštećenja platismo prvi dan prelaznog roka. Djelujemo kao klub pod sankcijama. Tako da uzmi kokice uživaj, možda ne bude Sarajeva u narednim danima tako kažu kolege, priča se da će Europol uhapsit najmanje 25 ljudi.
https://disciplinary.uefa.com/
Evo ovdje možeš pratit iz minuta u minut. Čini mi se da razmatraju da nas u 5 ligu izbace
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 jun 2025, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Mozda ne bi bjezali al bi bili egal u najmanju ruku.Samo pogledaj omjer zuti kartona 79-40.Duplo vise kartona smo dobili.Ispade kod nas Guliashvili,Kyeremeh,Pavicic,Beganovic teski mesari a kod njih svi cvijecke.Duplo agresivnije udaramo.To ti sve govori.Meni samo zao sto tamo 2016,17 ili kad smo osvojili duplu krunu kad si sa 3 ozbiljna igraca mogao pop.isati ligu nismo imali Mirvica,imali bi poslije 4-5 titula u nizu sigurno19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 13:52Ali oni bi bjezali Zrinjskom 10 bodova da je suđenje pošteno...NoDi80 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 13:18I na kraju isto bodova na tabeli, a sad ce europa cuvajte se Milsamija i Torpeda
Da je obrnuto mene bi sramota bilo da zavrsimo s isto bodva i bez grupne faze ne bih se vavljao![]()
Degenerici iz saveza od svega moraju napraviti sprdnju pa i oko ovog baraza.Prvo sto se igra 20 dana nakon zavrsetka sezone sto nigdje na svijetu nema drugo sto nista na vrijeme ne odrede.Ako ne moze Stupcanica daj Celik nek igra.Ako su reflektori preduslov naglasite fino pred pocetak sezone a ne nekima 3 godine ne daju da udju,nekima tolerisu 3 godine,neke izbacuju...Dogovorite se vec jednom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!