Steta, zao mi je momka, ogroman je potencijal. Nek mu je sretno i hairli
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Miliona čega?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Odlično onda, podržavam ovaj transfer, Jatta se ovdje ne bi naigrao.
steta za Jattu decko ke strassn potencijal, ali ovo sta mu se radilo u ligi svaki prvi dodir zuti i onda smanjuje intezitet za 50% i bude izmjenjen na poluvremenu, a realno moze odigrati 90min u vrlo visokom tempu.
Nadam se da ce klub dobiti neke pare za njega

Šteta, ogroman potencijal, ali je nažalost potrefio ligu u kojoj su Vico i beus.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- relativizam
- Kontakt:
Odličan transfer ,na toj poziciji smo pravo popunjeni keremija, beganovic,turkes, djordjevic, musija
Bas se planski radi,izgleda idu bolji dani
Bas se planski radi,izgleda idu bolji dani
- napoleon72
- Kontakt:
Pa brate nije ni ovo rjesenje. Iza igraca mora klub stat i reagovat a ne prodavat za prvu ponudu koja dodje. Sta sad, ovo je signal svima kako dodatno urokat Sarajevo, kartoniraj im najboljeg igraca za krivi pogled dok mu ne zgadis fudbal? Ko je sljedeci, Cimirot, Mamas, Ljajic? Yebem ti Ismire majku glupu, znas li ista u ovom zivotu kako treba uradit?SHZ82 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:40steta za Jattu decko ke strassn potencijal, ali ovo sta mu se radilo u ligi svaki prvi dodir zuti i onda smanjuje intezitet za 50% i bude izmjenjen na poluvremenu, a realno moze odigrati 90min u vrlo visokom tempu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Upitan transfer Jatte u Saudijsku Arabiju: Sve je daleko od realizacije?
https://sportsport.ba/fudbal/upitan-tra ... iju/507594
Kako saznajemo, navodno je FK Sarajevo privremeno stopirao sve transfer poslove, dok se ne razjasni slučaj Matiasa Letermea, koji prema nepotvrđenim informacijama ima ugovorom definisan procenat od buduće prodaje igrača.
Ovaj podatak je izazvao nesigurnost unutar kluba, te su nadležni zatražili detaljniju dokumentaciju i pravne savjete prije nego što se nastave pregovori sa potencijalnim kupcima.Međutim, sada je transfer pod velikim znakom pitanja.
Klub sa Koševa zatražio je dodatnu dokumentaciju kako bi se utvrdilo da li postoje potencijalne finansijske ili pravne posljedice.
Odlazak u Saudijsku Arabiju za Jattu bi značio i značajan profesionalni i finansijski napredak.
Ipak, dok traje provjera ugovora, njegova budućnost ostaje neizvjesna.
Navijači Bordo tima sada mogu samo čekati rasplet i zvaničnu odluku kluba.
https://sportsport.ba/fudbal/upitan-tra ... iju/507594
Kako saznajemo, navodno je FK Sarajevo privremeno stopirao sve transfer poslove, dok se ne razjasni slučaj Matiasa Letermea, koji prema nepotvrđenim informacijama ima ugovorom definisan procenat od buduće prodaje igrača.
Ovaj podatak je izazvao nesigurnost unutar kluba, te su nadležni zatražili detaljniju dokumentaciju i pravne savjete prije nego što se nastave pregovori sa potencijalnim kupcima.Međutim, sada je transfer pod velikim znakom pitanja.
Klub sa Koševa zatražio je dodatnu dokumentaciju kako bi se utvrdilo da li postoje potencijalne finansijske ili pravne posljedice.
Odlazak u Saudijsku Arabiju za Jattu bi značio i značajan profesionalni i finansijski napredak.
Ipak, dok traje provjera ugovora, njegova budućnost ostaje neizvjesna.
Navijači Bordo tima sada mogu samo čekati rasplet i zvaničnu odluku kluba.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
+1
..i nek povede druga NazorUso i kompaniju maloumnika.
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Kako je promaklo direktorici da se još neko uspio ugradit', vjerovatno je zasuli ovi papiri od Dugopolja pa nije stigla svaki vakum da popuni.
Cemu nervoza, na klupi covjek koji je veci od kluba i jedini koji moze voditi Sarajevo... Idemo ka tituli, nema nervoze !!!MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:14+1
..i nek povede druga NazorUso i kompaniju maloumnika.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ocekujem tvrd derbi, pun intenziteta i kartona. Kriminalna (sudijska) organizacija će ili šiljiti za nas ili za njih, prije bi rekao za nas, bez da mi imamo pojma o tome. Bacit će nam kosku kako god okreneš, a mi ćemo se pokrviti, standardno ono naše.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:

Ma Leterme je navodno uskocio na njemu poziciju. To i jesu Aylini talovi, samo na ime ovog ublehasa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kad god smo bili u boljoj poziciji po svemu nismo to znali iskoristiti,izuzev mozda nekoliko derbija i to nekako da ne kazem jedva,dok je kod njih u vecini slucajeva kontra. I kad ih imamo potrudimo se da ih dignemo iz mrtvih.
Ovako na prvu mi pada ono 0:2 dole 5 minuta prije kraja,da bi na kraju spasavali i bod.
Kroz istoriju derbija vazda su nekako bili u nekoj prednosti i kad su vec bili potopljeni mi nismo znali ostati mirni,jednostavno ne znamo igrati te derbije.
Vazda nam nesto fali.
Eto sad nema pritiska,ali nema ni forme,uigranosti..
Mada pritiska ce biti i te kako kad ih poklopi 10 000 ko na lancu vezani.
Jednostavno kao da bolje podnose derbi utakmice.
Pored svega ne mislim da smo bez sansi,i ne treba praviti od njih mega tim,jer to nisu ni izbliza.
Igraju na klasicni hajp,ali da su bolji nego prosle sezone trenutno jesu,digli su formu.
Mislim da su trenutno na vrhuncu i tesko da mogu bolje od ovoga,sto za nas ne bi trebao biti problem da smo na nivou na kojem realno mozemo biti.
Ovako na prvu mi pada ono 0:2 dole 5 minuta prije kraja,da bi na kraju spasavali i bod.
Kroz istoriju derbija vazda su nekako bili u nekoj prednosti i kad su vec bili potopljeni mi nismo znali ostati mirni,jednostavno ne znamo igrati te derbije.
Vazda nam nesto fali.
Eto sad nema pritiska,ali nema ni forme,uigranosti..
Mada pritiska ce biti i te kako kad ih poklopi 10 000 ko na lancu vezani.
Jednostavno kao da bolje podnose derbi utakmice.
Pored svega ne mislim da smo bez sansi,i ne treba praviti od njih mega tim,jer to nisu ni izbliza.
Igraju na klasicni hajp,ali da su bolji nego prosle sezone trenutno jesu,digli su formu.
Mislim da su trenutno na vrhuncu i tesko da mogu bolje od ovoga,sto za nas ne bi trebao biti problem da smo na nivou na kojem realno mozemo biti.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Svaka susa se ugradjuje i boli ga tuki za klub. Daj meni samo u dzep. I ovaj Laterne fol kontas stranac nece.
Kakvo leglo lopova ,nema dana da ne obrukaju klub nekim svojim malverzacijamanapoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:28![]()
![]()
![]()
Ma Leterme je navodno uskocio na njemu poziciju. To i jesu Aylini talovi, samo na ime ovog ublehasa.
-
- Kontakt:
Mislim da ce biti tvrda utakmica i da mi sa dobrom taktikom idemo po bodove.
Ma Ajla je tu samo da pokupi kajmak, ovaj .. vakum ba, šta vam je?samoSA je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:47Kakvo leglo lopova ,nema dana da ne obrukaju klub nekim svojim malverzacijamanapoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 17:28![]()
![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sasvim normalan i logican da se proda Jatta.
Mamas djordjevic turda cimirot svi mogu igrat tu poziciju bolje nego Jatta, nismo ga puno trpili a ako je cifra 1,5 m€ i vise nego pametan potez. KAKO VI MISLITE DA MI PLACAMO RILETA CIMIRORA MAMASA GULIJA BANICA I OSTALE..
FK SARAJEVO MORA I TREBA BIT U MOGUCNOSTI SVAKI PRELAZNI ROK DA PRODA JEDNOG IGRACA IZ PRVIH 11.
Sto se tice derbija, igraju bolje derbi jer su navikli na publiku jer igraju svaku domacu utakmicu pred punim stadionom.Dok unas horde se jedva cuju do prvig sektora istoka 70% utakmica
Mamas djordjevic turda cimirot svi mogu igrat tu poziciju bolje nego Jatta, nismo ga puno trpili a ako je cifra 1,5 m€ i vise nego pametan potez. KAKO VI MISLITE DA MI PLACAMO RILETA CIMIRORA MAMASA GULIJA BANICA I OSTALE..
FK SARAJEVO MORA I TREBA BIT U MOGUCNOSTI SVAKI PRELAZNI ROK DA PRODA JEDNOG IGRACA IZ PRVIH 11.
Sto se tice derbija, igraju bolje derbi jer su navikli na publiku jer igraju svaku domacu utakmicu pred punim stadionom.Dok unas horde se jedva cuju do prvig sektora istoka 70% utakmica
-
- Kontakt:
Sretno Jatta
Da sredis glavu i da drzis vezni red Man Citya za par godina pa da se vratis
Leterme je ublehas nevidjeni sto sam i pisao i nadam se da nece momku syebati priliku da ode iz ove lige gdje ga otvoreno mrze i zaradi sebi egzistenciju

Da sredis glavu i da drzis vezni red Man Citya za par godina pa da se vratis
Leterme je ublehas nevidjeni sto sam i pisao i nadam se da nece momku syebati priliku da ode iz ove lige gdje ga otvoreno mrze i zaradi sebi egzistenciju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Ado_77, ajdohordas, feniksptica, MaroonBjelave, Tatamata1946, TefalTava, vedinjo98, Velaxsa i 82 gosta.