A ovi što i i imaju reflektore prijavili dnevne termine utakmice.invincible1921 je napisao/la:Evo recimo u ovoj situaciji kao i u posljednjih par kola se vidi problem sa reflektorima....zaista ne bi bio u kozi fudbalera koji moraju gostovati u vrapcicima recimo...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
- invincible1921
- Kontakt:
basPappy je napisao/la:A ovi što i i imaju reflektore prijavili dnevne termine utakmice.invincible1921 je napisao/la:Evo recimo u ovoj situaciji kao i u posljednjih par kola se vidi problem sa reflektorima....zaista ne bi bio u kozi fudbalera koji moraju gostovati u vrapcicima recimo...
=\_1921_/=
Pa jbg sto rece ovaj jedan, zasto bi Celik trosio bespotrebne pare na struju kad navijaci bojkotuju, a nasi ce vjerovatno dzaba uci tako da se ne isplati nikako...invincible1921 je napisao/la:basPappy je napisao/la:A ovi što i i imaju reflektore prijavili dnevne termine utakmice.invincible1921 je napisao/la:Evo recimo u ovoj situaciji kao i u posljednjih par kola se vidi problem sa reflektorima....zaista ne bi bio u kozi fudbalera koji moraju gostovati u vrapcicima recimo...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- invincible1921
- Kontakt:
@DoeTz ma razumijem ja brate, al zamisli kako je igracima....
=\_1921_/=
Pa protiv vas se igra u noćnom terminu valjda. Od 19,45.DoeTz je napisao/la:Pa jbg sto rece ovaj jedan, zasto bi Celik trosio bespotrebne pare na struju kad navijaci bojkotuju, a nasi ce vjerovatno dzaba uci tako da se ne isplati nikako...invincible1921 je napisao/la:basPappy je napisao/la: A ovi što i i imaju reflektore prijavili dnevne termine utakmice.
Ma ne znamo ni mi u koliko igramo. Sad pomocni trener na TVTK kaze da igramo u nedjelju u 17h po posljednjoj informaciji. Sramota ziva za nasu ligu da ne znamo ni kad igramo.
I kako je dogovoreno za gostujuce navijace, ko je sa kojim klubom dogovorio besplatan ulaz?
I kako je dogovoreno za gostujuce navijace, ko je sa kojim klubom dogovorio besplatan ulaz?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ma čista glupost, a općenito se prošle sezone jako malo utakmica igralo pod reflektorima, Borac, Zrinjski i Široki su igrali solidan broj utakmica pod reflektorima, dok za ostale ne znam da je skupa bilo 5 tekmi u noćnom terminu.invincible1921 je napisao/la:basPappy je napisao/la:A ovi što i i imaju reflektore prijavili dnevne termine utakmice.invincible1921 je napisao/la:Evo recimo u ovoj situaciji kao i u posljednjih par kola se vidi problem sa reflektorima....zaista ne bi bio u kozi fudbalera koji moraju gostovati u vrapcicima recimo...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Na Cometu stoji u 19,45. Oni su do sada imali praksu da ubace satnicu tek kada bude zvanična, tako da je vjerovatno to termin.Batva je napisao/la:Ma ne znamo ni mi u koliko igramo. Sad pomocni trener na TVTK kaze da igramo u nedjelju u 17h po posljednjoj informaciji. Sramota ziva za nasu ligu da ne znamo ni kad igramo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto je najgore hajd sto se termin ne zna, nego ni dan...
subota , 19.45 bi trebalo da je tacan termin
subota , 19.45 bi trebalo da je tacan termin
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kod nas pisu u 17:00Pappy je napisao/la:
Pa protiv vas se igra u noćnom terminu valjda. Od 19,45.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ovo su termini sa kojima Savez raspolaže:
Travnik - Široki nedelja, 17:30
Sarajevo - Drina ponedeljak 17,30
Zrinjski - Olimpic nedelja 19,00
Čelik - Sloboda sudobta 19,45
Rudar - Mladost subota 17,30
Slavija - Velež nedelja 17,30 (prema mojim informacijama igra se od 17,00, moguć TV prenos)
Borac - Željo, nedelja 20,00
Radnik - Vitez subota 17,30
Travnik - Široki nedelja, 17:30
Sarajevo - Drina ponedeljak 17,30
Zrinjski - Olimpic nedelja 19,00
Čelik - Sloboda sudobta 19,45
Rudar - Mladost subota 17,30
Slavija - Velež nedelja 17,30 (prema mojim informacijama igra se od 17,00, moguć TV prenos)
Borac - Željo, nedelja 20,00
Radnik - Vitez subota 17,30
Ako je tako, onda je bezvezno iz samo jednog razloga, Robijasa nece biti na BP pa ce sablasno biti pod reflektorima, a nije to to.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicica
za pocetak nije los album 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ja sam kupio 4 paketa, kontao da dobijem koga iz Sarajeva da zalijepim na zid ispod grba, kad ono ono u 3/4 paketa mi dosao Regoje bem ga stara!bhfanatic14 je napisao/la:Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicicaza pocetak nije los album
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hahah kralj sijoker90 je napisao/la:Ja sam kupio 4 paketa, kontao da dobijem koga iz Sarajeva da zalijepim na zid ispod grba, kad ono ono u 3/4 paketa mi dosao Regoje bem ga stara!bhfanatic14 je napisao/la:Rekoh da podrzim ovu ligu nasu pa sam danas pokupovo par albuma i slicicaza pocetak nije los album
Tako da ko me vise vidi da kupim, nek me j..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Samo pravi igraci su dostupni 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najskuplji igraci BH lige

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
A Slavija jednu od najstarijih.ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.