FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zoran Mamic odgledo ovu utakmicu i skonto da ovima nema pomoci, vjv sutra ostavku daje
Za bordobijele boje
-
- Kontakt:
Veci poraz od rezultatskog je na koji nacin izgubis utakmicu.
8 utakmica vodi i 5 poraza. Radnik je bio sa Zekicem.
Bravo hadzija nas.
Cekamo husrefoljupce da nam objasne kako nam je najvise radosti donio,i da treba da nas vodi.
Kuci ga vodite posro vas on sve redom.
Nije stvar poraza,ali jedno 15 poraza u sezoni jeste i borba za 8.mjesto.
Ovaj zeljo za nijansu bolji nego pretvodne 2 godine,strahovali su i veceras od nas,eto kakvi su.
A gledaj nas kakvi smo….Magijaa
8 utakmica vodi i 5 poraza. Radnik je bio sa Zekicem.
Bravo hadzija nas.
Cekamo husrefoljupce da nam objasne kako nam je najvise radosti donio,i da treba da nas vodi.
Kuci ga vodite posro vas on sve redom.
Nije stvar poraza,ali jedno 15 poraza u sezoni jeste i borba za 8.mjesto.
Ovaj zeljo za nijansu bolji nego pretvodne 2 godine,strahovali su i veceras od nas,eto kakvi su.
A gledaj nas kakvi smo….Magijaa
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
I tako nas **** nasi povratnici Huki i Cimi. Ala'ami, samo djeca Sarajeva znaju sta je car gradskog derbija
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ovo na sta je nas klub spao je blago receno alarmantno, ovako se nismo brukali i nismo bili ovako nisko nikada od rata pa do sada.
Uzas, katastrofa, nemam rijeci.
Debeli krmak kao da namjerno ovo radi, kao da je poslan da nas unisti.
Uzas, katastrofa, nemam rijeci.
Debeli krmak kao da namjerno ovo radi, kao da je poslan da nas unisti.
Husrefe doviđenja
- napoleon72
- Kontakt:
Ma samo bojkotovat derbije, nek bez podrske igraci izginu. Naredni put ce nam dat cijeli sjever jer smo sad bojkotovali!
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Prije toga neka uruci husrefu otkaz
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
ZEKICU ODLAZI !!!
Samo jedan moze voditi Sarajevo.
Hajde babuka, hajde yebi im mater i poredaj ih u 4231 !
Za sve nas, USRO je Sarajevo !!!
Do titule.
Samo jedan moze voditi Sarajevo.
Hajde babuka, hajde yebi im mater i poredaj ih u 4231 !
Za sve nas, USRO je Sarajevo !!!
Do titule.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa cim je kreten prepustio ulogu favorita znamo sam odmah sta ce biti, pickica bezmudna.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Kockoglavi
- Kontakt:
Unazadio nas je jos vise. Jbt pozicije igracima poceo izmisljati. Sastave neke izmisljati, nikad nema pocetnih 11KarloIvandic je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:28Mislio sam i ja da ce on jedini uspjeti napraviti sok u ekipi . Nazalost ovo je uzas. Ako je gospodin neka sam odeKockoglavi je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:27Poserem se svima koji su prizivali Husrefa i Cimirota.
HUSREFE ODLAZI
-
- Kontakt:
Picke svi Husref, igraci , predsjednik, direktor. Fujjjj
12:18 gol razlika -6 dno dna fuj
Podnesi ostavku Husrefe ili napravi neki sporazumni raskid, sacuvaj bar malo obraza i ugleda (ako ga je uopste ista ostalo).
Horde ako imalo imate casti pozovite na bojkot, bojkot u kome cemo istrajati jer ovo se vise ne moze gledati i trpiti.
Horde ako imalo imate casti pozovite na bojkot, bojkot u kome cemo istrajati jer ovo se vise ne moze gledati i trpiti.
-
- Kontakt:
Ma to svako ko prati fudbal zna, 21 vijek ekipu vodi Husref Obuca,Cosic dan te hebo, Husref da se igra 29 dana nikad nece dobit ni jednu bitnu tekmu jer covjek je operisan od fudbala.Kockoglavi je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:36Unazadio nas je jos vise. Jbt pozicije igracima poceo izmisljati. Sastave neke izmisljati, nikad nema pocetnih 11KarloIvandic je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:28Mislio sam i ja da ce on jedini uspjeti napraviti sok u ekipi . Nazalost ovo je uzas. Ako je gospodin neka sam odeKockoglavi je napisao/la: ↑27 sep 2025, 20:27Poserem se svima koji su prizivali Husrefa i Cimirota.
HUSREFE ODLAZI
-
- Kontakt:
Što se mene tiču mogu svi ići. Mrs u pm .
-
- Kontakt:
Vrijeme je svi od hordi do istinskih navijača da krenu da se otjera ovaj američki debil
Zadnja izmjena: KarloIvandic, dana/u 27 sep 2025, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nema on mozga ni obraza da sam ode. Dok ga neko ne otjera on shvatit nece. I prije utakmice sam govorio da je nama remi ovdje vrijedan pobjede obzirom na igru koju ekipa pruza, krizu samopouzdanja, i Husrefa ziherasa na klupi.
Mamic je gledao sve ovo, bit ce zanimljivo kakav je njegov zakljucak.
Mamic je gledao sve ovo, bit ce zanimljivo kakav je njegov zakljucak.
Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, bordobijeli, COYGBiH, gh0stHZ, Kaunas, kolezeljovac, LegendKiller, misstianopenaldo, Napapijri, napoleon72, NazorUso, PeppermintSA, r3m1, Rule_hz, siroliver69, Vanja8, Vedolami1, voltron30, Zapadunapad i 184 gosta.