Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2017, 12:56

sekerbay je napisao/la: Ti. Ta od 16 te precijenila. Prije bi se reklo da si njen parac. Čudi me da ti u kafićima uopšte daju pivo :mrgreen:
Dalje, frizura... Ono priliči djeci i srednjoškolcima. :mrgreen:
Treće, garderoba. Isto ko da je kupuješ na dječijem odjeljenju :mrgreen:
Dakle, friz, koša i sako, pa ćeš izgledat ko da su ti barem 24 godine :rol:
E jbg, pretjeruješ amidža.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 dec 2017, 13:00

Kad su bile poplave ja išo s jaranima volontirat u CZ i brada mi.bila do kurca i tad, djecurlije neke metar ona mene pita šta mi roditelji misle o volontiranju, i jesu mi dozvolili.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 30 dec 2017, 13:01

Pa moram malo :mrgreen:
Dosta si i ti prco raju :lol:
Al sad stvarno, druga garderoba i bio bi drugi insan.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 30 dec 2017, 13:02

Kawhi je napisao/la: Druga stvar je da ti grijesis u ovom. Da se sutra sruse sve dzamije mi bi i dalje ostali Bosnjaci. Bogomolje nemaju nikakve veze s nama kao narodom. To je velikosrpski narativ da je jedina razlika izmedju nas i njih religija, koji je nazalost veliki dio Bosnjaka prihvatio.
Ja sam ubijedjen da je glavni razlog svih genocida nad nama 90-ih godina od strane cetnika i ustasa taj sto smo mi muslimani. Ne bi ni tebe vjeruj niko pitao jesi li musliman ili ateista, vec bi te bez razmisljanja strijeljali uz povike kojim vrijedjaju islam.

Bogomolje imaju itekakve veze s narodom, jer to mozemo svrstati pod kulturu, a kultura je sve ono sto nas kao narod odlikuje. Ne mislim ja tu samo na dzamije. Ti sto pripadas manjinama, tvoja stvar. :mrgreen:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 dec 2017, 13:02

ma brada je zakon, obrijan imam nekakvu debilna facu, od sada pušta bradu al mi je mrsko održavati :rol:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 30 dec 2017, 13:03

E svasta, ljudi od 20 godina i kaze djeca, sta oni znaju
**** te zivot

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 dec 2017, 13:04

I meni je u kladionici radnica tražila ličnu, ruksak ne meni, kren'o u teretanu. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2017, 13:07

sekerbay je napisao/la:Pa moram malo :mrgreen:
Dosta si i ti prco raju :lol:
Al sad stvarno, druga garderoba i bio bi drugi insan.
Ne znam šta da ti kažem, volim jednobojne i jednostavne stvari.
Leviske, patike, jednobojna majica i vozdra. :)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 dec 2017, 13:10

Marsal je napisao/la: Mi davno bili djeca i šejtanali naravno :lol:
I sad nagovorimo druga da razbije hodži prozor ako smije :mrgreen: a mi sve bacali neke sitne kamenčiće i on se napravi pametan i uzme pećinu i pljus čitav okvir izvali :shock: :lol:
Dođe policija i odvedoše ga kući materi i ocu, em dobio batine em dobio kaznu od 300 maraka za "napad na vjerski objekat" :lol:
Pitam se je li i on sad četnik, ustaša, balija, ljevica, đubre, UZP-ovac, bla bla bla...
Nikad gorih ljudi no danas...
Sve je to apsolutno razumljivo i prihvatljivo, ali kad se radi o djeci koja imaju 10, 12, 15, pa i 18 godina. Momak koji ima 21 godinu je potpuno zreo u svakom smislu i na njegove postupke se ne moze gledati isto kao da ih je pocinilo dijete. Nije dzaba neko odredio da granica punoljetstva bude sa napunjenih 18 godina.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 dec 2017, 13:11

slika

Jel Marsale nosis ovakve sesire

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 dec 2017, 13:11

Federer17 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Druga stvar je da ti grijesis u ovom. Da se sutra sruse sve dzamije mi bi i dalje ostali Bosnjaci. Bogomolje nemaju nikakve veze s nama kao narodom. To je velikosrpski narativ da je jedina razlika izmedju nas i njih religija, koji je nazalost veliki dio Bosnjaka prihvatio.
Ja sam ubijedjen da je glavni razlog svih genocida nad nama 90-ih godina od strane cetnika i ustasa taj sto smo mi muslimani. Ne bi ni tebe vjeruj niko pitao jesi li musliman ili ateista, vec bi te bez razmisljanja strijeljali uz povike kojim vrijedjaju islam.

Bogomolje imaju itekakve veze s narodom, jer to mozemo svrstati pod kulturu, a kultura je sve ono sto nas kao narod odlikuje. Ne mislim ja tu samo na dzamije. Ti sto pripadas manjinama, tvoja stvar. :mrgreen:
Genocidi nad nama traju duze, ne zbog vjere nego zbog teritorije. Da smo mi Srbi muslimani, ili Hrvati muslimani drzali bi nas ko malo vode na dlanu. Dok imamo svoj nacionalni identitet mi smo smetnja jer samim tim imamo i pravo na drzavu.

Ma meni isto crkva ili dzamija. Ako je stara vidim turisticki potencijal, ako je nova bacene pare. :mrgreen: Ne moze biti dio nase kulture nesto sto je doslo s Bliskog istoka. To je ono kad evropski "nacionalisti" napadaju islam kao strani, a i krscanstvo strano. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 30 dec 2017, 13:15

Kajzer10 je napisao/la:E svasta, ljudi od 20 godina i kaze djeca, sta oni znaju
**** te zivot
I Marsal to poistovjecuje sa sobom i njegovim jaranima kad su imali do 10 godina i kamencicima gadjali hodzin prozor... :lol:

Ovi kulturno dosli u autu, izasli i uradili sta su uradili, nakon cega trce u auto i udri na gas. Bas su djeca. :D

@Kawhi, pa teritorija ti dodje ko 2u1, logicno. Ali sto ne idu na Bugarsku, Rumuniju, Madjarsku, i tu je odlicna prilika za teritoriju, a imaju nacionalni identitet? Kakav Bliski istok kad su se Turci ganjali ovim krajevima prije 500 godina. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 30 dec 2017, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2017, 13:15

kobe24 je napisao/la:
Sve je to apsolutno razumljivo i prihvatljivo, ali kad se radi o djeci koja imaju 10, 12, 15, pa i 18 godina. Momak koji ima 21 godinu je potpuno zreo u svakom smislu i na njegove postupke se ne moze gledati isto kao da ih je pocinilo dijete. Nije dzaba neko odredio da granica punoljetstva bude sa napunjenih 18 godina.
Ma njih dvojicu treba dobro prvo izmarisat, pa malo društveno korisni rad, nek peru džamijske ćilime i prozore i kopaju kabure, i na kraju kazna plus naknada štete. Ali ne treba ih demonizovat i upravu su oni koji kažu da se digla prevelika medijska hajka na njih, ali takvo je naše društvo.

Na kraju krajeva koliki god debili bili pohvalno je da su priznali svoju grešku, izvinuli se, a onaj jado još roni krokodilske suze. Da bogdom svi poput njih tako postupe bh. društvo bi bilo mnogo bolje i zrelije.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 dec 2017, 13:16

Kawhi je napisao/la:Ne moze biti dio nase kulture nesto sto je doslo s Bliskog istoka. To je ono kad evropski "nacionalisti" napadaju islam kao strani, a i krscanstvo strano. :mrgreen:
:facepalm: :facepalm:

Taman si se bio malo unormalio, ali evo ponovo lupas ko maksim po diviziji.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2017, 13:20

Federer17 je napisao/la:
I Marsal to poistovjecuje sa sobom i njegovim jaranima kad su imali do 10 godina i kamencicima gadjali hodzin prozor... :lol:

Ovi kulturno dosli u autu, izasli i uradili sta su uradili, nakon cega trce u auto i udri na gas. Bas su djeca. :D
Eto jarane kakav si, isti si Hendo koji me je nazvao četnikom, ne znaš ni šta mislim o nečemu, a već mi trpaš riječi u usta i ismijavaš. :roll:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 dec 2017, 13:21

Federer17 je napisao/la: @Kawhi, pa teritorija ti dodje ko 2u1, logicno. Ali sto ne idu na Bugarsku, Rumuniju, Madjarsku, i tu je odlicna prilika za teritoriju, a imaju nacionalni identitet? Kakav Bliski istok kad su se Turci ganjali ovim krajevima prije 500 godina. :mrgreen:
Pokusali su Bugare. Madjarima su i uzeli odredjene dijelove. Malo prouci historiju. Druga je stvar sto su ih ovi na vrijeme odyebali. :mrgreen:
S Bugarima su bas imali problema, al Bugara vise od nas i imaju bolju podrsku izvana. Citav jedan balkanski rat je bio kad su Srbi sa mrskim Turcima krenuli na Bugare. :mrgreen:
kobe24 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ne moze biti dio nase kulture nesto sto je doslo s Bliskog istoka. To je ono kad evropski "nacionalisti" napadaju islam kao strani, a i krscanstvo strano. :mrgreen:
:facepalm: :facepalm:

Taman si se bio malo unormalio, ali evo ponovo lupas ko maksim po diviziji.
Sta to nije tacno ovdje?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 30 dec 2017, 13:27

Marsal je napisao/la: Eto jarane kakav si, isti si Hendo koji me je nazvao četnikom, ne znaš ni šta mislim o nečemu, a već mi trpaš riječi u usta i ismijavaš. :roll:
Cime sam te to ja nazvao? Sta sam ti utrpao u usta? Samo sam napisao post u kojem se ne slazem tobom, jer se to dvoje nikako ne moze uporediti (po mom misljenju), a ti si uporedio (i to pripisao 'djecijim ispadima') ako u ovoj mojoj glavi ista ima sto je sposobno kontati.

Ako je smajli (:lol:), u postu u kojem izrazavam neslaganje s tobom, ismijavanje, onda si od ljudi koji sve prihvataju maksimalno ozbiljno i ljute se za svaku glupost.

Halali ako sam te uvrijedio, nije mi bila namjera.

@Kawhi, ma ne pije ti ta prica vode, tim vise sto ovaj genocid 92-95 nije prvi napad na nas. I dan-danas trpimo mnoge stvari.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 30 dec 2017, 13:29

Islam nije dio nase kulture.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 30 dec 2017, 13:31

Marsale, izvinio bi se on vraga da igra za Vrbanjusu a ne Rapid Bec
A medijska hajka ko i protiv svakog idiota koji uradi nesto slicno. Samo su ovi neki igraci, pa se i klub izjasni i tako to, pa eto vise objava. A ja bih najradije da im mediji krv popiju, da ih sramote svaki dan, pored toga sto bi im zestoku kaznu opalio. Nek dobro razmisli svako. Sutra moze neko iz odmazde baciti sta na crkvu, tu uvijek jedno vuce ono drugo.
A govoriti djeca i to, nema smisla. Onda hajmo na svako krivicno djelo primjeniti to da su ljudi od 20 godina djeca i da nemaju pojma sta rade. Radio sam i ja belaja nekog, razbijao prozore po mahali ali sam imao 13 godina.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 dec 2017, 13:31

Sarmelino je napisao/la:Islam nije dio nase kulture.
Samo slavenski paganizam.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 7 gostiju.