FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mensur55
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mensur55 » 01 mar 2017, 19:33

ThrillerHz je napisao/la:Jel ima neki nacin da mi promijenimo ovu formaciju koju igramo ? Npr u odbrani smo jaki, imamo tu bas fin broj igraca, da se proba sa 5 nazad nesto iskombinovati, 5-4-1 sa saricem i duljevicem u vezi, a ostalo sve isto ? Jer ovo protiv Viteza sto sam vidio je bilo vise 6-3-1, rustemovic i saric stajali ispred stopera na metar i nisu se pomijerali odatle, a ona 3 gore su stajala predaleko, pa se nabijala lopta, a kada smo pokusavali preko strana, kadusic nas je ubijao, on i Hebib za 90 minuta nisu duplog uspjeli odigrati pravilno. s druge strane Crnkic je sam pokusavao nesto odraditi, ali nije islo. Stavili ljudi 5 u vezi igraca, a jedva da 2 imamo :facepalm: Ne razumijem forsiranje jedne te iste formacije vec godinama...
Brate ovi nasi igraci jedva da mogu i ovu uigrati za ovoliko vremena koliko su zajedno. Nisu ti oni bas nesto inteligentni da skotaju vise od 442 ili 451i trci pravo ubaci ako mozes ako ne vrati nazad i prvom do sebe.
To sto ti govoris bi dalo dodatnu sirinu nasoj igri, posebno protiv ovih jacih ekipa sad u ligi za prvaka jer mi smo u napadu dosta limitirani tako da bi uigravnjem 631 formacije iskoristili skoro sve bolje igrace. Vjerovatno bi onda nazad bili Bekic-Balic-Miho-Novakovic-Hodic u sredini Crnkic-Saric-Dulja-Hebibi Ahmo u napad.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 19:35

Mi kad bih sad pokušali promjeniti formaciju tipa u 60. minuti, toliko bi se poje8ali svi da bi dali jedno 3 autogola do 70. minute. :kafa:
Samo Saraj'vo.

adodbr
Kontakt:

Post Postao/la adodbr » 01 mar 2017, 19:39

PitarBordo je napisao/la:Mi kad bih sad pokušali promjeniti formaciju tipa u 60. minuti, toliko bi se poje8ali svi da bi dali jedno 3 autogola do 70. minute. :kafa:
Dobro mozda bi Rustemovic i Radovac skontali ostali bi se podosta namucili

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 01 mar 2017, 19:45

Evolution87 je napisao/la:Je li vrijeme da Sajkaca izvrsi urinaciju po pljuvacima ili cemo to ipak ostaviti za neko od narednih kola?
Ako Hebibovic ne bude spreman pripremite se...hahahaha
Sajkaca starta u prvih 11.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 mar 2017, 19:55

Pa stvarno mi nije jasno,zasto se ovako pise za nase igrace.Ide se i do neke sprdnje da oni nisu sposobni skontati promjenu formacije.Nemojte samo sada pisati da je to sala,jer to definitivno nije sala.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 19:57

fks74 je napisao/la:Pa stvarno mi nije jasno,zasto se ovako pise za nase igrace.Ide se i do neke sprdnje da oni nisu sposobni skontati promjenu formacije.Nemojte samo sada pisati da je to sala,jer to definitivno nije sala.
U pravu si, nije šala da imamo igrače u timu koji nisu sposobni skontati promjenu formacije. Ako si gledao zadnjih 10 mjeseci utakmice FK Sarajeva, imaš i empirijske dokaze.
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 01 mar 2017, 19:59

ogaditi vucovima loptanje abd.. 0-3 u prvom poluvremenu, i polako utakmicu privesti kraju. pa onda za 10 dana na AFH izivljavati se na listici :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 20:00

Benko ga daje!
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 20:01

fks74 je napisao/la:Pa stvarno mi nije jasno,zasto se ovako pise za nase igrace.Ide se i do neke sprdnje da oni nisu sposobni skontati promjenu formacije.Nemojte samo sada pisati da je to sala,jer to definitivno nije sala.
To apsulutno nije sala nego ziva istina.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 mar 2017, 20:11

Slazem se oko igraca i taktike, ali brat bratu ni kod drugih to nije nista bolje..ko jos ganja neku ljepotu u ligi, ciji to treneri saltaju taktike kroz utakmicu i sl. To da znaju..pa ne bi ovdje igrali sigurno :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 mar 2017, 20:16

Evo danas smo se dotakli Benke... I tad se nije igrao toliko lijep fudbal, ali sam svaku dolazio da vidim njega na terenu. Pogotovo kad ga je trener drkkao, pa kad uđe a cijeli stadion zaori "oni ti ga puše Leoneeee".... Pa zabije lik gol poludi ode pred tribinu... Ne traži niko 2.000 pasova po utakmici, nego nešto... Ma hajde prežvakano i ispričano sve. Svi puni nekih izgovora "i drugi su loši," kao da je to neki izgovor. Ja jednom trebao pasti na tromjesečju, rek'o materi "pa još najmanje troje će pasti", opalila mi šamar heftu dana nisam dig'o glavu iz knjige, nastavniku kući na vrata u nedjelju navečer otišao da me preispita da prepravi ocjenu prije nastavničkog vijeća sutrada. Mislim da trebam dovest' staru da nekim ovdje opali šamar kad bolje prokontam. :D
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 20:18

muhamedhulk je napisao/la:Slazem se oko igraca i taktike, ali brat bratu ni kod drugih to nije nista bolje..ko jos ganja neku ljepotu u ligi, ciji to treneri saltaju taktike kroz utakmicu i sl. To da znaju..pa ne bi ovdje igrali sigurno :D
To je istina.
Svi igraci ovdje su hendikepirani sto kao mladi ne uce kretnje, postavljanja i ostale stvari koje treba raditi na terenu. Nije taktika postaviti igrace 442. Taktika je da svaki igrac zna svoje kretnje, zadatke, ko koga mijenja pozicionoako on ode naprijed, ko zatcara prostor, ko preuzima i slicno. To u nasoj ligi ne postoji. Zato ovdje niti jedan strani trener ne moze uspjeti, ovo sto se ovdje igra razlicit je sport. Kodro je to pokusao implementirati kod nas, igraci ga blijedo gledali i kontali kakve ovaj gluposti prica.
Radi toga su nasi igraci velikom vecinom tarabe kad odu vani, cast izuzecima.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 01 mar 2017, 20:21

Evander je napisao/la:
To apsulutno nije sala nego ziva istina.
Ko zna igrati fudbal i vrijedi nesto,nece igrati u ovoj ligi nikada,moze mu ovo biti zadnja opcija,ako je povrijedjen,poslije duge pauze i slicno...
U ovoj zemlji nista ne stima,suludo je ocekivati da mi nesto mozemo,iskorak,evropa,ovo-ono,da se ne ponavljam,prvo i osnovno nemas gdje igrati,to je osnova svega,da bi uopste mogao razmisljati dalje...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk[/quo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 mar 2017, 20:35

Onaj što je najavljivao presice više nije član ovog uvaženog foruma

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 01 mar 2017, 20:38

hilmo je napisao/la:Onaj što je najavljivao presice više nije član ovog uvaženog foruma
yebo ga onaj ko ga je poslao na ovaj forum :lol:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 01 mar 2017, 20:38

SiouxLukavac je napisao/la:Ajmo od sutra ostaviti sa strane Tana, upravu i Duljevića, okrenuti se malo pozitivi pa da uz bolje raspolozenje mlatnemo Olimpik i onda pripreme za Lišticu i ako Bog da 6 bodova iz te dvije utakmice.

Ispravka 9 iz tri utakmice, Tuzla će biti pokorena. :crazy:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 mar 2017, 20:41

Sad prvo 0-1 na OtoKi pa onda idemo dalje. Ne vjerujem da ćemo "im ogatiti hloptanje" :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 20:43

0:2 u subotu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 20:43

Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Olimpic me ne brine, to dobijamo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 20:46

Evander je napisao/la:Za Siroki ocekujem opstu mobilizaciju. To ce biti idealna prilika da ovaj tim pokaze da zna i da vrijedi i da povrati vjeru navijaca.
Olimpic me ne brine, to dobijamo.

Sta mislis koliko bi moglo biti navijaca na Koševu ako uzmemo Olimpik i Travnik naravno, ne smijemo to zaboraviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 15 gostiju.