FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Danas na utakmici jasno se moglo vidjeti koliko je TC zasluženo na samom dnu tabele.

- 
				BosnianRahatluk
 - Kontakt:

- 
				TuzlaCityfighter
 - Kontakt:

Hvala drug na lijepim zeljama, ali nije realno ( osim ako se nesto drasticno ne promjeni ) da mi opstanemo u ligi ove sezone. Ekipa se nalazi tacno tamo gdje po kvalitetu i zasluzuju. Za nesto ozbiljno treba nam dva stopera i tri vezna igraca, bez toga nema sanse.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33Druze, kao da gledam nasu situaciju iz prosle jeseni.
Jedinstvo se nekako iscupalo, sto i vama zelim
Elvir Baljic
Hvala Rahatluk na podršci. Nama je jasno bilo i prije prvenstva da ispadamo malo su nas dvije vezane pobjede osokolile, međutim stvarost se srušila svom žestinom na klub.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33Druze, kao da gledam nasu situaciju iz prosle jeseni.
Nema nama spasa. Ovo je katastrofa i vjerovatno dizanje ruku od klubaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑03 nov 2025, 09:33Hvala drug na lijepim zeljama, ali nije realno ( osim ako se nesto drasticno ne promjeni ) da mi opstanemo u ligi ove sezone. Ekipa se nalazi tacno tamo gdje po kvalitetu i zasluzuju. Za nesto ozbiljno treba nam dva stopera i tri vezna igraca, bez toga nema sanse.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑02 nov 2025, 17:33Druze, kao da gledam nasu situaciju iz prosle jeseni.
- 
				BosnianRahatluk
 - Kontakt:

Vi svakako znate bolje kakva je situacija u klubu i oko njega.
U ovo vrijeme prosle sezone mi smo imali 8 bodova. U pauzi prvenstva urađen je odlican posao ,na kraju 10 .
Nije da se ne moze ,zaostatak 3-4 boda,nije to nista. Ali bi trebalo na polusezoni odraditi dobar posao.
Pitaj/te one nase. Mi smo experti za izboriti opstanak. Jos imam naviku kad "otvorim" tabelu vazda mi pogled prvo leti na zacelje

U ovo vrijeme prosle sezone mi smo imali 8 bodova. U pauzi prvenstva urađen je odlican posao ,na kraju 10 .
Nije da se ne moze ,zaostatak 3-4 boda,nije to nista. Ali bi trebalo na polusezoni odraditi dobar posao.
Pitaj/te one nase. Mi smo experti za izboriti opstanak. Jos imam naviku kad "otvorim" tabelu vazda mi pogled prvo leti na zacelje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.