Megamon je napisao/la:Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Megamon je napisao/la:Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.
ma prenijelo gaMourinhokilledbarca je napisao/la:Megamon je napisao/la:Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.![]()
![]()
![]()
5 minutaBegAx je napisao/la:Protiv Celika igramo 26 februara.
Btw. imam jedno pitanje vezano za put u Zenicu. Koliko je zeljeznicka stanica u Zenici udaljena od stadiona(vremenski)?
Previse je 2000Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi
Vise,prosle godine je bilo negdje izmedju a ovdje je prvo kolo. Jes da se sad skupljaju pare za sudjenje ali mislim da ce raja izdvojit za Zenicu .Colorado je napisao/la:Previse je 2000Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi
bice kao prosli put 8 stoja i to je to
![]()
![]()
i to bi trebao biti igracki kadar za nastavak,jer ja mislim da vise niko ne dolazi kao i da ulazimo jaci u nastavak prvenstva jer je samo kapiten otisao,a konkurencija je pojacana dolaskom četvorice igracaMourinhokilledbarca je napisao/la:Edin Pehlić se prikljucuje pripremama u Antaliyi
ma SARAJEVO SAMPION aBd !!!padobranac1978 je napisao/la:i to bi trebao biti igracki kadar za nastavak,jer ja mislim da vise niko ne dolazi kao i da ulazimo jaci u nastavak prvenstva jer je samo kapiten otisao,a konkurencija je pojacana dolaskom četvorice igracaMourinhokilledbarca je napisao/la:Edin Pehlić se prikljucuje pripremama u Antaliyi
i ja zadovoljanmolotovljev je napisao/la:Evropa..sigurica
Bezvizni rezimMourinhokilledbarca je napisao/la:Za evropu ne sumnjam...da nam je opet k'o protiv Cluja..ali ovaj put da ih uzmemo 2:0 tamo
Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
ma trazio puno ahaha noga mu!!!VELEZDOGROBA je napisao/la:sta vam je s jugom
jel dosao?
a jbg meni sve nesto ostalo u sjecanju da je desnjak nezz ..samosarajvo je napisao/la:Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
mma_hz je napisao/la:a jbg meni sve nesto ostalo u sjecanju da je desnjak nezz ..samosarajvo je napisao/la:Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
vidjeo sam sta pise i na transfermarketu al ubi me ja sve kontam desnjak ahahah...
mma_hz je napisao/la:a jbg meni sve nesto ostalo u sjecanju da je desnjak nezz ..samosarajvo je napisao/la:Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
vidjeo sam sta pise i na transfermarketu al ubi me ja sve kontam desnjak ahahah...
Lijevo imamo igraca a to je Haris Handzic,bez potrebe ovaj upitnik,zna se da tu moze igrati...HZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bosnas_, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, keli, legendarnadruga, mnon46, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Rule_hz, Sinfoc1986 i 67 gostiju.