A nemoj im to, ovo su im stare majice prije nego sto su se prekrstili u ultraseDirektorcic je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:32htio sam ignorisat dalje diskutovanje,ali me ovo tvoje umjetnicko djelo iz sestog razreda skole sa posebnim potrebama nekako dojmilo,pa sam se i ja dao u graficko dizajnerstvo. Bio i on,ali nije u ovoj majici nego u dresu,kaze da mu se isprala slova,ako mu mozes ti neku novu ostampat.A nije bas da mu se ne oveselite kad vas pozdravi.doduse tebe mozda ne pozdravlja,kroz sretnice jako rijetko prolaziHercegovinaCali je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:16Odrasli ljudi dolaze čovjeku na rođendan u dresovima?Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Da nisu bili i napuhanci u obliku dvorca i maskota BenTena ?
Je li ti prijatelj dao ovakvu pozivnicu možda?![]()
![]()
![]()
![]()

Sta kaze onaj papak dijasporski nikom nije hajduk i dinamo ispred zrinskog