FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 10 sep 2015, 13:51

djedovic01 je napisao/la:Ne bi da kritikujem, ali da pitam upravu šta je sa tribinom, šta je sa generalnim sponzorom? Zasto se kod nas kao u drugim klubovima ne urada revizija finansija, pa da znamo s čim raspolažemo, da znamo koliki su nam dugovi jer ovo REKLA KAZALA nam nista ne donosi! Pare su došle u klub i to više nego ikad u zadnjih par godina, ali te iste mogu biti oprane ili uzete!
Revizija dugova uradjena i dugovi se servisiraju.

Generalni sponzor vec par puta druze pisano/opisano ovdje a to je: postavljena je cifra ispod koje se ne ide i ako firma nece a plati tu cifru koja je kod nas ja sad tacno ne znam ali uglavnom ne platis tu cifru ne mozes biti generalni sponzor. Imamo par sponzora koji pacaju solidno i sad neko treba doci i dati par hiljada vise i biti generlani sponzor a istovremneo rizikujes da izgubis druge sponzore.

Sto se ovih uposelnika koji idu u penziju tice jos prije 2god. ako se ne varam intervju sa Gredom je bio i jedno od pitanje je bilo otprilike "STA BI URADILI DA U KLUB UDJE VECA SUMA PARA" odgovor je bio da bi uplatio ono sto se uposlenicima duguje da idu u penziju i time na duze staze rastereti budjet.

Sto se Odovica tice sory druze ali ociglendo u ligi ne stima kako treba. Hvala na svemu i sretno.

Preuzeto sa K----.B-

Osim toga, klub je odlučio pojačati stručni štab te je uposlio članove na dvije nove funkcije. Riječ je o funkcijama nutricioniste i sportskog psihologa. Funkciju nutricioniste će obavljati Tarik Zolotić, dok je sportski psiholog ekipe Remzija Šetić.

"Klub želi osigurati nogometašima sve ono što je potrebno da bi na terenu pokazali najbolje igre te ostvarili najbolje rezultate u dresu najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba", poručuu iz FK Željezničar. :salut:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 13:52

zbog nerada uprave ispasta Oda,ostao covjek bez posla ni kriv ni duzan,gospodo stidite se ,zelim vam sve najgore ,djubrad jedna srozat ce te skroz ovog velikana,dali ste covjeku **** od igraca i ocekujete da osvaja duple krune,stidite se !!!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 10 sep 2015, 13:53

Elegant je napisao/la:Evo spominju Sredojevića za trenera i ovog Čapljića.
Kad ce se znati ime trenera?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 13:53

Mahalski i provincijski potez! Kladim se da cemo u slijedecim kolima shvatiti da je Oda ipak pravio pitu od gowana... Zivi bili pa vidjeli! Ovdje nije bilo nikakvog bojkota igraca, kao sto su Pitari uradili Kodri ili sada igraci Hrvatske Kovacu... Jednostavno, nema sirine i nema kvaliteta. Ko je za to kriv? Taj treba da ide.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 sep 2015, 13:53

bhsport je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
sta lazem?

da su tek sada otpusteni ljudi i da im se moralo uplatiti 110 hiljada?
da je pola tog iznosa, ili njegov dobar dio nastao za vrijeme Gredicevog mandata a moglo se rijesti ranije?
da kad ne radis i ne privredjujes iznos od 110 hiljada je velik?
Sve laz, nisu otpusteni nego penzionisani, provjerio u PIU. Dug je nasto prije Gredica jer niko prije nije placao doprinose uposlenicima a danas je prvi put sve cisto. I te pare su ogromne da das da penzionises parazite u klubu.
nazvati legnede kluba parazitima je stav koji njeguje upravo Gredic. jednu takvu legendu je upravo nabio s noge na nogu.

i nije on dosao jucer pa da nije imao kad ranije. tri godine prodaje muda pod bubrege.
kada je infrastruktura u pitanju, sve sto je napravljeno, napravili su nam drugi. ono sto smo sami je minorno.
kada je sportski segment u pitanju, najveci uspjeh zvani "zeljina djeca" se desio sam, sticajem okolnosti, jer ovaj nije mogao pronaci novac za igrace sa trzista.

ubleha!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 13:55

djedovic01 je napisao/la:
Mozda za dva-tri kola, protiv Olimpika nas vodi Edis, vjdjet cemo za Drinu i kasnije Travnik ...

P.S. Nakon Travnika derbi. :crazy:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 sep 2015, 13:56

Nazalost pretvaramo se u pitare....nije fer da mu daju otkaz jer zaista nije do odovica, a na kraju krajeva oblji terner se tesok moze nac. Ova prica o djeci se vidim opet potencira hajde ba ohladite. Kao prvo genercaija u kojoj imas 5 6 igraca dobrih az prvi tim se desava jednom u 50 godina ne mozes tako prodavat maglu svake godine. Dovedi igrace... Vi od svakog naseg juniora pravite vanserijske talanete, a istina je daleko od toga.

Uprava je najvise kriva, imali su solidne pare nisu nikog doveli. Nabijem ih na ku.rac sve zajedno sa gredom...sad ce mi neko rec rade. Sta rade? Marketing gluposti kao sto rekoh postajemo ko pitari bavimo se svime osim onim sto bi trebali, a to je pobjede i titule...

Ovakva situacija se mogla ocekivat, uspjelo je dva put prodat muda pod bubrege ligi i navijacama uz veliku dozu srce, e treci put vec nece proci. Koliok para toliko muzike....Znam samo da su moje strpljenje izgubili
=\_1921_/=

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 sep 2015, 13:58

sredojevic :urnebes: :urnebes: :urnebes: capljic :crazy: :crazy:

SIMO KRUNIC :zzz:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 10 sep 2015, 13:59

Elegant je napisao/la:
djedovic01 je napisao/la:
Mozda za dva-tri kola, protiv Olimpika nas vodi Edis, vjdjet cemo za Drinu i kasnije Travnik ...

P.S. Nakon Travnika derbi. :crazy:
Kad dodje novi trener trebat ce vremena da se to uhoda, a to je najveci problem.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 10 sep 2015, 14:00

SlevinKelevra je napisao/la:Mahalski i provincijski potez! Kladim se da cemo u slijedecim kolima shvatiti da je Oda ipak pravio pitu od gowana... Zivi bili pa vidjeli! Ovdje nije bilo nikakvog bojkota igraca, kao sto su Pitari uradili Kodri ili sada igraci Hrvatske Kovacu... Jednostavno, nema sirine i nema kvaliteta. Ko je za to kriv? Taj treba da ide.
Trener i sportski direktor...Ili je to kod nas drugacije???

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 10 sep 2015, 14:00

Ma sada je gotovo, ne treba se zalijetati, neka sablja vodi ekipu i to tako kako je vodio Zelju toliko godina a znamo kakav je bio na terenu, ipak ih on najbolje poznaje, ima da ih postroji na sljedecem treningu a i navijaci su uz njega.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 10 sep 2015, 14:01

Nemojte tako, recimo jedan Hadžiabdić je bio direktor stadiona (samo nek neko napiše da je radio išta) itd
najlakše je pljuvati, Oda je kriv za rezultate i izbor igrača, Zeba je bio na Grbavici kad se vratio Oda rekao ne trebaš mi, Kasalica došao, Oda rekao ne trebaš mi itd
Akoje postojao igrač kojeg je htio Oda a Alihodžić nije htio/mogao/znao dovesti i njega treba otpustiti, a otpuštati Upravu koja nakon rata jedina nešto pokušava da uradi zbog krize rezultata je nebuloza.
Vidjećemo šta će se uraditi sa parama ali ja vjerujem da gore biti neće...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2015, 14:01

pile87 je napisao/la:
Amir81 je napisao/la: Sama ideja da on može biti sport. dir je bila kriminalna. Također, ne znam otkud tolika podrška upravi. Neki forumaši pišu da ta uprava kao nešto radi, a nigdje rezultata tog rada. Sve neka janjad i provjerene informacije koje znaju par forumaša bliskih upravi. I sve će se kao znati iduće sedmice...pa onda odjednom sve zakazalo.....vrijeme prolazi, a mi tapkamo u mjestu..Eto sad je info da su dali Odi odriješene da dovede dva provjerena igrača, a da ovaj nije htio...kakve nebuloze
Pratim Zelju dugi niz godina ali nikada bas nikada nisam mogao predpostaviti da ce uprava biti najjaci segment kluba. Jaca od sportskog i navijackog segmenta. Ova uprava rijesava stvari koje su trebale biti rjesene prije10 godina.recimo ovo sa penzijama za to su za nase uslove ogrome cifre. I ne samo to nego dostavstvari. Nazalost zapostavljen je dio oko igraca i imamo sta imamo.Sad moraju povuci prave poteze.
Za one koji ne znaju Alihodzica je postavio Amar kada je odlazio.
Pile to je zamazivanje ociju,to penzionisanje i te stvari,malo upuceniji znaju o cemu se radi ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 14:02

Ako se sad Olimpik ne pobjedi neka svi zajedno odstupe sa pozicija !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 14:02

teteac8684 je napisao/la: Trener i sportski direktor...Ili je to kod nas drugacije???
Ne vjerujem da Odovic nije htio da ima bolje igrace i siri kadar. Neko mu je ogranicio opcije i sredstva, ocigledno. A covjek zaradio ogromna sredstva igranjem u Evropi, a svi smo se ovdje slozili da ima aposlutno najvece zasluge za te uspjehe.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 sep 2015, 14:02

nazvati legnede kluba parazitima je stav koji njeguje upravo Gredic. jednu takvu legendu je upravo nabio s noge na nogu.

i nije on dosao jucer pa da nije imao kad ranije. tri godine prodaje muda pod bubrege.
kada je infrastruktura u pitanju, sve sto je napravljeno, napravili su nam drugi. ono sto smo sami je minorno.
kada je sportski segment u pitanju, najveci uspjeh zvani "zeljina djeca" se desio sam, sticajem okolnosti, jer ovaj nije mogao pronaci novac za igrace sa trzista.

ubleha!
Da, onaj ko ne radi a prima platu je parazit. Onaj ko odrzava stadion a sjedi u Makijatu je parazit.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2015, 14:04

fedeltafrotta je napisao/la:sredojevic :urnebes: :urnebes: :urnebes: capljic :crazy: :crazy:

SIMO KRUNIC :zzz:
simo krunić je u srbiji dokazao da je odličan trener. a kod nas iz malo drukčijih razloga nije mogao.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 sep 2015, 14:05

bagrcavi je napisao/la:
Da, sve si slagao.
halali!

halali unaprijed i ovo sto cu sada reci.
uplatili su 110 hiljada zbog koji ljudi nisu mogli u penziju samo dva dana nakon sto je Sarajevo objavilo vijest da je izaslo iz dugova prema poreznoj.
Pretjeruješ malo...
Ne misli niko i ne piše niko da imamo idealnu upravu.
Kritikovao sam ovaj potez oko trenera...Kritikovao niz drugih stvari. Pisao često o tome da se sportski segment mora bolje organizirati...
Ali je,s druge strane činjenica da se ova uprava nosi sa problemima koji su akumulirani od rata na ovamo.
Evidentno je da imaju odlučnost da neke od tih problema riješe trajno i sistemski. Problema je puno i treba puno vremena za rješavanje istih.
Takodje ne treba zaboraviti činjenicu da se ova uprava bori iz nalazeći rješenja bez para sa strane, bez prodaje kluba i klupske imovine...
Pare o kojima pričamo, koje su zarađene, tek trebaju doći u klub,odnosno,dolazice u narednih godinu dana sukcesivno.Tek manji dio je već došao.
Dakle,nisam nikakav zastupnik uprave.
Interesuje me samo klub. Ne Interesuje me nikakva imena i prezimena.
Ali,vidim da ova postava koja sad vodi klub,koja će ubrzo biti pojačana Kemom Kozaricem, radi predano da klub uspostavi dobar sistem funkcioniranja, da se finansijski stabilizirati i počne sto prije potpuni sistem samofinansiranja.
Eventualne greške ne bi trebale biti znak za opstim napad ,pa i bez argumenata.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 10 sep 2015, 14:05

Jesu li sva ova sranja sto nam se desavaju u zadnje vrijeme tih "mnogo lijepih stvari", ta "jagnjad", kojima nas pojedini "insajderi" bombarduju u zadnje vrijeme? Otkako nam pocese najavljivati napredak po forumu, nama sve gore ide... :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2015, 14:05

Vidjet cemo sad pred kraj godine i u 2016. kako ce i sta ce uraditi sa parama od UEFA.

Mazat ce nam oci sa optlatom dugova i potrazivanjima to jeste prioritet, ali ako dio ne usmjeri na sadasnji tim i igracki kadar onda ne znam sta ocekuju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur i 20 gostiju.