Postao/la TrofejiSuTu » 29 jul 2025, 12:27
Ja sam prije bilo kojeg igraca mislio da ce se prvo Zekicu zgaditi liga i da nece ostati da dajes ne znam koliko para.
Hvala Bogu pa on nije tako mislio i da je ostao,ocito je covjek mudonja i kliker,i zna kako se nositi sa svim s cim se susrecemo u ovoj nesretnoj nam ligi pa i drzavi.
Sto se tice revansa tekma od sinoc gdje su oni okrenuli trebalo bi da nam ide u korist i da nam posluzi,mnogo bolje za nas sto je sinoc onako zavrsilo.
Jedino na onaj nacin kako su sinoc okrenuli mi mozemo izbaciti sami sebe,kao sto je Cluj pobijedio sam sebe.
Ako ima nesto cega se „plasim“ u revansu to je upravo nas samih.
Kao dobar urnek moze takodjer posluziti primjer na koji nacin su postigli gol na Kosevu,tj. kako smo ga sami sebi zabili.
Onaj zicer za 2:2 necu ni da spominjem pored nasih 3-4 zicera,jer nije moguce da ti protivnik na ovom nivou ne napravi nista. To ne postoji na najvisem evropskom fudbalskom nivou.
Treba igrati hrabro,odvazno i postaviti se tako kao da mi stizemo zaostatak,ali i voditi racuna naravno o svom golu.
Da ce biti prilika za gol ili dva,hoce sigurno,pitanje je samo koliko cemo mentalno biti spremni,a bice svega kao i golova sigurno.
Uz Boziju pomoc kao i uvijek da ovo prodjemo jer nam se fino i zrijeb otvorio,a onda uzivanje u dvomecu za grupu.
Kako god zavrsilo podrzati ekipu i sefa,jer na pravom smo putu evidentno!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!