Upravo to pile puna podrska upravi i pod hitno smijeniti Harisa Alihodzica jer covjek nije dorastao tom poslu.pile87 je napisao/la:Oda je najveci krivac za krizu. Izgubio je autoritet kod igaca a neki ga i namjerno potkopavaju. Ako ode samo on nismo nista napravili treba rijesiti stvar oko osobe za dovodjenje igraca namjerno necu da kazem sport dir da ne bude tjeram harisa.
Ako ovo ne rjesimo potrosicemo jos jednog trenera bezveze. Ko hoce nek vjeruje ko nece nemora ali najveci krivci sto nemamo nesto siri igracki kadar su upravo njih dvojica. Odrjesene ruke po pitanju igraca su imali ali nisu smjeli preuzeti odgovornost ni jedan ni drugi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
+1BLU SKY je napisao/la:Upravo to pile puna podrska upravi i pod hitno smijeniti Harisa Alihodzica jer covjek nije dorastao tom poslu.pile87 je napisao/la:Oda je najveci krivac za krizu. Izgubio je autoritet kod igaca a neki ga i namjerno potkopavaju. Ako ode samo on nismo nista napravili treba rijesiti stvar oko osobe za dovodjenje igraca namjerno necu da kazem sport dir da ne bude tjeram harisa.
Ako ovo ne rjesimo potrosicemo jos jednog trenera bezveze. Ko hoce nek vjeruje ko nece nemora ali najveci krivci sto nemamo nesto siri igracki kadar su upravo njih dvojica. Odrjesene ruke po pitanju igraca su imali ali nisu smjeli preuzeti odgovornost ni jedan ni drugi
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel se barem ponudila kakva druga poziciji Odi?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
ovo je totalna laž, dejana jankovića. on je taj koji je nakon dogovora došao i tražio više nego što je dogovoreno. i poslije se i izvinjavao.FaraonTM je napisao/la:Pa jel' Oda bio kriv što uprava obeća ugovor igraču onda taj igrač dođe i dočekaju ga neki sasvim drugi ugovor?
Sretno Oda majstore, yebiga nisi ti kriv što smo mi govvna, oprosti nam i ostani uvijek Željovac
Amir bar uzme loptu,povuce je pa pogrijesi jer nema kome dodati,a kako ce i imati kad se sadikovic sakriva od igraca.Nedo bog da damir uzme loptu i povuce je,da uradi nesto sa njom.
To je ključ naše igre koja nam visi o momku osamnaestogodišnjaku za kojeg nema adekvatne zamjene, borbenost se može dopuniti, al loša igra Amira znači raspad sistema kod nas, ko je kriv za to ja ne znam, ali ako se već otjerao Oda mora se i oko njega još nekoliko ljud s njim u paketu otjeratiboccaccio je napisao/la: Kada jedan mladi igrac za kojeg znamo da je kvalitetan ne iznese utakmicu kako se ocekuje, onda je tu pecat u liku jednog iskusnog, pravog znalca koji bi taj pritisak pored Amira mogao iznijeti. Mi takvog nemamo u ekipi. Ako Amir zakaze, ostaje nam samo sreca i nista vise.
Ako smo sinoc pustili dva boda da bi se Odovic otjerao mislim stvarno da je to bezobrazluk. Umjesto da uprava kazni igrace oni su s njima bili dok ga ne otjeraju, a mi bodove prosipamo. Zasto ga nisu otjerali protiv Mladosti? Vjerovatno je vec ranije dogovoreno s Capljicem a cekalo se da prospemo toliko bodova. Upravi treba dati posljednje upozorenje!

Joj termina i govana...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Teško je bilo šta pametno reći. Očigledno je Oda malo pogubio konce, pogotovo ako je tačno to da je mogao dovesti dva igrača, a nije htio. Novi trener će sigurno donijeti pozitivan šok, ali to je samo kratkoročno rješenje. Mora se dovesti nova osoba u sportskom segmentu, jer smo loše odradili prelazni rok, čega sam se pribojavao čim je Hare postavljen. I dalje podržavam upravu, s tim da se sportski segment mora popraviti.
@Guvo88, @za_zivot_cijeli, i vama idu tarabe.
@Guvo88, @za_zivot_cijeli, i vama idu tarabe.
e stvarno da malo odvadimo...a igrači jesu kažnjeni poslije mladosti i to vrlo rigorozno za naše uslove.Guvo88 je napisao/la:Ako smo sinoc pustili dva boda da bi se Odovic otjerao mislim stvarno da je to bezobrazluk. Umjesto da uprava kazni igrace oni su s njima bili dok ga ne otjeraju, a mi bodove prosipamo. Zasto ga nisu otjerali protiv Mladosti? Vjerovatno je vec ranije dogovoreno s Capljicem a cekalo se da prospemo toliko bodova. Upravi treba dati posljednje upozorenje!
Nisam to rekao ja, vrati se gore par postova gdje vrbanjusa i pile kazu da su ga igraci bojkotovali, logican slijed je ovo.ChWilla je napisao/la:e stvarno da malo odvadimo...a igrači jesu kažnjeni poslije mladosti i to vrlo rigorozno za naše uslove.Guvo88 je napisao/la:Ako smo sinoc pustili dva boda da bi se Odovic otjerao mislim stvarno da je to bezobrazluk. Umjesto da uprava kazni igrace oni su s njima bili dok ga ne otjeraju, a mi bodove prosipamo. Zasto ga nisu otjerali protiv Mladosti? Vjerovatno je vec ranije dogovoreno s Capljicem a cekalo se da prospemo toliko bodova. Upravi treba dati posljednje upozorenje!
Jel' sad sa Vladom idemo na titulu? 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ok,smijenjen Odović...I dalje mislim da je mogao ovo izvući ali poštujem odluku Upravnog Odbora. Sigurni da znaju više od nas.Ali,isto tako se nadam da su svjesni odgovornosti koju su ovim činom preuzel.
Očekujem da imaju ozbiljno riješenje za poziciju šefa stranke.
Očekujem da imaju ozbiljno riješenje za poziciju šefa stranke.
pošto si napisao "smo" mislio sam da misliš na klub u cjelini. za igrače boga pitaj, znaju samo oni, svaki dan gledamo kako je to lako kvarljiva roba i kad valja. da su sumnjivi, sumnjivi su.Guvo88 je napisao/la:
Nisam to rekao ja, vrati se gore par postova gdje vrbanjusa i pile kazu da su ga igraci bojkotovali, logican slijed je ovo.
a tačno je da se teško oteti utisku da je zeba ono u prvom pod sjeverom namjerno fulio. jest on fulao i prazan gol i penal u derbiju, ali ovdje tog pritiska nije bilo. isto kao i ovo iznad - zna samo on.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
moram sam da se osvrnem na odluku kluba oko odovica. sramota je da otjeras covjeka (po drugi put) koji je najjaca karika u klubu... nemam apsolutno nikakvog razumjevanja za ovu odluku... lose stojimo na tabeli, dozvijeli smo najvecu sramotu u istoriji kluba prije 10ak dana, i ne vidim trenutno ko moze da vodi zelju, nema tog covjeka... osim osima, ali nacekacemo se mi dok se on vrati u klub... zelim iskreno da nam klub ispadne iz lige, i da nas svi nakantaju ove sezone, kad nas je mladost uspjela, zelim novi pocetak u klubu a ovako ulazimo nazalost u period od 2005-2009 ponovo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Sama ideja da on može biti sport. dir je bila kriminalna. Također, ne znam otkud tolika podrška upravi. Neki forumaši pišu da ta uprava kao nešto radi, a nigdje rezultata tog rada. Sve neka janjad i provjerene informacije koje znaju par forumaša bliskih upravi. I sve će se kao znati iduće sedmice...pa onda odjednom sve zakazalo.....vrijeme prolazi, a mi tapkamo u mjestu..Eto sad je info da su dali Odi odriješene da dovede dva provjerena igrača, a da ovaj nije htio...kakve nebulozeBLU SKY je napisao/la:Upravo to pile puna podrska upravi i pod hitno smijeniti Harisa Alihodzica jer covjek nije dorastao tom poslu.pile87 je napisao/la:Oda je najveci krivac za krizu. Izgubio je autoritet kod igaca a neki ga i namjerno potkopavaju. Ako ode samo on nismo nista napravili treba rijesiti stvar oko osobe za dovodjenje igraca namjerno necu da kazem sport dir da ne bude tjeram harisa.
-
- Kontakt:
ODA MAJSTORE SRETNO!
Slomise se kola na covjeku na kome se ni u kom slucaju nisu trebala slomiti.. Neka se svi redom u tom upravnom odboru a i Gredic sa njima napuse k.urca.. Molili Boga da dovedu Odu a onda ga fudbalske neznalice otjeraju.. Fuj!

[youtube][/youtube]
Slomise se kola na covjeku na kome se ni u kom slucaju nisu trebala slomiti.. Neka se svi redom u tom upravnom odboru a i Gredic sa njima napuse k.urca.. Molili Boga da dovedu Odu a onda ga fudbalske neznalice otjeraju.. Fuj!

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 10 sep 2015, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- Ljiljani87
- Kontakt:
Hebes takvog navijača koji želi da mu klub iapadne iz lige. da mi brat dobije otkaz ja to ne bih rekao, ali eto, forum je ovojovanmaksimovic je napisao/la:moram sam da se osvrnem na odluku kluba oko odovica. sramota je da otjeras covjeka (po drugi put) koji je najjaca karika u klubu... nemam apsolutno nikakvog razumjevanja za ovu odluku... lose stojimo na tabeli, dozvijeli smo najvecu sramotu u istoriji kluba prije 10ak dana, i ne vidim trenutno ko moze da vodi zelju, nema tog covjeka... osim osima, ali nacekacemo se mi dok se on vrati u klub... zelim iskreno da nam klub ispadne iz lige, i da nas svi nakantaju ove sezone, kad nas je mladost uspjela, zelim novi pocetak u klubu a ovako ulazimo nazalost u period od 2005-2009 ponovo!!!

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.