A sta ce debil svi su oni takvi, samo obrnuta situacija kod selje svi im navijaju da sutra mi zijanimo, a kod nas barem sam ja navijao za zelju protiv kopera al haj **** ga nismo svi isti.. ima debilčina baš
Premijer liga BiH - aktuelno
-
sarajevo19461987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Vi nas mrzite, mi vas yebemogodrina je napisao/la: ↑24 jul 2025, 06:16Jel se stvarno zayebavate pa vas ovakve stvari iznenađuju. Napaceni ljudi, zive da mrze Zelju. Vidis da sve gledaju kroz prizmu Zelje.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:27Udjoh malo na temu FK Sarajeva, rekoh da vidim sta ocekuju od utakmice, kad ono raspravljaju koliku bi mi (!) imali posjetu da igramo europske na Kosevu.
Par stranica kasnije, jedan pise kao, ma super je ovo, ali da je Zelju dobit, to je kao da dobijemo Bayerna.
Rent-free![]()
Danas igra najveći klub u Bosni i Hercegovini. Mirno!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne vjerujemBumbaclat je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:27Udjoh malo na temu FK Sarajeva, rekoh da vidim sta ocekuju od utakmice, kad ono raspravljaju koliku bi mi (!) imali posjetu da igramo europske na Kosevu.
Par stranica kasnije, jedan pise kao, ma super je ovo, ali da je Zelju dobit, to je kao da dobijemo Bayerna.
Rent-free![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Šaka pelikana

-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Odrasli ljudi dolaze čovjeku na rođendan u dresovima?Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Da nisu bili i napuhanci u obliku dvorca i maskota BenTena ?
Je li ti prijatelj dao ovakvu pozivnicu možda?

Tvorci serijala Nad lipom su oduševljeni primjerkom iznad.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fulio si nikHrammm1921 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 01:43NazorUso je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:33Mazlume, sto lazes de.bile na vasem PDF o tome ko koliko ima godina ?NoDi80 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 21:38Željezničar - Romanija 9:0
Jaganjac x2, Šošić x2, Rakić, Fočo po jedan
6 golova mladih igraca
Kad jos Starovlah poslozi OP![]()
Ocekujem da se nasi juniori igraju sa Severinom B
Koliko vam je jaka akademija govori cinjenica da u B ekipi imate najvise igraca koji su ponikli u Željezničaru
Kaze mazlum Obradov 21 a lik za 5 mjeseci puni 24 godine![]()
Za 5 mjeseci? U kolko satikakav maloumnik
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa svaki drugi post je bio vezan za Grbavicu i posjetu, o cemu pricas? Bicu ti iskren vjerovatno necu ni pogledati tekmu veceras. Znam kako se slavilo kad je Koper poveo u prvoj tekmi u određenim kaficima tako da pusti suplju..sarajevo19461987 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 06:28A sta ce debil svi su oni takvi, samo obrnuta situacija kod selje svi im navijaju da sutra mi zijanimo, a kod nas barem sam ja navijao za zelju protiv kopera al haj **** ga nismo svi isti.. ima debilčina baš
Fk Željezničar.
Evo ja prvi planiram gledati utakmicu i bit će mi drago da Sarajevo ostvari dobar rezultat, ali ove gluposti sa njihovog podforuma su presmiješne, kaže prođite gradom da vidite atmosferu, od BBI do Sebilja nula osoba u dresu, jedini vijesnik utakmice je zvučnik kod tržnice ispred fan shopa...
-
Direktorcic
- Kontakt:
htio sam ignorisat dalje diskutovanje,ali me ovo tvoje umjetnicko djelo iz sestog razreda skole sa posebnim potrebama nekako dojmilo,pa sam se i ja dao u graficko dizajnerstvo. Bio i on,ali nije u ovoj majici nego u dresu,kaze da mu se isprala slova,ako mu mozes ti neku novu ostampat.A nije bas da mu se ne oveselite kad vas pozdravi.doduse tebe mozda ne pozdravlja,kroz sretnice jako rijetko prolaziHercegovinaCali je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:16Odrasli ljudi dolaze čovjeku na rođendan u dresovima?Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Je li ti prijatelj dao ovakvu pozivnicu možda?![]()
![]()

-
MostarReds22
- Kontakt:
A nemoj im to, ovo su im stare majice prije nego sto su se prekrstili u ultraseDirektorcic je napisao/la: ↑24 jul 2025, 13:32htio sam ignorisat dalje diskutovanje,ali me ovo tvoje umjetnicko djelo iz sestog razreda skole sa posebnim potrebama nekako dojmilo,pa sam se i ja dao u graficko dizajnerstvo. Bio i on,ali nije u ovoj majici nego u dresu,kaze da mu se isprala slova,ako mu mozes ti neku novu ostampat.A nije bas da mu se ne oveselite kad vas pozdravi.doduse tebe mozda ne pozdravlja,kroz sretnice jako rijetko prolaziHercegovinaCali je napisao/la: ↑24 jul 2025, 11:16Odrasli ljudi dolaze čovjeku na rođendan u dresovima?Direktorcic je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:26kolegi s posla rodjendan na smrcenjacima i haj tamo da popijem nesto s njima, trojica u dresu hajduka,jedan je u modricevom dresu,i jedan u dresu ovog zvinjskog.i haj malo smo se opustili,reko svega vam evo modricev dres mogu svarit,ali sta ce vam hajdukovi dresovi. Kad ce ovaj jedan na rakiji od 6 ujutru,ustade kaze " hajduk nam je i mati i ćaća".![]()
Je li ti prijatelj dao ovakvu pozivnicu možda?![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kaze onaj papak dijasporski nikom nije hajduk i dinamo ispred zrinskog
Ma ne zna covjek vise sta rec. Da mi se ne gade, bilo bi mi ih zaoPablo11 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:46Morao sam uci da vidim i ne mogu da vjerujem. Kaze samo nek vam bude lakse prodali smo Grbavicu ipo. Svaka cast.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:27Udjoh malo na temu FK Sarajeva, rekoh da vidim sta ocekuju od utakmice, kad ono raspravljaju koliku bi mi (!) imali posjetu da igramo europske na Kosevu.
Rent-free![]()
![]()
A ovaj komentar da jedva ceka derbi je ubjedljivo najjaci u historiji foruma. Brat zaboravio da igraju Evropu.
Veceras svoju evropsku utakmicu igra nas najveci i najpopularniji klub, jedini pravi predstavnik BiH i klub koji je jedini tu evropu zasluzio na terenu! Zato svi pred tv ekrane, gledajte patite i uzivajte! 
Samo ste vi zlatni, niko drugi nije zasluzio. Zrinjski ima sanse za grupnu fazu i ti napises patite i uzivajte. Opasan kompleks vas puca..
Fk Željezničar.
Imaju sansu tako sto ispadnu iz LS i EL pa za utjehu ih ubace u ovu škart ligu za koju se i mi pokusavamo izboriti. Nikada se oni nebi kvalifikovali da im sudije i savez ne poklanjaju titule.
Ono sto je Sarajevo ( pa i Zeljo) uspjelo u kvalifikacijama, oni nece nikada. Da je od pocetka postojao ovakav sistem mi bi do sada 100 puta igrali grupne faze.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
znamo ko nema sanse
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa sretno nasi smo, iako smo rivali koji se redovno bockaju
Bolje da prodjete i da imamo vece sanse za Europa ligu, nego da ispadnete i nista
Volim se raspravljat s vama, ali ne mrzim vas
Nodi ne mrzi nikog, iako nekad tako izgleda
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jbg od proslosti se ne zivi. Zeljo bi igrao prije 15 godina, ali kakva mi je to utjeha..Najprvi je napisao/la: ↑24 jul 2025, 15:15Imaju sansu tako sto ispadnu iz LS i EL pa za utjehu ih ubace u ovu škart ligu za koju se i mi pokusavamo izboriti. Nikada se oni nebi kvalifikovali da im sudije i savez ne poklanjaju titule.
Ono sto je Sarajevo ( pa i Zeljo) uspjelo u kvalifikacijama, oni nece nikada. Da je od pocetka postojao ovakav sistem mi bi do sada 100 puta igrali grupne faze.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.