Da to sam i ja rekao i to je penal po ovim kriterijima penala u nasoj ligi. Protiv nas takvi par situacija bili penali.Pantelija je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:10Netacno. Poslije kontakta gulija, muftic je izbio loptu u aut tj u stranu i gulija pokupio.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:53Gurnuo je Guly malo loptu zato je Mufticu presla preko noge i poslje tog je nagazio Gulya . Nama su tako svirana 3/4 penala zbog tog nekog produzenog kontakta .
Imas video
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bukvalno ni 1% napretka za 12 godina, iako smo imali najveći budžet i sve predispozicije da se izdignemo iznad ove kukuruz lige i postanemo neki faktor.
-
- Kontakt:
Bolje rjesenje nego ovaj Djalovic
Izgleda stvarno da je Husref bivsi svi su objavili da se kuha oko tog
-
- Kontakt:
Moze se vidjeti.Turo je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:10Glavno je da ti pratiš fudbal.možeš to vidjeti po kvaliteti tvog posta.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:06Sta je tačno smiješno ?
Lik koji je vodio seniorsku ekipu u 40 utakmica ukupno u životu nas treba vaditi iz ovog ambisa ?
Mogu li neki argumenti osim tih smajlija. Čuli za Đalovica osvojio sa Rijekom gdje su Hajduk i Dinamo se takmicili Ko će bit gori. Kao imao neki rezultat. Šta ako je one season wonder sto se i ispostavilo jer je u prvih 5 slijedece godine sa Rijekom imao 1 pobjedu u HNL-u nešto slično kao i mi ovdje ?
Samo se znate smijati. Ne pratite fudbal, nemate pojma ni o čemu. Klub je taoc navijača koji se razumiju u fudbal ko Mara u kriv k, i pišu po forumima i fejsbucima gluposti a Homer im se dodvorava. Tako je i Husref postavljen. Smiješno da ne može smjesnije.
Sto se tiče potpisa mog kladio sam se na naše Karine. Opkladu bih ispoštovao uvijek u životu. I dobro dođe da nas posjeti kakve Karine imamo u ekipi i na klupi.
I da dodam ta priča 10 klasa iznad će nas ugasit. 10 klasa iznad su kad osvoje titulu, plasiraju se u grupe samo tad. Taman Anceloti sjedio na klupi. Niko nije iznad nikog. Tik toker ih ubio namrtvo u derbiju. Iznad mog su kurca jedino.
Pun mi vas je k.
Šta s ti napisao nekakvog smajlija stavio.
Kažem da trener sa 40 tekmi nije za vađenje iz ambisa ti se nešto cerekas ti ko zajeban ? Pita te se za argument veze nemaš.
Sve znate kad vas neko normalno pita da obrazložite svoj stav, pisete stvari popu primili smo golove iz naših grešaka. 90% golova u današnjem sportu krene iz grešaka protivnika , rijetko ćeš kad vidjet akciju od golmana do napadača. Sto ne amnestira taktiku koja je do tog dovela. To je i cilj i posao trenera da svede te greške na minimum. Čemu sluzi onda
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
I on i Petev su bolja rješenja. Bolje ne dirati ništa, nego početnicima davati mjesto u ss. Nama treba iskusan trener koji je ovo negdje već prošao sa stavom i karakterom i koji će raditi. Kod nas je puno gore nego u Mariboru ako je Đalovic otišao zbog svađe igrača ovdje će mu se dešavat mnogo gore stvari na koje mora biti spreman od prvog momenta. Ovdje vise igra karakter trenera nego znanje. Znanje će pokazati u drugoj godini mandata u prvoj mora odigrat na karakter.johntravolta123 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:15Bolje rjesenje nego ovaj Djalovic
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako ce doci Mikic onda su velike sanse da ce novi trener biti Djalovic.
Mikic, Djalovic su povezani sa Mamicom.
Sto se Djalovica tice tesko procijeniti kakav je trener, nema bas puno iskustva.
Mikic, Djalovic su povezani sa Mamicom.
Sto se Djalovica tice tesko procijeniti kakav je trener, nema bas puno iskustva.
Hoce li se iko javiti, kuda da idemo dalje, kojim putem
Bolji je Zahir zvani Stora iz Breze od njega !jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:21I on i Petev su bolja rješenja. Bolje ne dirati ništa, nego početnicima davati mjesto u ss. Nama treba iskusan trener koji je ovo negdje već prošao sa stavom i karakterom i koji će raditi. Kod nas je puno gore nego u Mariboru ako je Đalovic otišao zbog svađe igrača ovdje će mu se dešavat mnogo gore stvari na koje mora biti spreman od prvog momenta. Ovdje vise igra karakter trenera nego znanje. Znanje će pokazati u drugoj godini mandata u prvoj mora odigrat na karakter.johntravolta123 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:15Bolje rjesenje nego ovaj Djalovic
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
sanse da ponovo osvojimo kup su se upravo povecale
ima dobar trener slobodan je, skup je,pomalo lud, ubjedjivanje je u toku da dodje u ovu ojebinu od lige, pa vidjet cemo
Press ce biti interesantan
ima dobar trener slobodan je, skup je,pomalo lud, ubjedjivanje je u toku da dodje u ovu ojebinu od lige, pa vidjet cemo
Press ce biti interesantan
Djalović bi bio odlično riješenje realno
Pise da ce Cengic preuzeti ekipu dok se ne nadje novi trener.
-
- Kontakt:
Đalovic preuzeo Maribora ljudi ?
-
- Kontakt:
Dao je otkaz.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I dobio otkaz poslije 16 dana (tuča na treningu)
Ivaylo bi živio klub i donio dodatnu emociju i strast za pobijedama.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sto tjerate Husrefa. Tjeraj prvo lezbe i kurave iz kluba mater vam vasu. Kome mazete vise oci? Tamam da Murinji dodje dosta vas je. Mrs
-
- Kontakt:
A Krste, a neko ko je odobrio obestecenje za onog iz konjica?
-
- Kontakt:
Dobio si sad nekih 2 mil eura za Jattu dajte Celju milion eura a Rieri godišnju platu 1 mil eura i ugovor na 3 godine. Tako se ulaze u ekipu. To je trener.
Mojne mi nekakvih Đalovica Vasovskih Sabljica picaka materina.
Mojne mi nekakvih Đalovica Vasovskih Sabljica picaka materina.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sopic ili Petev bi bili najbolja rijesenja u ovom momentu, Sopic sa svojim karakterom i temperamentom malo da nas razbudi a Petev ima roster da igra ono sto je forsirao u repki sa 3 nazad mislim da ko god bude od ove dvojice ne bi bila greska.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Još jedno ime je na užoj listi kandidata koje još niko od vas nije spomenuo, a spominjali ste ljetos.
Hint: 52 godine ima, bez kluba je godinu dana.
Hint: 52 godine ima, bez kluba je godinu dana.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mosarajvosa83 i 24 gosta.