Brate ovi nasi igraci jedva da mogu i ovu uigrati za ovoliko vremena koliko su zajedno. Nisu ti oni bas nesto inteligentni da skotaju vise od 442 ili 451i trci pravo ubaci ako mozes ako ne vrati nazad i prvom do sebe.ThrillerHz je napisao/la:Jel ima neki nacin da mi promijenimo ovu formaciju koju igramo ? Npr u odbrani smo jaki, imamo tu bas fin broj igraca, da se proba sa 5 nazad nesto iskombinovati, 5-4-1 sa saricem i duljevicem u vezi, a ostalo sve isto ? Jer ovo protiv Viteza sto sam vidio je bilo vise 6-3-1, rustemovic i saric stajali ispred stopera na metar i nisu se pomijerali odatle, a ona 3 gore su stajala predaleko, pa se nabijala lopta, a kada smo pokusavali preko strana, kadusic nas je ubijao, on i Hebib za 90 minuta nisu duplog uspjeli odigrati pravilno. s druge strane Crnkic je sam pokusavao nesto odraditi, ali nije islo. Stavili ljudi 5 u vezi igraca, a jedva da 2 imamoNe razumijem forsiranje jedne te iste formacije vec godinama...
To sto ti govoris bi dalo dodatnu sirinu nasoj igri, posebno protiv ovih jacih ekipa sad u ligi za prvaka jer mi smo u napadu dosta limitirani tako da bi uigravnjem 631 formacije iskoristili skoro sve bolje igrace. Vjerovatno bi onda nazad bili Bekic-Balic-Miho-Novakovic-Hodic u sredini Crnkic-Saric-Dulja-Hebibi Ahmo u napad.