RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 16:13

rodjak je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Mor'o sam :D :lol:

slika
:shock: gdje su mu maska peraje i ostve :P

:lol: :lol:

Izgleda Mr.Photoshopovac nije bio baš toliko maštovit i kreativan :lol: :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 02 apr 2013, 23:00

Crvenarmija je napisao/la:Protiv Olimpica se zatvorit kao Gradina protiv nas i pokusavati kontrama.Ćemalović i Zolj out.Nije ni Olimpic Barselona pa da se nemože dobiti.Dati 120 posto,biti borbeni i zalagati se to navijači cijene,a ne kao protiv Gradine igrati kao p***e,čast izuzecima.
FORZA VELEŽ
e jesi mi ti stručnjak da kažeš ko će "out". Veze ti nemaš.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 23:04

Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 02 apr 2013, 23:43

Titova-Juga je napisao/la:Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.
njima je velež svetinja. a nekima je poligon za prodaju i pristojnu zaradu. ti i takvi ste najveće zlo po ovaj klub.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2013, 23:47

kerzen je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Nemojte Kerzenu Mostarsku djecu dirati pa makar ne znali ni hodati, a kamoli igrati lopte.
njima je velež svetinja. a nekima je poligon za prodaju i pristojnu zaradu. ti i takvi ste najveće zlo po ovaj klub.

Baš tako, a ti i onakvi ste najveće blago za Velež.

Smrt nacionalizmu !!

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 03 apr 2013, 04:29

Crvenarmija je napisao/la:Protiv Olimpica se zatvorit kao Gradina protiv nas i pokusavati kontrama.Ćemalović i Zolj out.Nije ni Olimpic Barselona pa da se nemože dobiti.Dati 120 posto,biti borbeni i zalagati se to navijači cijene,a ne kao protiv Gradine igrati kao p***e,čast izuzecima.
FORZA VELEŽ
Brate nebi se slozio s tobom,kakvo zatvaranje i bunkeri. Neka igraju otvoreno,hvala bogu sudjenje se popravilo i koliko toliko je posteno ove sezone. Ja sam optimist i nadam se uz malo sree i pribranosti u nasoj odbrani da mozemo do pozitivnog rezultata. Forza Velez

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 04 apr 2013, 13:24

samo me interesuje da se moji rodjeni vrate u moster neporazeni.....VELEZ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 apr 2013, 15:24

kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 apr 2013, 15:34

AlemC85 je napisao/la:kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?
Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pises :? (mojne mi izvlakuse :roll: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 05 apr 2013, 15:38

Nema Hebibovića i Nuhića sutra.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 apr 2013, 15:54

rodjak je napisao/la:
Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pises :? (mojne mi izvlakuse :roll: )
jaro ovdje kod nas haos s prevozom, ako budem išao, idem pješke s ilidže, ne treba mi puno jedno 35 minuta...samo se nadam lijepom vremenu...

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 05 apr 2013, 15:59

AlemC85 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
jaro ovdje kod nas haos s prevozom, ako budem išao, idem pješke s ilidže, ne treba mi puno jedno 35 minuta...samo se nadam lijepom vremenu...
Sutra je kisa, a prekosutra oblacn bez padavina.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 05 apr 2013, 16:51

Crvenarmija je napisao/la:Nema Hebibovića i Nuhića sutra.
nuhic inako neigra ove polusezone mada bi za mene trebao igrat umjesto kodre! hebibovic svakako nevalja da fali jer je svaku tekmu jedan od bolji!

sto se tekme sutra tice za mene bi na hladjenje trebali kodro i zolj jer nisu pokazali ama bas nista protiv gradine a kodro na kraju krajeva citavu sezonu nista nepokazuje i stim bi ga rahimic trebao hladit koju tekmu nebili malo zivnuo! nevalja vidit da je kapiten u jednoj ekipi u isto vrijeme i najgori na terenu! ja bi rekao da nam je sutra vrlo vazna tekma, ne toliko bodovno koliko za povjerenje navijaca da se nesto pozitivno desava u klubu! poslje pobjeda protiv celika i rudara bila je neka pozitivna atmosfera i posjeta protiv gradine je bila primjetno veca nego u prijasnjim tekmama mada je vrijeme bilo katastrofalno! tu neku pozitivnu atmosferu bi jedino mogli sacuvat u slucaju dobre tekme u sarajevu protiv olimpica jer je sada uveliko poljuljana nakon remija sa gradinom, znaci bod ili sva tri uz dobru igru kao i u prijedoru! u suprotnom ako nas olimpic glat dobije opet ce bit blijede brojke na tribinama protiv sarajeva u srijedu! a znamo da tekme protiv sarajeva inace privlace malo vise publike i stim u slucaju dobre igre protiv olimpika bi konacno mogli vidit dobro popunjen stadion u srijedu sa sarajevom! neznam za ostale ali ja sam se drama pozelio punog stadiona jer evo vec godinama ga nismo vidili cak ni u jacim tekmama a kamoli u nekim tekmama sa prosjecnim protivnicima!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 apr 2013, 20:09

Valjda Ibro zna šta radi,je..ga kad promašiš onakve šanse kao mi protiv Gradine dobro je pa nismo izgubili.Ako sutra
igarali kao u Prijedoru imamo se čemu nadati,jer očekivati je da Olimpik krene naprijed što nama odgovara.Imamo brze igrače i trebali bi iskoristiti kontre kojih će sigurno biti.Valja se muški boriti pa šta bude.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 05 apr 2013, 21:08

emil02in je napisao/la:Valjda Ibro zna šta radi,je..ga kad promašiš onakve šanse kao mi protiv Gradine dobro je pa nismo izgubili.Ako sutra
igarali kao u Prijedoru imamo se čemu nadati,jer očekivati je da Olimpik krene naprijed što nama odgovara.Imamo brze igrače i trebali bi iskoristiti kontre kojih će sigurno biti.Valja se muški boriti pa šta bude.
Tebra slazem se s tobom samo hrabro i otvoreno ako budu bunkerali nema nista od bod/ova. Isto kao protiv Rudara probat zavalit go na pocetku i onda ih imamo. Forza Velez

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 05 apr 2013, 21:19

Ide li RAja sutra u Sa. Ja sam malo stariji a i radim sutra. Ja sam od onih koji su bodrili Rodjene na Cairu,Jna,Kantridi,Marakani,Maksimiru,Poljudu pa tako da sam vise na wi-fi kad gostujemo ali sam u vrapcicima svaku tekmu

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 06 apr 2013, 13:04

oldcrewra je napisao/la:Ide li RAja sutra u Sa. Ja sam malo stariji a i radim sutra. Ja sam od onih koji su bodrili Rodjene na Cairu,Jna,Kantridi,Marakani,Maksimiru,Poljudu pa tako da sam vise na wi-fi kad gostujemo ali sam u vrapcicima svaku tekmu
RA organizovano dolazi u Sarajevo.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 apr 2013, 13:28

sada nam dolaze ključne tekme za opstanak...prvo danas Olimpic, u srijedu sarajevo, pa u nedjelju GOŠK...

bit će veselo kao na teferiču... :lol:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 06 apr 2013, 15:00

AlemC85 je napisao/la:sada nam dolaze ključne tekme za opstanak...prvo danas Olimpic, u srijedu sarajevo, pa u nedjelju GOŠK...

bit će veselo kao na teferiču... :lol:
e tek sad je vazno da su se dobro fizicki spremili u suprotnom 3 tekme za heftu dana nece mnogo lijepo izgledat! hajmo danas pobjeda protiv olimpica pa da se konacno stadion napuni protiv sarajeva u srijedu!

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 06 apr 2013, 16:33

bilo je lijepo vidjeti velezov bus maloprije :)
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []