FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze Enis Sadiković na gol, ne berite brige..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa sto je onda registrovan za youth leagueJoseMourinho je napisao/la:Reading čini mi seChoks je napisao/la:Gdje je Behram raja , da li zna neko .. Hvala
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Znam da je bilo da je bio u Evertonu isto na probi i otišao u reading, al et možda i nije, a možda je i neka fula na spiskusajo10 je napisao/la:Pa sto je onda registrovan za youth leagueJoseMourinho je napisao/la:Reading čini mi seChoks je napisao/la:Gdje je Behram raja , da li zna neko .. Hvalaja sam precackao pola interneta trazeci info da li je 100 posto presao u Reading i nisam uspio...
Nek neko upucenjji nam objasni
-
MosaLjoze1921
- Kontakt:
Zna li se kada je utakmica subota ili nedjelja ? 
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
I mene ovo interesuje. Stvarno nebi valjalo da sd stanemo sa ovim. Bila efurija. Učlanilo se više nego prošlih godina i sad opet čekamo sljedeću. Dvije su bitne stvari oko ovoga:salemprolic je napisao/la:Kad smo kod članova, da li je brojka ikako rasla od one Standardmanije?
1. ne smijemo više sebi dozvoliti da mijenjamo članske i da ponovo pravimo bazu. Pitari imaju navodno oko 7000 (sad reče DIno na ovom potpisu HIFA) ali ako ih je 4000 platilo ove godine pljunite me usta. Moramo i to računati. ja sam ubijeđen da je prošle godine bilo raje koja su uplatila članarinu, a da je sad nisu obnovila. Jel to možda oni nisu članovi? Za mene jesu jer mogu čitave godine obnoviti članstvo. Zar nije tako? PItari imaju raje koja je jednom uplatila na početku i još ih broje. Sto posto je tako. Ne moraju imati popuste ako nisu obnovili ali brojati ih svakako treba.
2. moramo formirati tim mladih, studenata koji će konstatno raditi na tome, dolaziti ljduima na noge i prezentirati im sve to. Platiti malo te momke, šta ima veze. Samo tako možemo osvijestiti raju. Evo sad ipade pitari imaju 7000 članskih a mi 2500 ili sl ne sjećam se kolika je bila zadnja cifra.
Sa ove dvije stvari bi mnogo više ljudi moglo učestvovati evo u ovom ugovoru sa HIFOM, a bit će ih još sto posto.
to je pitanje ko se smatra članom. k'o što vlast smanjuje nezaposlenost promjenom definicije zaposlenosti kad su skinuli sa biroa svakoga ko zarađuje 220 KM mjesečno po bilo kojem osnovu...al' aktivni član je ipak samo onaj ko je uplatio za tu godinu. i realno i ljudski i ekonomski.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ma razumijem ja to. Zato ti i kažem da ne treba dati popuste, ali treba ih računati. Imaš ih u bazi. Sutra mogu doći ponovo da obnove. Treba imati mobilnu ekipu koja ćeš ih obići sve i jednog kasnije, napomenuti ih mailom i sl. Mora se malo raditi na tome. E tek onda možeš reći ove više ne priznajem kao članove. Mi svake godine to nešto iz početka. Mora baza ostati. Krene obnova članstva i ja spriječen da obnovim, zaboravim, ne btino prvih mjesec, dva pa i tri i za to vrijeme sipam na HIFI i ne mogu nasuti da Želji ide lova.ChWilla je napisao/la:to je pitanje ko se smatra članom. k'o što vlast smanjuje nezaposlenost promjenom definicije zaposlenosti kad su skinuli sa biroa svakoga ko zarađuje 220 KM mjesečno po bilo kojem osnovu...al' aktivni član je ipak samo onaj ko je uplatio za tu godinu. i realno i ljudski i ekonomski.
Brat diplomirao i sve je OK 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
SubotaMosaLjoze1921 je napisao/la:Zna li se kada je utakmica subota ili nedjelja ?
ČestitamOkolele je napisao/la:Brat diplomirao i sve je OK
- ultrassa1921
- Kontakt:
Svi putevi sutra vode na Grbavicu 20:00.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Okolele je napisao/la:Svi putevi sutra vode na Grbavicu 20:00..
cestitamOkolele je napisao/la:Brat diplomirao i sve je OK
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Familiju užu i širu svinjama iz saveza!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nabijem ih na **** sve redom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Sutra se lagano sjetiti saveza..
DINO PEKIĆ JEDAN JE OD NAS !
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bruka i sramota! Kmece funje zbog derbija, ne znaju sta ce pa udarili gdje treba. Savez je postao opet prcija pojedinaca
ma sta ce oni samo kada vidis ono krmce prolica sve je jasnoblue sky je napisao/la:Bruka i sramota! Kmece funje zbog derbija, ne znaju sta ce pa udarili gdje treba. Savez je postao opet prcija pojedinaca
51%--------49%